Bilete Tren 2016 | Bilete Online | Preturi bilete de tren

Bilete Tren | Bilete On Line CFR | Rezervari Bilete | Rezervari Tichete | Mersul Trenurilor Romania | Bilete de tren | Rezervari cfr

Press ESC to close 

Cazare Romania > Mersul trenurilor din Romania > Bilete Tren

 
 

Bilete Tren

Bilete Tren 2016 | Bilete Online | Preturi bilete de tren
 
     

 
 
Bilete de Tren Online
ELEV sau STUDENT ? Alege ce ti se potriveste !

Esti ELEV sau STUDENT? Daca te-ai hotarat sa faci naveta ... poti opta pentru una dintre variantele de abonamete lunare, saptamanale sau pe zile, sau pentru reducerile acordate prin diferite oferte!

- 75% reducere din tariful de baza, pentru elevi si studenti la abonamente lunare nominale cu numar nelimitat de calatorii, clasa a 2-a, pana la distanta de 300 km la tren Regio. La procurarea abonamentului este necesara prezentarea carnetului de elev sau, dupa caz, a legitimatiei de reducere transport pentru studenti, vizate pe anul scolar/ universitar in vigoare.

- 50% reducere la tren Regio pentru elevi si studenti, din pretul unei calatorii. Aceasta reducere se acorda elevilor, pe baza carnetului de elev, iar studentilor, pe baza legitimatiei de reducere la transport, vizate pe anul scolar/ universitar in vigoare. - 50% reducere la tren InterRegio pentru studenti, pe baza de cupoane, din pretul unei calatorii.

Aceasta reducere se acorda studentilor pe baza legitimatiei de transport si a cupoanelor de calatorie (6, 18, 24 cupoane /an calendaristic, in functie de anul universitar in care este studentul).

Calatoreste dus-intors ...

Reduceri
- pentru adulti -10% din tariful pret intreg la calatoria cu trenul IC, IR si R, clasa I sau clasa a II-a;
- pentru copiii in varsta de pana la 10 ani impliniti la data efectuarii calatoriei: reducere de 50% din tariful pret intreg la calatoria cu trenul IC, IR si R, clasa I sau clasa a II-a La trenurile cu regim de rezervare se va achita tariful de rezervare a locului pentru fiecare loc, corespunzator clasei de rezervare

Important!

In cazul calatoriilor dus-intors, statia de destinatie pentru calatoria de dus trebuie sa fie aceeasi cu statia de plecare pentru calatoria de intors.

Reduceri pentru copii

Calatoria copiilor
Mari reduceri pentru copii

- gratuit pentru copiii cu varsta de pana la 5 ani impliniti
- reducere 50% pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 5 si 10 ani impliniti, precum si pentru copiii pana la varsta de 5 ani pentru care se cere loc separat
- nu se plateste supliment de pat pentru copiii pana la 10 ani impliniti, pentru care nu se cere pat separat; se admite un singur copil cu insotitor de fiecare pat
- se plateste tariful unui singur supliment de pat pentru 2 copii pana la 10 ani impliniti care ocupa impreuna un pat
- reducerea se cumuleaza cu reducerea pentru anticipatie, reducerea de fidelitate si reducerea de 5% pentru biletele cumparate online

Haideti la petrecerea Interrail & Eurail!

In data de 08.08.2016, va avea loc la Budapesta, petrecerea Interrail & Eurail Summer Party, organizata cu sprijinul intreprinderii feroviare de calatori ungare (MAV – START), in cadrul clubului A 38.

Accesul este gratuit pentru posesorii de Pass-uri Eurail sau Interrail valabile in anul 2016 si oricare dintre acestia poate fi insotit gratuit de o persoana.

Pentru persoanele care nu sunt posesoare de Pass-uri Eurail sau Interrail taxa de acces este de 15 Euro.

Inregistrati-va online la eveniment:
- pentru posesorii de Pass-uri Interrail - http://interrailparty.com/
- pentru posesorii de Pass-uri Eurail - http://eurailparty.com/

Despre Interrail
Pass-ul InterRail ofera preturi convenabile pentru copii, tineri, seniori si adulti si o mare flexibilitate in alegere a programului de calatorie si tarilor ce vor fi vizitate. Cel mult doi copii pot calatori gratuit, insotiti de adult, posesor de Interrail Global Pass.

In functie de dorintrle dvs de calatorie puteti alege:
- InterRail Global Pass - pentru calatoria in 30 tari din Europa
- InterRail One Country Pass - pentru calatoria intr-una dintre tarile din Europa

Cardul TrenPlus - 25% reducere la cumpararea biletelor de tren

Ce este cardul TrenPlus:
Este o legitimatie nominala, cu o perioada de valabilitate de un an de zile si ofera posibilitatea procurarii de legitimatii de calatorie cu reducere de 25% din tariful de transport, în numar nelimitat în perioada de valabilitate, pentru posesorul acestuia.
De unde se poate procura:

Poate fi procurat, contra cost, numai de la casele de bilete ale statiilor si agentiilor de voiaj CFR care au sistem electronic de emitere a legitimatiilor de calatorie, de orice calator, indiferent de vârsta, în baza unei cereri scrise (formular tipizat- vezi aici) în care sa se mentioneze data de începere a valabilitatii, numele posesorului, CNP, adresa si optional alte date de contact (e-mail, etc.).

Pret - 100 lei

Restituire

Restituirea tarifului de emitere a cardului este posibila înainte de prima zi de valabilitate cu retinerea unui comision de 10% din valoarea acestuia. Tariful de emitere a cardului (100 lei) nu se restituie dupa prima zi de valabilitate a cardului. Nu se restituie tarifele de emitere pentru cardurile pierdute, furate sau ramase neutilizate, indiferent de cauza

Duplicat

Posesorul unui card TrenPlus deteriorat are dreptul sa solicite emiterea unui duplicat al acestuia numai in baza cardului emis initial la care se poate identifica nr. ID card. Emiterea duplicatului se face în baza unei cereri care va fi analizata si aprobata de seful statiei / agentiei de voiaj emitente a cardului initial.
Conditii de utilizare :

In baza unui card „TrenPlus ” se pot cumpara legitimatii de calatorie pe orice relatie, la tren de orice rang si clasa comerciala, cu o reducere de 25% din valoarea tarifului de transport integral,de la casele de bilete ale statiilor si agentiilor de voiaj CFR (care au sistem electronic de emitere a legitimatiilor de calatorie), precum si online. Tariful de rezervare a locului clasa si tariful suplimentului de pat / cuseta se achita integral, la trenurile cu regim de rezervare.
Reducerea acordata in baza acestei oferte NU se cumuleaza cu reduceri acordate de alte oferte comerciale (dus-întors, minigrup, anticipatie, fidelitate, etc.)sau facilitati stabilite în baza unor acte normative, cu exceptia reducerilor acordate la cumpararea online a biletelor CFR.
În tren, calatorul este obligat sa prezinte împreuna cu biletul si cardul TrenPlus în baza caruia s-a emis, precum si un act de identificare cu poza si CNP (CI/BI/pasaport).
În situatia în care la controlul în tren, pentru o legitimatie de calatorie cu reducere procurata în baza unui card TrenPlus, nu se prezinta si cardul respectiv, calatorul este obligat sa plateasca diferentele tarifare la tarif de taxare în tren, respectiv diferenta între tariful de taxare în tren corespunzator rang, clasa si distanta si suma efectiv platita pe biletul prezentat.
Legitimatiile de calatorie emise cu reducere în baza unui card TrenPlus, au aceleasi drepturi privind modificarea contractului de transport ca si un bilet pret întreg cumparat prin canalul de distributie.

Legitimatiile de calatorie cu reducere emise în baza cadrului TrenPlus se restituie în conditii generale de restituire valabile pentru canalul de distributie prin care au fost procurate (prin ghiseele de vânzare de la unitatile CFR, automatele de bilete, online).

Profitati de reduceri la cumpararea cu anticipatie !

Pentru calatoria in trafic intern, biletele de tren pot fi achizitionate cu anticipatie:
- de pana la maxim 30 zile, inclusiv pentru calatoria de intoarcere;
- de pana la maxim 60 zile in cazul grupurilor organizate de cel putin 30 de persoane.

Reduceri acordate:
- 25% la anticipatie de 21 - 30 zile
- 18% la anticipatie de 11 - 20 zile
- 10% la anticipatie de 6 - 10 zile

Procentul de reducere se aplica la tariful de transport integral sau copil pentru fiecare tren in parte, la calatoria cu tren region si interregio, clasa 1 sau clasa a 2-a, conform selectiilor efectuate, in functie de perioada de anticipatie a procurarii biletului pret intreg sau bilet pentru copil.

Veniti cu TRENUL la Festivalul Electric Castle! - Bontida 14-17 iulie

In aceasta perioada CFR Calatori pune la dispozitia publicului calator mai multe posibilitati de a ajunge la Bontida.

Astfel mai multe trenuri InterRegio au programata o oprire suplimentara la Bontida, iar in zilele de 16 si 17 iulie, va circula suplimentar trenul Regio 4308 (Cluj Napoca pleaca la ora 17:35 Bontida soseste la ora 18:24 - Dej Calatori la ora 19:15).

Festivalul Electric Castle are loc in perioada 14-17 iulie, in incinta Castelului Banffy din Bontida oferind un cadru de poveste si o experienta de neuitat.

Comuna Bontida, aflata la 30 km distanta de Cluj si la 17 km de Gherla, este strabatuta de magistrala feroviara 401 care asigura legatura intre Cluj Napoca si nodul feroviar Dej Calatori, comuna fiind deservita de statiile CFR Bontida si Rascruci.

Impreuna cu cei dragi calatoresti mai ieftin !

Cu trenul la mare - de la 14,21 lei / persoana
Bucuresti - Constanta

CFR Calatori recomanda grupurilor de tineri si familiilor, care merg la mare cu trenul in cursul saptamanii, oferta Minigrup 2-5, cu reduceri de pana la 25%.

Trenurile Zapezii 2016

CFR Calatori lanseaza oferta de calatorie Trenurile Zapezii 2016, valabila in perioada 1 ianuarie - 29 februarie 2016, cu reduceri tarifare atractive la trenurile care au ca destinatie/plecare sau tranziteaza statiunile montane de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petrosani (pentru statiunile Straja si Parang) si Piatra Neamt.

Reducerile acordate:

25% pentru calatoriile cu punct de sosire/plecare intr-una din statiunile montane de pe ruta Sinaia-Brasov sau din Vatra Dornei, Vatra Dornei Bai hc, Petrosani si Piatra Neamt. Reducerea este valabila de luni pana joi, la clasa a 2-a.

25% in zilele de vineri, sambata, duminica si sarbatori legale pentru calatoriile cu punct de sosire/plecare in/din statia Petrosani cu trenurile IR 1827 si IR 1828 Caracal-Targu Jiu-Petrosani si retur, la clasa a 2-a.

31% - 56% oferta valabila in toate zilele saptamanii, la trenurile InterRegio care circula pe Valea Prahovei pe rute intre Sinaia - Brasov si retur.

De exemplu, pe ruta Bucuresti - Piatra Neamt pretul biletului cu aceasta oferta este de 58.9 lei, cu 19.6 lei mai putin fata de pretul intreg, iar pentru Constanta - Petrosani pretul biletului este de 75.75 lei, cu 25.2 lei mai putin fata de pretul intreg.

 
     
 
 
 
     
  
 

Bilete Tren link-uri utile | Informatii utile Bilete Tren

 
     
Eurotrip