Orasul Vaslui

Orasul Vaslui

Vaslui, Vaslui

Cazare Romania > Poze Romania > Poze Moldova > Judetul Vaslui > Poze Vaslui

 • Descriere Poza:
  Poze Orasul Vaslui
 • Afisari Poza:
  12575
 • Nota / voturi Poza:
  8/93
 • Autor Poza:
 • Voteaza si tu:
 • Trimite pe
  Yahoo! Messenger

Semneaza!

Impresiile si parerile turistilor

Va rugam nu postati cereri de cazare in acest camp!
Postati doar parerile personale!
Mai puteti scrie caractere.
Am plecat de la Vaslui ,// Ap? nu-i , lumin? nu-i // Si st?team la rānd ,la pui //Īn frumosul oras ,Vaslui . La multi ani.
trimis de vasile
orasul vaslui e cel mai frumos si foarte curat fata de bucuresti .imi este tare dor de vaslui "nu am crezut niciodata ca voi pleca de akolo dar nam avut ce sa fac nu prea sunt locuri de munca asa ca am venit in bucuresty.MULTA LUME ZICE CA VASLUIUL E CEL MAIM URAT ORAS DACA AR VENI SI EI SA VADA CUM ARATA AR TACEA DIN GURA.IMI ESTE TARE DOR SI DEABIA ASTEPT SA MA INTORC ACASA.
trimis de georgiana
sa stiti ca iubesc tare mult orasul in care m-am nascut si tare mi-e dor de el si de tot ce se afla in el .nu am mai fost in vaslui din 2008 dar la bilci de ex nu am m,ai fost din 2003 credetima ca mie tare dor aveti grija de le ....va pup ciprian spania
trimis de ciprian
sunt vasluianca si ma mandresc,dar a-si dori sa vad tot vasluiul intro singura fotografe -facuta de sus- .ar fi mult mai frumos daca s-ar construi toata zona ciusmeaua moldovencii si spre munteni de jos dar nu numai case sau vile ci si cladiri mari -hotel-banca-club - fabrica - etc - un parc mai mare decat copou de ex intre vs si gura-bustei - de la dixman pana la podul de fier de la ulvas ar fi bine sa fie tot zona industriala etc. asa ar deveni un oras f mare si f bine asezat . sunt oameni cu bani din vs care ar putea face ca orasul sa arate astfel dar din pacate prea putini se gandesc la orasul lor. Asta este visul meu de multi ani .Sa vad vasluiul mult mai mare si mult mai bogat.
trimis de elena
orasul vaslui este un oras minunat cu greu mam despartit de el dar va rog sa pune-ti cat mai multe fotografi,acum este intradevar un oras foarte curat
trimis de loredana
sunt nascuta an vs si plekata de 6 ani an bukuresti pana sa ma mut era orasul neangrijit.dar am fost an vizita akm o luna si pot sa spun k sau schimbat foarte multe .dar sa faceti poze si la parcul copou e cel mai frumos lok din vs.bv felicitarile mele celui(celei)ce a posta aceste fotografii.
trimis de ada
Un oras minunat. L-am vazut cum a inflorit in perioada 1968-1973. Am plecat de acolo cu inima trista. As dori ca vasluienii care pot , sa posteze mai multe fotografii ale orasului, sa o faca si pentru cei care au plecat si nu au mai avut posibilitatea sa revina. Am petrecut cei mai frumosi ani ai copilariei.
trimis de ileana
Un oras minunat. L-am vazut cum a inflorit in perioada 1968-1973. Am plecat de acolo cu inima trista. As dori ca vasluienii care pot , sa posteze mai multe fotografii ale orasului, sa o faca si pentru cei care au plecat si nu au mai avut posibilitatea sa revina. Am petrecut cei mai frumosi ani ai copilariei.
trimis de ileana
Vasluiul este un oras super de frumos , in plus de asta au si cea mai buna echipa de fotbal .....Bravo Vaslui.
trimis de sebastian.bonescuAlte fotografii din Vaslui, Vaslui

Orasul Vaslui Orasul Vaslui Zoom Fotografie
Monumente Vaslui Monumente Vaslui Zoom Fotografie
Teren Fotbal Teren Fotbal Zoom Fotografie
Stadion FC Vaslui Stadion FC Vaslui Zoom Fotografie