Cazare Bucuresti | Oferte Hoteluri Pensiuni Vila Apartamente 2019 Bucuresti

Cazare Bucuresti 2019 | Oferte cazari Hoteluri Pensiuni Bucuresti | Cazare ieftina Bucuresti | Gara de Nord | Cazari Regim Hotelier

> > >


 
 

Cazare Bucuresti

Oferte Bucuresti 2019 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii


Vezi pe Harta

Cazare Bucuresti, Bulevardul Octavian Goga, nr. 24, Sector 3

Acest apartament cu aer condiționat şi WiFi gratuit este situat la 2 km de Teatrul Naţional din București. Unitatea este la 2,4 km de Parcul Carol. Bucătăria este dotată cu maşină de spălat vase, cuptor şi prăjitor de pâine. Apartamentul are TV cu ecran plat cu canale prin cablu.

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Bucuresti, Aleea Negru Voda, Nr. 6, Et. 3,Sector 3

Apartment Unirea Shopping oferă cazare în Bucureşti, la 1 km de Teatrul Naţional şi la 1,7 km de Parcul Cișmigiu. Unitatea are aer condiționat şi este la 1,7 km de Ateneul Român. Accesul la WiFi este gratuit în întreaga proprietate. Apartamentul are baie privată şi...

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Bucuresti, Strada Slobozia, nr. 28, Sector 4

Situată în București, la 1,3 km de Palatul Parlamentului, Vila Ada are WiFi gratuit și terasă. Beneficiind de o locație convenabilă în sectorul 4, proprietatea este situată la 1,5 km de Parcul Carol și la 2,8 km de Grădinile Cișmigiu. Camerele au TV prin cablu. Camerele pensiunii sunt...

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Bucuresti, Beller, Sector 1

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Bucuresti, Bulevardul Unirii, nr. 18, bl. 5B, sc. 2

Moonlight Unirii Square oferă o unitate de cazare în sistem self-catering cu acces gratuit la internet WiFi, aer condiţionat gratuit şi un balcon. Oaspeţii au la dispoziţie parcare publică gratuită. Apartamentul de la Moonlight Unirii Square include o bucătărie bine utilată, un TV cu ecran...

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Bucuresti, Str. Calea Crangasi, nr. 20, bloc 45, scara 1, etaj 10, ap. 39, Sector 6

Auntie`s Penthouse oferă cazare în sectorul 6 din București, la 10 minute cu metroul de Palatul Parlamentului. Oaspeţii au la dispoziţie un balcon. Accesul la internet WiFi este gratuit în întreaga proprietate. Acest apartament spațios, situat la ultimul etaj, are vedere la oraș. Unitatea are...

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Bucuresti, Calea Victoriei, nr. 1-5, Sector 5

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Bucuresti, Strada Luterana, nr. 7, Sector 1

Situat în București, Studio Bourdon oferă cazare în sistem self-catering, cu WiFi gratuit. Unitatea de cazare include aer condiţionat şi se află la 300 de metri de Muzeul Naţional de Artă. Chicineta are cuptor cu microunde. Studio Bourdon oferă prosoape și lenjerie de pat.

Informatii

Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Bucuresti, Str. Erou Iancu Nicolae Nr. 65B, Pipera - Voluntari

Hotel Ancor este amplasat la doar 5 km de Aeroportul Baneasa si 7 km de Aeroportul Otopeni, reprezentand solutia perfecta atat pentru intalnirile de afaceri, cat si pentru vizitele in Bucuresti. In aceelasi timp se afla la doar 5 minute de zona Romexpo si in imediata apropiere de Baneasa Shopping City, Ikea, Carrefour si Gradina Zoologica Baneasa....

Informatii

Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Bucuresti, Bulevard Balcescu Nicolae, nr. 16

Central University Luxury Studio se bucură de o aşezare convenabilă în Bucureşti, în apropiere de Piaţa Universităţii şi de Teatrul Naţional, şi oferă acces uşor la mijloacele de transport public, acces gratuit la internet Wi-Fi şi parcare gratuită în...

Informatii

 
     
 
 

Lista unitatilor de cazare din Bucuresti

Nota 8.3 din 10 pe baza a 33 de recenzii atribuite unitatilor de cazare din Bucuresti

 
     
 
 
 
     
 
 

Cazare Hoteluri Bucuresti | Prezentare municipiul Bucuresti | Informatii turistice

Municipiul Bucuresti are o suprafata de 228 km patrati (0.8 % din suprafata Romaniei), din care suprafata construita este de 70 % .

Orasul Bucuraesti este asezat la 44 grade 24 minute 49 secunde latitudine nordica (ca si Belgradul, Geneva, Bordeaux, Minneapolis) si 26 grade 05minute 48 secunde longitudine estica (ca si Helsinki sau Johannesburg), in sudul Romaniei la o distanta de 64 km nord de fluviul Dunare, la 100 km sud de Carpatii Orientali, si 250 km vest de Marea Neagra.

Capitala Romaniei, Bucurestiul este cel mai mare oras al tarii si principalul centru politic, administrativ, economic, financiar, bancar, educational, stiintific si cultural. Orasul este situat in S-SE tarii, pe raurile Dambovita si Colentina, la o altitudine de 60-90 m. Bucurestiul are o suprafata de 228 kmp si o populatie de peste 2 milioane. Bucurestiul este al treilea oras din regiune, din punct de vedere al numarului de locuitori, dupa Atena si Istanbul.

Bucuresti - Capitala Romaniei - Micul Paris - scurt istoric

Prima atestare documentara a orasului Bucuresti dateaza din 1495 ca resedinta a domnitorului Tarii Romanesti, Vlad Tepes, insa istoria sa este mult mai veche. Denumirea de Bucuresti i se trage de la un taran pe nume Bucur, dar pana la sfarsitul Evului mediu nu exista nici o atestare documentara.
Dezvoltarea orasului a fost oprita de atacurile turcilor si tatarilor, inaintea secolului al XVII-lea. In anul 1698 orasul a devenit capitala Valahiei, dezvoltarea lui incepand in perioada de pace din secolul al XVIII-lea.

La inceputul secolului al IX-lea populatia orasului era de 50.000 de locuitori, ajungand la 122.000 in anul 1859. De la 639.000 de locuitori (1930) s-a ajuns in anul 1966 la 1.452.000 de locuitori.
In perioada comunista au fost inaltate constructii masive (sediile Partidului Comunist si cladirile gigantice care gazduiau lucrarile Guvernului) cu pronuntat stil sovietic, au fost proiectate parcuri si au fost extinse marile bulevarde.
Orasul Bucuresti devine capitala Romaniei in anul 1862 si este unul din primele orase luminate cu gaz.
Prima institutie de invatamant superior a fost infiintata in anul 1694 - Academia Sfantul Sava. Prima universitate a fost fondata in anul 1861, in prezent in Bucuresti existand peste 21 de institutii de invatamant superior cu peste 100.000 de studenti.

Bucurestiul obiectiv turistic

Palatul Parlamentului, edificiu colosal ridicat in "epoca de aur" a dictaturii comuniste din ordinul dictatorului Ceausescu intre 1984 si 1989, este inscris in Cartea Recordurilor Guiness pe locul II in lume dupa Pentagon - cu o suprafata desfasurata de 330.000 m2 si pe locul III ca volum, cu 2.550.000 m3. Constructia este amplasata in centrul istoric si geografic al Bucurestilor si atrage privirile prin stilul arhitectonic deosebit. Constructia, ale carei lucrari au demarat in iulie 1984, este structurata pe 6 niveluri si impartita in 21 de corpuri.
Atheneul Roman, una din cele mai reprezentative cladiri ale capitalei, a fost ridicata intre anii 1886-1888, dupa planurile arhitectului francez Albert Galleron. Arhitectura exterioara este o imbinare de stiluri: neoclasic, baroc, ionic.
Din cele 40 de muzee si cele 230 de biserici sunt de remarcat Muzeul Satului, al doilea ca importanta in Europa dupa cel din Stockholm), care aduna laolalta arhitectura traditionala rurala din toata tara, Muzeul Taranului Roman, Muzeul National de Istorie sau bisericile din secolele 16 - 17.

Cazari in Bucuresti - Oferte de cazare Bucuresti - Regim hotelier Bucuresti

Cazare Bucuresti - Capitala tarii dispune de numeroase locuri de cazare in hoteluri, vile, pensiuni si apartamente in regim hotelier situate in oras sau in imprejurimirile lui.

 
     
 
 
 
     
 
 
 
     

Super Oferte

Hostel Venus Bucuresti

Cazare Hostel Venus Bucuresti | Prezentare Bucuresti Venus Hostel | Poze Bucuresti Hostel Venus
Clasificare Hostel Venus - 2 stele
80 LEI

Apartament EastComfort Bucuresti

Cazare Apartament EastComfort Bucuresti | Prezentare Bucuresti EastComfort Apartament | Poze Bucuresti Apartament EastComfort
Clasificare Apartament EastComfort - 0 stele
35 EUR
Eurotrip