Pensiunea Ion Constanta - TourismGuide Romania

Pensiunea Ion Constanta | Cazare Constanta Pensiunea Ion | Rezervari Pensiunea Ion Constanta | Cazare Constanta




Cazare Romania > Cazare Litoral > Judetul Constanta > Cazare Constanta > Pensiuni Constanta > Pensiunea Ion

 
 
Cazare Pensiunea Ion Constanta

Pensiunea Ion

Clasificat la 2 stele
Vizualizari: 10709
Rezerva online!

Tarifele nu sunt actualizate !

Tip camera Pers. Cam. Pret Valoare
Capacitate de cazare: 21 locuri

Regretam, dar momentan nu este posibil sa faceti o rezervare la acesta unitate de cazare.

Va indrumam sa folositi formularul de mai sus pentru a verifica preturile si disponibilitatea pentru alte unitati de cazare din zona.

Contact Pensiunea Ion Constanta

Regiunea: Litoral
Locatia: Pensiunea Ion este amplasata in Municipiul Constanta, in imediata apropiere a Casei de Cultura.

Unitatea de cazare face parte din categoria Pensiuni Romania

Harta Pensiunea Ion

Servicii oferite de Pensiunea Ion Constanta

  • Aer conditionat
  • Terasa etaj
  • Tv si cablu tv, Centrala proprie
  • Acces Internet Wireless
  • Bon fiscal sau factura si chitanta fiscala
  • Gratar in curte.

Despre Pensiunea Ion Constanta

Capacitate de cazare a Pensiunii Ion din Constanta este de 9 camere distribuite dupa cum urmeaza :

5 camere la parter (3 triple, 2 duble, toate au bai proprii)
4 camere la etaj (2 cu bai proprii si 2 camere la o singura baie)

Camerele sunt dotate cu Tv, internet wireless, 6 camere au aer conditionat, gratar in curte, semi-bucatarie la etaj. Acces la masina de spalat, uscator de par si frigider.
Bucatarie la parter, centrala proprie, apa calda non-stop, incalzire centrala, terasa la etaj, curte cu mese la parter, parcare in fata unitatii de cazare. Eliberam chitanta fiscala sau factura si chitanta fiscala.

Pensiunea se afla amplasata central, in apropierea Casei de Cultura, vis-a-vis de Liceul Sportiv Nr. 2 pentru competitii sportive (haltere, tenis de masa, tenis de camp, judo, etc. ), la 5 minute cu masina de Satul de Vacanta Mamaia, si 15 min cu autobuzul, 15 minute de Plaja Modern. Terasa si curte amenajate cu flori. Oferim transport gratuit de la gara la pensiune.

Oferim seriozitate si cele mai competitive preturi.

Imprejurimi si Obiective turistice Constanta

GRAVITY PARK Constanta

Gravity Park este un complex destinat practicantilor de sporturi extreme de orice varsta, cu toate utilitatile necesare inglobate in perimetrul parcului. Parcul se afla in Constanta (strada Soveja, vizavi de Palatul Copiilor) si este deschis tuturor amatorilor de sporturi extreme din Romania (si nu numai). A fost realizat cu sprijinul Primariei Municipiului Constanta. Deschiderea Gravity Park a avut loc pe 24 mai 2008, iar spectacolul de deschidere a continut demonstratii de: Rollerblading, Skateboarding, Trial Bike, Dirt Jump Bike si Speed Climbing. La eveniment au participat cei mai buni 100 de rolleri, skateri, bikeri si climberi din Romania.Suprafata totala de 8.500 metri patrati este impartita astfel incat sa impace toti riderii, oferind zone separate de trial, dirt jumping, climbing, bouldering si evident skate si role. Complexul Gravity Park pune la dispozitia sportivilor facilitati complete care se ridica la standarde internationale: skateshop, internet cafe, vestiare, dusuri, centru inchiriere echipamente si centru de prim ajutor.

 

Faleza CAZINO Constanta

Cazinoul este una dintre primele cladiri ridicate la Constanta, aproape imediat dupa ce acest oras a fost preluat de catre administratia romaneasca si nu s-a mai numit Kustenge. Istoria Cazinoului incepe odata cu anul 1880. La acea vreme se numea Cazin sau Kursaal si nu era decat o constructie de paianta, captusita cu scandura la exterior si ridicata langa farul genovez, la capatul bulevardului Elisabeta, singurul bulevard al orasului.Arhitectul angajat sa proiecteze noua cladire construita intre anii 1907-1910 a fost Daniel Renard, un arhitect roman de origine franceza, care avea sa conceapa noul Cazino constantean in stil Art Nouveau, devenind astfel promotorul acestui curent in Romania.La inceputul secolului al XX-lea, Cazinoul era un loc cu totul aparte, unde aveau acces numai cei bogati si aventurieri, unde tinuta de seara era obligatorie, iar luxul o atitudine fireasca. In timpul Primului Razboi Mondial el a fost transformat in spital, iar in perioada interbelica Cazinoul a revenit la destinatia sa, reluand sirul povestilor pasionante derulate intr-un spatiu de lux, in jurul meselor de joc. Astazi, Cazinoul continua sa existe fastuos la malul marii, in asteptarea stralucirii de alta data.

 

DELFINARIU Constanta

Delfinariul din Constanta si-a început activitatea la 1 iunie 1972, constituind prima forma muzeistica de acest gen din tara si prima din sud-estul Europei la acea data. În amfiteatrul cu piscina si în bazinul acoperit, se organizeaza demonstratii cu delfini si lei de mare. În Marea Neagra traiesc trei subspecii de delfini, si anume: marsuinul, delfinul comun si afalinul. Delfinariul Constanta a gazduit în bazinele sale toate cele trei specii de delfin din Marea Neagra. Primii au fost marsuinii (Phocoena phocoena relicta) si delfinii comuni (Delphinus delphis ponticus), iar în urma cu aproape 20 de ani au fost aduti si afalinii sau delfinii mari cum mai este numita specia Tursiops truncatus ponticus.

 

PLANETARIUM

Ca o fereastra deschisa permanent spre cer, Planetariul din Constanta este ca un "far" la malul Marii Negre. Primul obiectiv public de acest gen din tara, luând fiinta în anul în care omul a reusit sa "atinga" pentru prima data cu piciorul Luna (1969), Planetariul destainuie si azi misterele greu de patruns ale cerului. O lume de dincolo de noi, alcatuita din stele, planete, meteori, galaxii si altele si se dezvaluie, dar esti ajutat sa înveti sa calatoresti printre ele folosindu-te de constelatii, cele care contribuie la realizarea acestui tablou, "Cerul", care nu a suferit nici o restaurare în ultimii 2000 de ani. Planetariul din ConstanÅ£a a fost primul obiectiv din Complexul Muzeal de StiinÅ£e ale Naturii în actuala locaÅ£ie, în apropierea staÅ£iunii Mamaia.

 

Portul Tomis Constanta

Portul Tomis se integreaza armonios in arhitectura urbanistica a orasului Constanta, reprezentand o prelungire a falezei Cazinoului si realizeaza o trecere echilibrata la plaja orasului. Accesul din oras in port este deosebit de facil, putand fi realizat atat cu mijloace auto cat si pietonal. In apropiata vecinatate se afla o serie de obiective turistice care sporesc gradul de atractivitate : Piata Ovidiu cu statuia poetului Ovidiu, Muzeul de Arheologie, Mozaicul Roman cu vestigiile antice ale vechiului Tomis, Acvariul, Farul Genovez, Cazinoul. Prin amplasamentul si infrastructura existenta, Tomis port ofera un potential ridicat de valorificare a turismului nautic, activitati sportive si de agrement, constituind un adapost pentru ambarcatiunile sportive cu vele. Capacitatea portului permite organizarea unei game largi de activitati sportive, ca de exemplu regate care se desfasoara pe durata mai multor zile. Se intentioneaza ca Portul Tomis sa devina o destinatie importanta pentru navele de agrement costiere care navigheaza de-a lungul litoralului romanesc, cu escale spre sud la Eforie, Costinesti, Neptun, Mangalia sau spre nord, la Mamaia, Midia. Turismul nautic poate capata un caracter international, incluzand Portul Tomis intr-un circuit al Marii Negre. Se are astfel in vedere traseul Istanbul- Varna- Constanta- Odessa- Yalta, care poate fi realizat printr-o navigatie costiera. Acest gen de circuit se poate extinde, incluzand si alte localitati de pe tarmurile Marii Negre (portul bulgaresc Varna, portul ucrainean Odessa ), dar si Delta Dunarii. 

 

Lacul Tabacarie Constanta

Lacul Tabacarie este situat la nord de municipiul Constanta si formeaza un complex lacustru, impreuna cu lacul Siutghiol. Lacul Tabacarie ocupa o suprafata de cca 99 ha. Malurile sale sunt in intregime rectificate ÅŸi consolidate. Malul vestic urca pana la cota de 6 - 7 m, spre est si sud cotele fiind mai joase, de 2 - 4 m. In partea sa nordica tarmul este foarte coborat (1-2 m). Relativ izolat de sursele naturale, lacul Tabacarie are o adancime care variaza intre 1.5 m si 4.4 m, fiind dependent de aportul de apă din lacul Siutghiol. Surplusul de apă este deversat din lacul Tăbăcărie în mare printr-un stăvilar situat în punctul “Pescărie”.  In jurul lacului Tabacarie se afla parcul cu acelasi nume. VegetaÈ›ia parcului cuprinde specii variate de arbori specifici zonelor lacustre ca: sălcii, plopi, chiparoÈ™i de baltă, stejar roÈ™u. Peisajul este completat de mica biserică maramureseana din lemn, biserica „Sfântul Mina”.

 

Acvariu Constanta

Acvariul ConstanÅ£a, prima secÅ£ie a Complexului Muzeal de ÅžtiinÅ£e ale Naturii, amplasat la malul mării pe faleza Cazinoului, în imediata vecinătate a acestuia, este ÅŸi primul acvariu public din România ÅŸi a fost inaugurat la 1 mai 1958. Clădirea care îl adăposteÅŸte, construită la începutul sec. XX, a trebuit reamenajată în totalitate, ea având, până în anii 1950, altă destinaÅ£ie. Acvariul constănÅ£ean a rămas cea mai mare instituÅ£ie de acest gen din Å£ară, deÅŸi ulterior ÅŸi alte muzee de ÅŸtiinÅ£e ale naturii au înfiinÅ£at secÅ£ii cu acelaÅŸi profil. SpaÅ£iul expoziÅ£ional este destinat prezentării expoziÅ£iei permanente de faună ÅŸi floră acvatică în 57 de bazine, dar ÅŸi expoziÅ£iilor temporare cu tematici de biologie, ecologie acvatică ÅŸi pescuit marin. InstituÅ£ie muzeală inedită pentru muzeele de ÅŸtiinÅ£e naturale din Å£ară datorită patrimoniului său expoziÅ£ional format în exclusivitate din organisme vii, acvariul constănÅ£ean deÅ£ine ÅŸi colecÅ£ii naturalizate de peÅŸti ÅŸi nevertebrate marine ÅŸi dulcicole, aparÅ£inând diferitelor zone geografice ale globului. Pentru a facilita prezentarea vieÅ£uitoarelor dar ÅŸi accesul vizitatorilor la informaÅ£ii, patrimoniul expoziÅ£ional este reprezentat de peste 100 specii (1300 exemplare ), de vieÅ£uitoare acvatice este structurat pe mai multe secÅ£ii. Repartizarea organismelor acvatice pe secÅ£ii are la bază criterii ecologice ÅŸi biogeografice, iar în cadrul secÅ£iilor la amplasarea diferitelor specii în bazine s-a respectat pe cât posibil, criteriul taxonomic.

 

Parcul ARHEOLOGIC Constanta

PARCUL ARHEOLOGIC din Constanta reprezinta un spatiu cu vegetatie bogata in care spiritul vechii cetati Tomis este inca viu. Latura de parc dinspre bulevardul Ferdinand este inca marginita de zidul roman de incinta, constructie ce dateaza din secolul al III-lea d.Hr. si care prezinta doua porti de intrare in cetate. Tot aici pot fi observate ramasitele Turnului Macelarilor, refacut in timpul lui Iustinian, si o serie de alte fragmente arhitectonice ale Tomisului antic. Pe peretele cladirii aflate in extremitatea estica a parcului se poate observa Harta asezarilor antice din Dobrogea, un obiectiv realizat la scara mare si confectionat din piatra naturala.

 

Telegondola Mamaia

Realizat in premiera in Romania, proiectul Telegondola Mamaia reprezinta o instalatie complexa de transport pe cablu, destinata turistilor care doresc sa admire panorama statiunii Mamaia. Capacitatea de transport este de 600-1500 de persoane pe ora. Telegondola este o alta atractie a litoralului pentru turistii de toate varstele, acestia putand admira imprejurimile si statiunea Mamaia. Va puteti imbarca din doua statii, prima in zona Perla Mamaia, iar cea de-a doua in zona Cazino Mamaia. In acest fel, turistii vor avea ocazia sa pluteasca efectiv pe deasupra statiunii Mamaia, timp de aproximativ sapte minute, la o inaltime maxima de 50 de metri. Capacitatea unei gondole este de opt locuri, aceasta fiind inchisa, cu ventilatie naturala si protectie solara  fiind puternic vitrata pentru a asigura o vizibilitate foarte buna. Echipamentele folosite sunt de ultima generatie in conformitate cu standardele internationale, gradul de siguranta fiind maxim. Lungimea totala a traseului este de 2000 de metri.

 

Aqua Magic Mamaia

Parcul acvatic AQUA MAGIC este amenajat la intrarea sudica in statiunea Mamaia, aproape de statia de Telegondola. Accesul in parcul acvatic nu se face direct din bulevardul principal al statiunii, ci din zona parcarii aflate intre hotelurile Perla si Aurora. Construit pe o suprafata impresionanta si avand o capacitate de 3000 de locuri, parcul Aqua Magic a fost inaugurat in anul 2003, iar de atunci este locul in care relaxarea face casa buna cu distractia la cote maxime. Aqua Magic este prevazut cu 14 instalatii acvatice moderne gratie carora ziua petrecuta in interiorul parcului va fi una de neuitat. Waterplayground si Baby Pool sunt atractiile principale in zona dedicata copiilor. Prevazuta cu mini-tobogane colorate, piscine buclucase si personaje de povesti, este locul in care cei mici se vor distra pe cinste, imaginandu-si povesti cu marinari si pirati. Zona destinata adultilor ofera Relax Pool, Jacuzzi si Lazy River celor care doresc sa "leneveasca" intreaga zi, iar pentru cei curajosi si aventurieri Space Bowl, Super Crater, Multislide, River Ride, Mega Pipe, Twister, Kamikaze, Turbo Slide, Black Hole. Atmosfera de distractie este intretinuta pe parcursul intregii zile de muzica, spectacole si concursuri organizate de echipa de animatori a parcului. Zona de sezlonguri si umbrele acopera intregul parc, marginind piscina principala, raul si zona dedicata copiilor. Parcul este prevazut cu numeroase terase, baruri si restaurante in care va puteti delecta cu bauturi variate, inghetata, snacks-uri, dulciuri si preparate culinare diverse. In cadrul Aqua Magic nu doar distractia este ridicata la cote maxime, ci si siguranta vizitatorilor. Parcul este supravegheat de o echipa de paza, siguranta in apa este asigurata de salvamari, iar Centrul Medical Aqua Magic, o unitate moderna si corespunzator echipata, este pregatit sa se ocupe de eventualele accidente care se pot petrece in interiorul parcului. In anumite zile ale saptamanii distractia din interiorul parcului nu se termina nici daca soarele apune. Sunt organizate concerte ale unor artisti romani foarte cunoscuti, terasele sunt deschise non-stop, iar instalatiile acvatice functioneaza pana tarziu in noapte. Taxa de acces in parcul Aqua Magic  difera in functie de sezon. Un adult va plati 60 de lei in lunile iunie si septembrie si 80 de lei in iulie si august, in timp ce pentru un copil taxa este de 20 de lei in primul interval si 30 de lei in cel de al doilea.

 

Lacuri: Techirghiol (cel mai bogat lac pentru namol terapeutic din Romania), Bugeac, Oltina, Corbu, Tasaul, Tatlageac, Sinoe, Siutghiol etc.

Pesteri: complexul natural de la Gura Dobrogei, situat intre Limanu si Targusor, format din trei pesteri: Limanu, Liliecilor si La Adam, unde traiesc mari colonii de lilieci.

Rezervatii naturale: Dunele marine de la Agigea, Canaralele de la Harsova (rezervatie geologica si paleontologica), Canaraua Fetii (rezervatie de fauna), Padurea Hagieni.

Statiuni: Costinesti (numita si Statiunea tineretului), Eforie Nord (la 14 km de Constanta, statiunea a fost infiintata in 1894, cand a fost construit aici un sanatoriu), Eforie Sud (fosta statiune Carmen Sylva era il 1930 cea mai importanta statiune de pe litoralul romanesc), Jupiter - Cap Aurora, Mamaia (cea mai mare statiune turistica din Romania, ale carei inceputuri dateaza din 1906 - 1919), Mangalia (vechea colonie greceasca - Callatis - fondata in sec.4 i.e.n.), Neptun - Olimp, Saturn, Venus, Techirghiol (statiune permanenta pe malul lacului cu acelasi nume).

Vestigii istorice: ruinele cetatii Histria (cea mai veche asezare greceasca din Romania, fondata in 657 i.e.n. de catre colonistii greci veniti din Milet), cetatea Tomis (fondata de grecii din Milet in secolul 6 i.e.n.), casa romana cu mosaic din Constanta (ridicata in sec 3 - 4 e.n., este un monument unic in aceasta parte a Europei), cetatea Callatis de la Mangalia.

Cladiri religioase: Moscheea din Constanta (construita in 1910), Catedrala ortodoxa din Constanta (ridicata in 1883 - 1895), moscheea Sultan Esmahan din Mangalia (datand din 1590), Manastirea Dervent, Manastirea Basarabi etc.

Muzee: Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie din Constanta (aici se gasesc colectii de istorie greceasca, romana si bizantina), Muzeul de Stiinte Naturale (incluzand Acvariul, Delfinariul, Planetariul si Observatorul astronomic), Muzeul de Arta din Constanta, Muzeul Marii din Constanta, Muzeul Marinei din Constanta.

Galerie Foto Pensiunea Ion Constanta

Aspect exterior Aspect exterior
1142 afisari
Terasa Terasa
885 afisari
La Pensiunea Ion La Pensiunea Ion
968 afisari
Ambianta Ambianta
2494 afisari
Camera 2 Camera 2
923 afisari
Baie camera 1 Baie camera 1
2579 afisari
Bucatarie parter Bucatarie parter
925 afisari
Baie camera 2 Baie camera 2
2265 afisari
Camera 3 Camera 3
872 afisari
Baie Camera 3 Baie Camera 3
669 afisari
Camera 4 Camera 4
3554 afisari
Interior Camera 4 Interior Camera 4
735 afisari
Baie Camera 4 Baie Camera 4
2492 afisari
Camera 5 Camera 5
2736 afisari
Baie Camera 5 Baie Camera 5
664 afisari
Camera 6 Camera 6
2270 afisari
Baie Camera 6 Baie Camera 6
1836 afisari
Camera 7 Camera 7
702 afisari
Baie Camera 7 Baie Camera 7
682 afisari
Camera 8 Camera 8
1544 afisari
Baie Camera 8 Baie Camera 8
787 afisari
Camera 9 Camera 9
842 afisari
Interior Camera 9 Interior Camera 9
945 afisari
Baie Camera 9 Baie Camera 9
717 afisari
 
     

 
   
     

 
   
     


 
 

Am fost acolo - Parerea ta despre Pensiunea Ion din Constanta

Va rugam nu postati cereri de cazare in acest camp ! Postati doar impresii si pareri personale !
Va rugam sa acordati note pentru optiunile de mai jos !
Cazare
5.0
Servicii
5.0
Personal
5.0
Locatie
5.0
Raport Pret / Calitate
5.0
Nota finala: 5.0


Cod Securitate





Greu de citit? Regenereaza cod


Mai puteti scrie caractere.

Impresiile si parerile turistilor despre Pensiunea Ion din Constanta

Minunat , curatenie nota 20 iar
D-na Violeta si dl Ion, gazde deosebite.
Recomand cu drag!!!!
Recenzie trimisa de din Timisoara, Romania in data de - Nota Acordata: 10 din 10 1
pentru Pensiunea Ion din Constanta
O alegere foarte buna pentru cei care doresc sa isi petreaca concediul pe litoral. Camerele sunt foarte curate si cochete. Ma felicit pentru alegerea facuta.
Recenzie trimisa de din Bucuresti, Romania in data de - Nota Acordata: 10 din 10 1
pentru Pensiunea Ion din Constanta
Am petrecut Pastele la aceasta pensiune. Recomand cu caldura. Raportul calitate/pret este excelent. Voi reveni cu siguranta.
Recenzie trimisa de din Bucuresti, Romania in data de - Nota Acordata: 10 din 10 1
pentru Pensiunea Ion din Constanta
Am fost la mijlocul lui septembrie 2014. A fost super totul.
Recenzie trimisa de din Bacau, Romania in data de
pentru Pensiunea Ion din Constanta
de nota 10 cu plus
Recenzie trimisa de din Timisoara, Romania in data de - Nota Acordata: 10 din 10 1
pentru Pensiunea Ion din Constanta
doresc un pret pt o camera cu un adult si un copil de 11 ani in perioada de 13.08.2013-15.08.2013
Recenzie trimisa de din Iasi, Romania in data de
pentru Pensiunea Ion din Constanta
Ok.
Recenzie trimisa de din Targu Mures, Romania in data de - Nota Acordata: 6.8 din 10 1
pentru Pensiunea Ion din Constanta
Este forte furmos ....OK din toate punctele de vedere>
Recenzie trimisa de din Timisoara, Romania in data de - Nota Acordata: 9.8 din 10 1
pentru Pensiunea Ion din Constanta
6 de comentarii pentru Pensiunea Ion din Constanta cu nota generala de 9.4 din 10
Comentarii publicate pentru Pensiunea Ion din Constanta sunt opiniile private ale utilizatorilor acestui site. TourismGuide.ro nu poate fi
considerat responsabil pentru acest continut si acceptul acestuia.
In cazul in care aceste comentarii sunt false si pot induce in eroare, va rugam sa ne contactati direct.