Cazare Sibiu - Oferte Turistice Hoteluri Pensiuni Vile Sibiu

Cazare Sibiu 2020 | Oferte Cazari Sibiu | Orasul Sibiu obiectiv turistic | Cazare Sibiu Centru
Cazare Romania > Transilvania > Judetul Sibiu > Cazare Sibiu


 
 

Cazare Sibiu

Oferte Sibiu 2020 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii


Vezi pe Harta

Cazare Sibiu, Strada Tribunei, nr. 17

Charma Residence se află în Sibiu, la 500 de metri de Pasajul Scărilor şi la 650 de metri de Turnul Sfatului. Conexiunea WiFi este gratuită. Piaţa Albert Huet este la 500 de metri de apartament, iar Piaţa Mare se află la 500 de metri. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional din Sibiu,...

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Sibiu, Strada George Cosbuc, nr. 25A

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Sibiu, Str. Piata Mare, nr. 6

Apartament Piata Mare oferă cazare în Sibiu . Există o zonă de luat masa și o bucătărie . Este prevăzut de asemenea si cu TV cu ecran plat si canale prin cablu .

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Sibiu, Strada Maramuresului, Nr. 7, Ap. 97

Apartament Hermannstadt Wohnung ofera cazare in Sibiu . Apartamentul este la 1,7 km de Piața Mare . Wi-Fi gratuit este disponibil în întreaga proprietate .

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Sibiu, Strada Alexandru Dimitrie Xenopol, nr. 21

Unitatea de cazare Center House Xenopol este situată în Sibiu, la 200 de metri de Piața Mare. Proprietatea are vedere la grădină și oferă acces WiFi gratuit în întreaga incintă. Această unitate de cazare în sistem self-catering are bucătărie utilată cu un cuptor, iar...

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Sibiu, Str. Cetatii, nr. 2

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Sibiu, Strada Turnului, nr. 14

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Sibiu, Str. Constantin Noica, nr. 53

Pensiunea Buon Gusto oferă camere cu baie privată, TV şi Wi-Fi gratuit. Micul dejun include diverse preparate de casă și este servit în fiecare dimineață, în sala de mese a pensiunii.

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Sibiu, Strada Tribunei, nr. 1, bloc 1, apartament 8

Apartment Rocca Top Central este o unitate de cazare situată în Sibiu. Apartamentul se află la 400 de metri de Piaţa Mare. Conexiunea WiFi este gratuită în întreaga proprietate.Bucătăria este utilată cu frigider, cuptor şi prăjitor de pâine.

Informatii

Cazare Sibiu, Str. Negoi, nr. 58

Apartment Vintage oferă cazare în Sibiu . Apartamentul dispune de o zona de relaxare si o baie privata. Exista de asemenea o bucatarie complet utilata.

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Sibiu, Str. Azilului, nr. 2, ap. 3

Casa Astronomului oferă vedere la oraş şi la atracţiile acestuia. Proprietatea asigură acces gratuit la internet WiFi. Toate unităţile au aer condiţionat, birou şi TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Unele unităţi includ şi o canapea. Băile au duş şi uscător de...

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Sibiu, Str. Prof. Aurel Popa, nr. 1-3

Apartament Ana oferă cazare în sistem self-catering în Sibiu. Apartamentul oferă acces gratuit la internet Wi-Fi şi o parcare publică gratuită. Unitatea include un living cu televizor şi zonă de relaxare cu o canapea. Oaspeţii au la dispoziţie o bucătărie bine utilată, cu...

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Sibiu, Piata Unirii, nr. 1

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Sibiu, Str. Brukental Samuel, nr. 1

Casa Movert 2-Centru Sibiului este un apartament situat in Sibiu. Această proprietate este situată la 80 de metri de Great Square și oferă Wi-Fi gratuit. Apartamentul este dotat cu un televizor cu ecran plat cu canale prin cablu și 1 dormitor. La apartament se oferă parcare privată gratuită.

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Sibiu, Strada Daniel Renard, nr. 14A, ap. 1

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Sibiu, Strada Selarilor, nr. 16

Green Life se află în Sibiu şi este o proprietate bine dotată, situată la 800 de metri de Piaţa Mare şi la 1,3 km de Turnul Sfatului. Este disponibil şi acces gratuit la internet WiFi. Unităţile de cazare includ o bucătărie utilată complet, cu zonă de luat masa, cuptor cu...

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Sibiu, Str. Stefan Luchian, nr. 17A, ap. 1

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Sibiu, Strada Nicolae Balcescu, nr 28, apartament 2, parter

Apartments Baroc oferă unităţi de cazare în Sibiu, la 400 de metri de Piaţa Mare și la mai puțin de 1 km de Pasajul Scărilor. Conexiunea WiFi este gratuită. Toate unitățile în sistem self-catering au podea cu parchet, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, bucătărie cu...

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Sibiu, Strada Prof. Cornel Irimie, nr. 15

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Sibiu, Strada Johann Sebastian Bach, Bl. 2, ap. 8

Acest apartament se află în Sibiu şi oferă WiFi gratuit. Apartamentul este situat la 1,4 km de Turnul Sfatului din Sibiu și pune la dispoziție parcare privată gratuită. Bucătăria are prăjitor de pâine, cuptor cu microunde și aparat de cafea. Prosoapele și lenjeria de pat sunt...

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Sibiu, Strada Scoala De Inot, Nr. 3

Apartment Ana oferă cazare în Sibiu. Proprietatea are vedere la oraș este situată la 23 km de Păltiniș. Accesul WiFi este gratuit în întreaga proprietate. Bucătăria este utilată cu un cuptor și cuptor cu microunde. Această unitate de cazare este în sistem self-catering...

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Sibiu, Str. Timotei Popovici, nr. 15A

  Downtown Residence ofera cazare in Sibiu. Apartamentul este la 200 de metri de Piața Mare. Wi-Fi gratuit este prezentat în întreaga proprietate. Bucataria dispune de un prajitor de pâine, un frigider și un aragaz, precum și o mașina de cafea și un fierbator de apa. Se ofera un televizor cu...

Informatii

 
     
 
 

Lista unitatilor de cazare din Sibiu

Nota 8.7 din 10 pe baza a 26 de recenzii atribuite unitatilor de cazare din Sibiu

 
     
 
 
 
     
 
 

Cazare in Sibiu - Orasul Sibiu Istorie - Sibiul leagan al civilizatiei romanesti

Munti cu paduri de conifere si foioase, dealuri cu pasuni, fanete si livezi cu pomi fructiferi, campii, rauri repezi, lacuri cu ape dulci sau sarate - sunt tot atatea daruri cu care natura a binecuvantat acest judet, situat in partea sudica a Transilvaniei.

Aceasta varietate a reliefului, ca si a climatului moderat central-european, care contribuie la mentinerea zapezilor in localitatile montane 5-6 luni pe an, favorizand practicarea sporturilor de iarna, au facut din judetul Sibiu un loc deosebit atat pentru turistii romani, cat si pentru cei straini.

Zona Fagarasului cuprinde un important sector montan al masivului Fagaras, lacuri glaciare, un relief abrupt cu provelisti spectaculoase spre Tara Lovistei.
La intrarea in defileul Oltului se pastreaza ruinele Turnului Spart, cu zidurile si cladirile vamale ce marcau fosta granita intre Tara Romaneasca si Transilvania.

Statiunea Paltinis din Judetul Sibiu situata la 30 Km la o altitudine 1450 m.
Padurile de conifere, aerul ozonat o recomanda pentru tratarea unor afectiuni ale sistemului nervos si ale cailor respiratorii. In sezonul rece este recomandata pentru practicarea sporturilor specifice, fiind dotata cu partie pentru schi cu transport pe cablu: telescaun - teleschi. Pe langa Paltinis, in judetul Sibiu functioneaza cu activitate permanenta si statiunile balneare Ocna Sibiului, Breaza, Miercurea Sibiului.

Un univers cu un farmec cu totul aparte este oferit de Marginimea Sibiului, cu cele 18 localitati ale sale, care se desfasoara sub poalele Muntilor Cibinului, pe un spatiu 1200 km.

Locuitorii acestor asezari sunt cunoscuti oieri, pastratori ai datinilor,al portului popular si arhitectura romaneasca de o mare originalitate.Numeroase obiective turistice si o bogata retea muzeistica se afla la Sibiu. Primele mentiuni ale orasului in documente apar intre 1192 - 1196 sub formula secolelor XII - XIII si sub formula Hermannstadt in 1366.

Sibiul a fost unul dintre centrele Reformei lui Luther; aici si-a dus o mare parte din viata marele umanist Nicolae Olahus. Tot aici, Conrad Haas concepea in secolul al XVI -lea primele rachete in trei trepte bazate pe principiile reactiei.Printre monumentele vestitului oras amintim Turnul scarilor, ridicat in secolul al XII -lea, Halele macelarilor, Turnul de langa Primaria Veche, Universitatea Saseasca, Turnul archebuzierilor, Biserica franciscanilor, Turnul dulgherilor, Turnul Olarilor, Turnul de pulbere, Turnul pielarilor, Muzeul Brukenthal ce adaposteste colectia baronului Samuel Brukenthal consilier al Mariei Tereza si guvernator al Transilvaniei (1777 - 1787).

In imprejurimile Sibiului, se afla comuna Biertam unde s-a descoperit inscriptia "Ego Zenovius votum poseni" (Eu Zenovius, mi-am indeplinit fagaduinta) din secolul al IV-lea, care atesta existenta comunitatilor crestine pe aceste locuri si o impunatoare biserica cetate cu patru turnuri, printre cele mai importante biserici-hala din Transilvania.

Alte puncte turistice sunt : orasul Cisnadie, Selimbarul, unde in 1599 a avut loc batalia lui Mihai Viteazul cu Andrei Bathory; Zona Hartibaciului, strabatuta de raul cu acelasi nume - cuprinzand teritoriul dintre raul Visa Tarnava mare si Olt, cu un frumos peisaj al dealurilor; Zona Tarnavelor, cu dealuri, paduri si plantatii de vita de vie. Cercetarile arheologice au descoperit, in aceasta zona, numeroase marturii istorice : asezarea romana la Slimnic, tezaurul cu monede de argint si bronz de la Atel etc. Intr-o ascensiune spectaculoasa se situeaza si agroturismul. La acestea se adauga o bogata baza turistica diversificata, cu cazare in hoteluri,cazare la hanuri, cabane, popasuri, case de odihna sau cazare in tabere de elevi.

 
     
 
 
 
     
 
 
 
     

Super Oferte

Pensiunea Treviguesthouse Sibiu

Cazare Pensiunea Treviguesthouse Sibiu | Prezentare Sibiu Treviguesthouse Pensiunea | Poze Sibiu Pensiunea Treviguesthouse
Clasificare Pensiunea Treviguesthouse - 3 stele
190 LEI
Eurotrip