Cazare Campeni | Oferte cazare Campeni | Cazare Hotel Pensiuni Vile Campeni | Accommodation Campeni

Oferte Cazare Campeni | Informatii turistice Campeni | Obiective turistice Campeni | Accommodation Campeni

Press ESC to close
> > >


 
 

Cazare Campeni

Oferte Campeni 2016 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii


Vezi pe Harta

Cazare Campeni, Str. Varsi, Nr. 5A

Oferind un restaurant care servește specialități românești, LaPociu este situat în Cîmpeni și oferă camere cu WiFi gratuit, zonă de relaxare și vedere la râul Arieș. Oaspeții pot savura băuturi la barul proprietății și există, de asemenea, o...

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Campeni, Str Botesti, nr. 43

Complex Kings Valley Resort se află pe Valea Arieşului, la 5 km de Câmpeni, într-o zonă pitorească din Munţii Apuseni. Complexul pune la dispoziție o curte mare cu un teren de sport şi facilităţi de grătar. Fiecare căsuță oferă cameră de zi, terasă cu...

Informatii
 
     
 
 
Orasul Campeni se afla in judetul Alba, in Muntii Apuseni, in Depresiunea Campeni, la 80 de km nord-vest de resedinta de judet Alba Iulia.

In localitatea Campeni au avut loc primele incercari de rascoala ale taranilor in perioada 1740-1750 si care au precedat rascoala taraneasca din 1784-1785 condusa de Horea, Closca si Crisan. Prima mentionare documentara a localitatii dateaza din anul 1565.

In prezent Campeniul are aproximativ 8500 de locuitori, a fost declarat oras in anul 1961 si are in subordine 21 de localitati.

 
     
 
 
 
     
Eurotrip