Cazare Campulung Moldovenesc | Oferte cazare Campulung Moldovenesc | Cazare Hoteluri Vile Pensiuni

Cazare Campulung | Hoteluri Vile Pensiunii Campulung | Accommodation Campulung Moldovenesc
Cazare Romania > Bucovina > Judetul Suceava > Cazare Campulung


 
 

Cazare Campulung

Oferte Campulung 2020 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii


Vezi pe Harta

Cazare Campulung, Str. C. Porumbescu, apartament 14

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Campulung, Strada Barbu Lautaru, nr. 11

Informatii

Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Campulung, Str. Ilarie Kendi, nr. 5

Pensiunea Oltea ofera acces gratuit la internet Wi-Fi si o terasa. Toate camerele au balcon si baie privata. Copiii se pot juca în locul de joaca al pensiunii. Pensiunea Oltea ofera locuri de parcare gratuite.

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Campulung, Str. Ioan Halauceanu, nr. 5, et. 3, ap. 20

Informatii

Unitate turistica clasificata la 2 stele Vezi pe Harta

Cazare Campulung, Valea Caselor

Pensiunea Rustica este capabila sa ofere linistea si relaxarea necesara refacerii dupa perioade pline de stres. Personalul pensiunii, mereu amabil si pregatit va va face sejurul dumneavoastra, sa fie unul de neuitat.   Cazarea se face in 7 camere duble din care 5 cu pat matrimonial, si 2 cu cate 2 paturi single. Sala de mese...

Informatii
8.8 Nota

Vezi pe Harta

Cazare Campulung, Strada Bradului, Nr. 8

Situat în Câmpulung Moldovenesc , la 25,7 km de Vatra Dornei , Pensiunea Sf . Gheorghe oferă acces gratuit la Wi-Fi și parcare privată gratuită . Fiecare cameră este dotată cu un televizor . Veți găsi la pensiune si o bucătărie comuna.

Informatii

Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Campulung, Simion Papuc nr. 19

Pensiunea Liliana este situata in Campulung Moldovenesc, in incinta pastravariei Lacul de Argint. Pensiunea liliana dispune de 11 camere din care 7 sunt dotate cu bai proprii iar 4 cu acces la 2 bai ,2 livinguri si o sala de mese cu capacitatea de 30 de persoane. Pensiunea are o curte spatioasa cu 3 foisoare (gratar si protap), loc de joaca...

Informatii

 
     
 
 

Lista unitatilor de cazare din Campulung

Nota 8.9 din 10 pe baza a 5 de recenzii atribuite unitatilor de cazare din Campulung

 
     
 
 
 
     
 
 

Asezarea geografica Campulung Moldovenesc

Rasfirat de-a lungul vaii Moldovei, intins pe paraiele ce-i strabat curajos muntii din preajma, acest oras poarta un farmec greu de descris.
Municipiul Campulung Moldovenesc se afla situat in nord-vestul judetului Suceava, cu 47031`51” latitudine nordica si 250 33` 05” longitudine estica, intinzandu-se de o parte si de alta a raului Moldova, pe o lungime de 12 km, in defileul ce desparte Obcinile Bucovinei de muntii Stanisoarei.

Se invecineaza la nord cu Obcina Feredeului si Obcina Mestecanisului, la est cu comuna Vama, la sud cu Muntii Rarau si Giumalau, iar la vest cu Sadova si Pojorata.
Situat in inima Moldovei de Sus - Bucovina, Campulungul Moldovenesc este un loc de un pitoresc aparte, la poalele legendarului Rarau.

Datorita pozitiei sale geografice extrem de favorabile, orasul este punctul de legatura pentru principalele rute turistice bucovinene, in special pentru vizitarea celebrelor monumente de arhitectura medievala, manastirile: Voronet, Humor, Vatra Moldovitei, Sucevita, Dragomirna, si nu in ultimul rand, manastirea Putna.

In centrul orasului Campulung Moldovenesc, turistii pot vizita Muzeul Arta Lemnului si Colectia de linguri din lemn Ion Tugui, unica in Europa prin diversitatea exponatelor, structura si aranjament.

O excursie la rezervatia geologica Pietrele Doamnei ofera turistului momente unice intr-un decor feeric.
Masivele Rarau si Giumalau care-i sunt in preajma, pot fi strabatute pe un drum ce porneste de la Campulung Moldovenesc prin valea Izvorului Alb, trece Raraul, ajungand in Valea Bistritei la Chiril, iar un altul pe la Pojorata, pe Izvorul Giumalaului, ajungand in Valea Bistritei la Zugreni.

 
     
 
 
 
     
 
 
 
     
Eurotrip