Fotografii cazare Hotel Bellaria Iasi | Poza Gradina de vara | Galerie foto hotel Bellaria Iasi

Gradina de vara

Poze Hotel Bellaria Iasi

Gradina de vara
  • Descriere Poza:
    Gradina de vara
  • Afisari Poza:
    1692
  • Nota / voturi Poza:
    0/0
  • Autor Poza:
    Hotel Bellaria Iasi
  • Voteaza si tu:
  • Trimite pe
    Yahoo! Messenger

Semneaza!

Impresiile si parerile turistilor

Va rugam nu postati cereri de cazare in acest camp!
Postati doar parerile personale!
Mai puteti scrie caractere.
Comentarii publicate sunt opiniile private ale utilizatorilor acestui site. TourismGuide.ro nu poate fi considerat responsabil pentru acest continut si acceptul acestuia.

In cazul in care aceste comentarii sunt false si pot induce in eroare, va rugam sa ne contactati direct.
am fost aici cred ca acum 2 ani si am petrecut un week-end minunat.totusi ma surprind preturile pentru ca atunci apartamentul costa 90 lei si camera dubla 70.tuturor care doriti sa vizitati busteniul va recomand cu caldura aceasta vila.
trimis de dragos
anul trecut , in septembrie, am petrecut cateva zile minunate la vila iulia. Totul a fost super OK. Speram sa revenim cat mai curand la aceasta locatie . Orcine doreste sa petreaca cateva zile de relax avand parte de totala discretie poate apela cu toata increderea . O RECOMAND TUTUROR !!!
trimis de FANICA
O vila superba, am fost cazati in aceasta camera,foarte frumoasa si ff. curata am fost foarte incantati de serviciile oferite,va recomand aceasta vila pentru ca nu ve-ti regreta. ADRIANA
trimis de adriana
Salutare tuturor!Am fost cazat in aceasta vila in perioada 22-25.04.2010, mai precis in aparatamentul din cadrul vilei Iulia. Va pot marturisi ca sunt conditii impecabile si super bune pentru petrecerea unui mic sau mai indelungat sejur in aceasta vila. Gazdele sunt generoase si cu bun simt, foarte ospitaliere, iti pun la dispozitie tot ce ai nevoie pentru a te simti foarte foarte bine. Camerele sunt maricele si-ti asigura tot confortul necesar, lenjerie curata, incaperile sunt curate, baile sunt curate si amenajate si dotate cu tot ce ai nevoie pentru igiena personala (prosoape chiar si cate 2 de persoana, sapun, feon etc.), fiecare camera are si balcon. Si ca sa va spun spun si despre apartamen, este super, este maricel, cam cat o garsoniera fara bucatarie, are un pat mare si confortabil, are canapea, are un televizor mare, are minifrigider, are mobila (sifonier), are o baie mare si balconul cu vedere la munte, se vede foarte frumos Crucea Caraiman din acesta. Merita din plin!
trimis de Adrian
Cu multa placere recomand aceasta vila,curatenie ,confort,multa amabilitate din partea gazdelor.Posesorilor de animale de companie le garantez ,vor fi primiti cu animalutul preferat.
trimis de floarea goga
Comentarii publicate sunt opiniile private ale utilizatorilor acestui site. TourismGuide.ro nu poate fi considerat responsabil pentru acest continut si acceptul acestuia.

In cazul in care aceste comentarii sunt false si pot induce in eroare, va rugam sa ne contactati direct.


Fotografii din aceeasi galerie

Poze Hotel Bellaria Hotel Bellaria Zoom Poza
Poze Business Premier Business Premier Zoom Poza
Poze Business Premier Suite Business Premier Suite Zoom Poza
Poze Matrimoniala deluxe Matrimoniala deluxe Zoom Poza
Poze Dubla deluxe Dubla deluxe Zoom Poza
Poze Executive Suite Executive Suite Zoom Poza
Poze Executive Executive Zoom Poza
Poze Premier Suite Premier Suite Zoom Poza
Poze Premier Premier Zoom Poza
Poze Restaurant Clasic Restaurant Clasic Zoom Poza
Poze Restaurant Gourmet Restaurant Gourmet Zoom Poza
Poze Restaurant Rustic Restaurant Rustic Zoom Poza
Poze Sala de conferinte Sala de conferinte Zoom Poza