Fotografii cazare Complex Holiday Club Neptun | Poza Dus | Galerie foto complex Holiday Club Neptun

Dus
  • Descriere Poza:
    Grup sanitar cu dus, apa calda permanenta.
  • Afisari Poza:
    2620
  • Nota / voturi Poza:
    46/208
  • Autor Poza:
    www.TourismGuide.ro
  • Voteaza si tu:
  • Trimite pe
    Yahoo! Messenger

Semneaza!

Impresiile si parerile turistilor

Va rugam nu postati cereri de cazare in acest camp!
Postati doar parerile personale!
Mai puteti scrie caractere.
Comentarii publicate sunt opiniile private ale utilizatorilor acestui site. TourismGuide.ro nu poate fi considerat responsabil pentru acest continut si acceptul acestuia.

In cazul in care aceste comentarii sunt false si pot induce in eroare, va rugam sa ne contactati direct.
Vrem si noi sa petrecem citeva zile de concediu in Complexul dumneavoastra.Ma intereseazasi pe mine pretul unei camere in perioada 23-27 iulie pentru 2 persoane si un copil de 10 ani incluziv micul dejun.
trimis de BUCURESTEANU
ma intereseaza pretul unei camere duble pentru perioada 24.06.2008-31.06.2008. suntem 2 adulti si un copil de 2 ani.Vreau sa stiu care este pretul fara mese dar si pretul cu mese incluse. Va multumesc!
trimis de gabiMarghescu
as dorii sa stiu cat costa camera de doua persoane?
trimis de raluca gheorghe
Tocmai am fost in vacanta cu familia, si am fost cazat la Complex Holiday Club Neptun. Pana la plaja te plictisesti de mers, asta in cazul in care nu doresti sa treci inot lacul Neptun. E mai aproape plaja din Jupiter decat cea din Neptun. Ma intreb cine si pentru ce a acordat trei stele, intrucat camerele sunt mici ca niste cutii de chibrituri si sunt pline de igrasie si mucegai. Paianjenii sunt la ei acasa pe sub paturi, iar prosoapele, daca se schimba, se schimba poate doar de la o camera la alta. Factura si chitanta se elibereaza doar daca soliciti, si atunci la sume mai mici decat ai achitat. La televizor daca vezi altceva decat purici poti sa fii fericit. Minifrigiderul era defect. Cand am solicitat inlocuirea acestuia, incercau sa ma convinga ca asa functioneaza el, ca este racitor. Eu pot sa zic ca era mai degraba clocitor. In fine doar cand m-au vazut ca m-am enervat (dupa trei zile de rugaminti si asteptare) au catadicsit sa-l schimbe. ?Aerul conditionat? era de asemenea def
trimis de Filip Gabriel
?Aerul conditionat? era de asemenea defect, insa incercau sa ma convinga ca sunt eu prost si nu stiu sa-l reglez. S-au ocupat de el cu mare greutate dupa cele trei zile, si au reusit in final sa-l repare cu o zi inainte de a pleca ascasa. Telefon are doar daca vii cu el de acasa, nu ca ar mai trebui azi, dar pentru rigoarea reclamei false practicate de administratori. Ingrijitoarea sau administratora sau ceo fi fost, ca ziceai ca-i patroana, se purta cu noi de parca i-am furat butelia, numai ca nu ne injura in fata. Pentru cei carenu cred, pot proba toate afirmatiile facute mai sus.
trimis de Filip Gabriel
Comentarii publicate sunt opiniile private ale utilizatorilor acestui site. TourismGuide.ro nu poate fi considerat responsabil pentru acest continut si acceptul acestuia.

In cazul in care aceste comentarii sunt false si pot induce in eroare, va rugam sa ne contactati direct.


Fotografii din aceeasi galerie

Poze Casuta 3 stele Casuta 3 stele Zoom Poza
Poze Camera double Camera double Zoom Poza
Poze Interior Interior Zoom Poza
Poze Grup sanitar Grup sanitar Zoom Poza
Poze Fotolii Fotolii Zoom Poza
Poze Restaurant Restaurant Zoom Poza
Poze Restaurant Rustic Restaurant Rustic Zoom Poza
Poze Casuta la 3 stele Casuta la 3 stele Zoom Poza
Poze Camera twin Camera twin Zoom Poza
Poze Dubla twin Dubla twin Zoom Poza
Poze Baie cu dus Baie cu dus Zoom Poza