Cazare Alexandria | Oferte cazare Alexandria | Hoteluri pensiuni vile Alexandria | Accommodation Alexandria

Cazare Alexandria | Hoteluri Pensiuni Vile Alexandria | Oferte de cazare in Alexandria | Alexandria Accommodation

Press ESC to close
> > >


 
 

Cazare Alexandria

Oferte Alexandria 2015 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii

  • Filtreaza:

 
     
 
 

Daca sunteti proprietarul unei pensiuni, hotel sau vile si doriti inscrierea in portalul de promovare turistica www.TourismGuide.ro Inscrie-te acum !

Formular de inscriere Clik aici...
E-mail : sales@tourismguide.ro


Pentru a venii in sprijinul echipei Tourism Guide de a dezvolta si promova impreuna cat mai eficient zona sau localitatea,puteti sa trimiteti informatiile/pozele la: admin@tourismguide.ro

Municipiul Alexandria este amplasat la 47 m deasupra nivelului marii, in campia joasa a Burnasului si in lunca raului Vedea, ce izvoraste din dealurile din partea nordica a Pitestiului si se varsa in Dunare, la vest de Turnu Magurele.

Datorita asezarii sale geografice, dar si datorita istoricului destul de diminuat ca valoare, Alexandria nu poate fi considerat un oras turistic, dar este un oras deosebit de atractiv.
Asadar serviciile de cazare oferite in zona sunt reduse in comparatie cu alte orase din Romania.

In Alexandria este un hotel in centrul municipiului, hotelul Parc, cu standard de doua stele, avind 150 locuri de cazare, bar, restaurant, terasa. Oaspetii care doresc sa iasa din atmosfera citadina, sa se cazeze in mijlocul naturii, o pot face la motelul Hanul cu Noroc aflat pe D.N.6, la iesirea din Alexandria spre Rosiorii de Vede, sau la Complexul Splendid situat in padurea Vedea.

Ambele pot oferi o alternativa de cazare, dar si preparate culinare traditionale romanesti dar si preparate din bucataria internationala. Centrul civic al orasului Alexandria ofera de un numar mare de restaurante, baruri, terase, cofetarii, ce ofera celor interesati servicii de cea mai buna calitate.

 
     
 
 
 
     
Eurotrip