Fotografii cazare Pensiunea Poiana Izvoarelor Vatra Dornei | Poza Poiana Izvoarelor | Galerie foto pensiunea Poiana Izvoarelor Vatra Dornei

Poiana Izvoarelor
  • Descriere Poza:
    Pensiunea Poiana Izvoarelor Vatra Dornei
  • Afisari Poza:
    13866
  • Nota / voturi Poza:
    68/330
  • Autor Poza:
    Pensiunea Poiana Izvoarelor Vatra Dornei
  • Voteaza si tu:
  • Trimite pe
    Yahoo! Messenger

Semneaza!

Impresiile si parerile turistilor

Va rugam nu postati cereri de cazare in acest camp!
Postati doar parerile personale!
Mai puteti scrie caractere.
Comentarii publicate sunt opiniile private ale utilizatorilor acestui site. TourismGuide.ro nu poate fi considerat responsabil pentru acest continut si acceptul acestuia.

In cazul in care aceste comentarii sunt false si pot induce in eroare, va rugam sa ne contactati direct.
Este o pensiune reletiv noua.Totul este aranjat cu bun gust.Se mananca foarte bine . in special preparatele din pastrav .Pensiune detin propria crescatorie de pastravi.Merita sa incercati,mai ales borsul de pastrav ,este bestial.
trimis de Nicolaica Valentin
O locatie de vis... eu una m-am indragostit de locul asta... totul arata exact ca-n poze, serviciile sunt ireprosabile, mancarea super buna, proprietarul un dragut. Desi e cam departe de Bucuresti cu siguranta voi reveni de cate ori voi avea ocazia. Felicitari!
trimis de Alexandra
am ramas profund dezamagit vazand ca ati schimbat retetele la ciorbe deoarece cred ca erati cei mai buni pe oras continuati cum a fost si pana acuma lasati ciorbele cum erau .sunt un client de al dumneavoastra si am adus si alti clienti ...Felicitari bucatarilor pt ciorba de pastrav si pastravul in saramura. leontin v
trimis de leontin
am petrecut pastele la pensiunea dumneavoastra . Ne-am simtit foarte bine ,o locatie frumoasa ,curata am dori sa intrebam pe domnul patron daca a gustat mancarea pregatita pentru masa festiva deoarece a fost oribila facand comparatie cu mancarea care am servito sambata diferea bucatari sau nu stiu ce se intampla dar nu neam asteptat la asa ceva . Robert c
trimis de robert
sunt un locuitor al orasului vatra dornei iar in fiecare an vin la aceasta pensiune in ziua de pate dar nici odata nu am intampinat ce am intampinat anul acesta de paste mancarea mia fost adusa arsa iar la ceilalti a fost cruda rusine patronului penru ca nu se intereseaza ce se intampla in bucatarie am impresia ca este o schimbare radicala fata de cei lalti ani pacat . domnule patron eu nu va invinuesc ca doar sunt un singur client dar sunt turisti care vin la dumneavoastra la pensiune si pacat ca o sa ramaneti fara clinti deschidetiva ochi .
trimis de Mihai_Mihai
pensiunea este super,privelistea pe masura,iar mancarea este supeeeer,cel putin ciorbele sunt pur si simplu dementiale,sunt cele mai bune ciorbe pe care le-am mancat in romania vreodata!asta o spun ptr k am fost in vara trecuta acolo,dar akm vad alte comentarii,sper k nu sa schimbat atat de mult mancarea,ptr k la vara mi-am propus sa merg o sapt acolo!as fi curios sa stiu dk numai acum de paste a fost mancarea asa,sau in general au stricat-o!!!????????dk e asa cum se spune,pacat,mare pacat,ptr ca eu cred k era cea mai buna mancare din bucuvina la acest restaurant!
trimis de florin
recomand aceasta pensiune. este amplasata la 2 km de vatra dornei, intr-un cadru retras, cu o privleiste superba, linistita, cu personal de nota 10. camera a fost ingrijita, curata, incalzita, grupul sanitar curat. mancarea proaspata si foarte gustoasa. portiile sunt cam mari, aporoape duble fata de restaurantele obisnuite si la preturi putin mai mici sau egale. si, in plus, ne-a mai adus un meniu din partea casei. recomand ciorba radauteana si fileul de pastrav. am mers la aceasta pensiune dupa recomandarile vazute pe net si nu mi-a parut rau. de acum inainte cand este sa merg la vatra dornei, la pensiunea poiana izvoarelor ma voi caza. are piscina incalzita si sauna ingrijite si suficiente ca marime pt acea pensiune. in concluzie ca raport pret/calitate nota 10.
trimis de daniel
Comentarii publicate sunt opiniile private ale utilizatorilor acestui site. TourismGuide.ro nu poate fi considerat responsabil pentru acest continut si acceptul acestuia.

In cazul in care aceste comentarii sunt false si pot induce in eroare, va rugam sa ne contactati direct.


Fotografii din aceeasi galerie

Poze Camera Double Camera Double Zoom Poza
Poze Grup Sanitar Grup Sanitar Zoom Poza
Poze Camera double Camera double Zoom Poza
Poze Camera 4 pers. Camera 4 pers. Zoom Poza
Poze Double Twin Double Twin Zoom Poza
Poze Interior Interior Zoom Poza
Poze Piscina Piscina Zoom Poza
Poze Sala conferinta Sala conferinta Zoom Poza
Poze Sala forta Sala forta Zoom Poza
Poze Pastravarie Pastravarie Zoom Poza