Bilete Tren 2015 | Bilete Online | Preturi bilete de tren

Bilete Tren | Bilete On Line CFR | Rezervari Bilete | Rezervari Tichete | Mersul Trenurilor Romania | Bilete de tren | Rezervari cfr

Press ESC to close
 

Cazare Romania > Mersul trenurilor din Romania > Bilete Tren

 
 

Bilete Tren

Bilete Tren 2015 | Bilete Online | Preturi bilete de tren
 
     

 
 
Bilete de Tren OnlineCFR Calatori la Targul de Turism al Romaniei - editia de primavara

In perioada 12-15 martie, CFR Calatori va participa la a 33-a editie a Targului de Turism al Romaniei 2015, care se va desfasura in Complexul Expozitional ROMEXPO din Bucuresti.
Va asteptam la standul 03-04 din pavilionul C3, care va fi deschis de joi pana sambata intre orele 10:00 - 18:00, iar duminica in intervalul 10:00 - 16:00.

La standul CFR Calatori puteti afla informatii atat despre oferte avantajoase de calatorie cu trenul in tara si in Europa, cat si despre trenuri charter care pot fi comandate de catre agentii de turism, organizatori de evenimente sau persoane particulare.

Cei interesati pot primi consiliere privind functionarea platformei online de cumparare a biletelor, iar agentiile de turism care intentioneaza sa devina distribuitori autorizati de Bilete CFR Online vor putea afla conditiile de inregistrare .

Jumatate tu, jumatate noi ! Oferta pentru calatorie in doi !

DE DRAGOBETE DOUA BILETE LA PRET DE UNUL

Pe 24 februarie 2015, de Dragobete, puteti calatori din Bucuresti spre Valea Prahovei sau Constanta platind cu 50% mai putin.
Reducerea de 50% din tariful biletului intreg se acorda la achizitionarea a doua bilete pentru acelasi tren InterRegio si este disponibila exclusiv la casele de bilete din statii si agentii de voiaj CFR.

Oferta se acorda in limita locurilor disponibile, la urmatoarele trenuri:
- IR 1631 Bucuresti Nord (07.00) - Brasov (09.40)
- IR 1538 Brasov (20.38) - Bucuresti Nord (23.18)
- IR 1581 Bucuresti Nord (07.30) - Constanta (09.30)
- IR 1588 Constanta (19.00) - Bucuresti Nord (21.01)

Oferta este valabila atat pentru calatoriile la clasa I, cat si la clasa a II-a, iar tariful de rezervare a locului, de 4 lei, se achita integral.

Calatoriti cu Trenurile Zapezii 2015, spre si dinspre cele mai cautate statiuni montane !

Oferta valabila in perioada 1 ianuarie - 28 februarie 2015

Reduceri acordate:

- 25% pentru calatoriile cu punct de sosire / plecare intr-una dintre statiunile montane de pe ruta Sinaia-Brasov. Reducerea este valabila la anumite trenuri (http://www.cfrcalatori.ro/14533 ), de luni pāna joi, la clasa a 2-a

- 25% pentru calatoriile cu punct de sosire / plecare din Vatra Dornei si Petrosani. Reducerea este valabila la anumite trenuri (http://www.cfrcalatori.ro/14533), de luni pāna joi, la clasa a 2-a

- 31% - 56% in toate zilele saptamanii, la toate trenurile InterRegio, pe rute intre Sinaia - Brasov si retur

Pana la 15% REDUCERE la biletul de tren DUS - INTORS !

Va reamintim o oferta avantajoasa pentru calatoriile dumneavoastra - 10% REDUCERE la calatoriile DUS - INTORS cu trenul.
Daca veti cumpara biletul ONLINE aveti inca 5% REDUCERE !

Oferta este disponibila in doua variante: OPTIONAL sau OPEN

OPTIONAL - cand cunoasteti cu exactitate data si trenul pentru calatoria de intoarcere, caz in care puteti cumpara oferta de la casele de bilete, precum si online.

OPEN - cand nu cunoasteti, in prealabil, data si trenul pentru calatoria de intoarcere, caz in care puteti cumpara oferta doar de la casele de bilete

Reducerile se acorda din tariful integral al biletului, la vagon clasa 1 sau a 2-a, la trenuri de orice rang.

Copiii pana la 10 ani au 50% reducere.

Va dorim calatorii frumoase!

Noul Plan de Mers al Trenurilor 2014-2015

Incepand cu data de 14 decembrie, va intra in vigoare Noul Plan de Mers al Trenurilor 2014-2015, care va fi valabil pana la 12 decembrie 2015. 
Zilnic se vor afla in circulatie peste 1100 de trenuri, in functie de perioada din an.
in perioada sporturilor de iarna, TRENURILE ZAPEZII vor circula spre si dinspre cele mai cautate statiuni montane pentru ski, cum sunt cele de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petrosani (Statiunea Straja).

In Traficul intern 
CFR Calatori va asigura si in 2015 serviciul public de naveta intre marile orase si localitatile din proximitatea acestora. De asemenea, va fi mentinut mersul de tren cadentat pe rutele unde conditiile de circulatie si exploatare permit acest lucru si unde traficul de calatori este cu preponderenta de naveta: Bucuresti Nord - Ploiesti, Bucuresti Nord - Pitesti si Constanta - Mangalia (in sezonul estival).

Pentru asigurarea accesibilitatii si mobilitatii calatorilor, dar si pentru desfasurarea unui transport competitiv, unele trenuri InterRegio, cu plecari din Cluj, Craiova, Pitesti si alte orase, au fost transformate in trenuri Regio, cu opriri in mai multe statii de pe traseu. Astfel ca, fata de anul 2014, pasagerii vor putea calatori cu mai multe trenuri Regio, la tarifele aferente acestui rang de tren.

In ceea ce priveste zonele turistice precum Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petrosani, pasagerii vor beneficia de un numar suficient de trenuri in functie de sezon si de trafic. Astfel, in aceasta iarna, dupa suplimentarile capacitatii de transport din perioada Sarbatorilor de iarna, CFR Calatori va introduce in circulatie Trenurile Zapezii, prin care pasagerii vor ajunge in cele mai cautate destinatii turistice montane din Romania.
in plus, prin aceasta oferta, in perioada 1 ianuarie - 28 februarie 2015, se va acorda 25% reducere de pret la bilete. Reducerea se va aplica la trenurile care vor circula de luni pana joi, pentru calatoriile, pe ruta directa, la clasa a 2-a, cu trenuri InterRegio care au ca punct de plecare sau destinatie:
- una din statiile feroviare de pe ruta Sinaia-Brasov;
- gara Vatra Dornei Bai si
- gara Petrosani.

In Traficul international 
in 2015, pasagerii vor putea sa calatoreasca in afara tarii zilnic, cu trenuri directe din Bucuresti Nord catre, Viena (de la 39 Euro pe sens), Budapesta (de la 29 Euro pe sens) si Sofia. De asemenea, oferta de transport international include trenuri zilnice directe catre Budapesta si din: Timisoara, Brasov, Targu Mures si Cluj Napoca.

Depozitarea bagajelor de mana

Calatorii aflati in tranzit prin statiile: Alba Iulia, Brasov, Bucuresti Nord, Busteni, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Oradea, Ploiesti Sud, Sibiu, Sighisoara, Sinaia, Suceava, pot apela la serviciul de depozitare bagaje.

Tariful de depozitare pentru fiecare colet este de:
- 4 lei, pentru un interval de pana la 3 ore,
- 7 lei, pentru un interval mai mare de 3 ore, pana la ora 24 a zilei care urmeaza dupa ziua depunerii.

Lista completa si actualizata a serviciilor disponibile in statii, poate fi vizualizata online in pagina: www.cfrcalatori.ro/52

Acum cumparati mai usor bilete de tren de pe telefonul mobil - cu 5% reducere !

Aplicația online de vanzare a biletelor de tren - Cumpară Bilete CFR a fost adaptata si pentru telefoane mobile și tablete, fiind disponibilă īntr-un nou format prietenos pentru aceste echipamente.

Cumparand biletele CFR online puteti merge direct la tren, fara sa fie necesara printarea acestora. Trebuie doar accesati site-ul www.cfrcalatori.ro si sa folosiți aplicatia Cumpara Bilete CFR.

Trebuie sa aveti in vedere faptul ca biletele de tren pot fi cumparate online dacă mai sunt cel puțin 12 ore pana la plecarea trenului ales pentru calatorie.

Va reamintim ca puteti accesa de pe mobil si aplicația de informare Mersul Trenurilor la adresa m.cfrcalatori.ro.

Va dorim calatorii frumoase!

Calatori la Targul de Turism al Romaniei 2014 - editia de toamna

In perioada 13 - 16 noiembrie, CFR Calatori va participa la cea de a 32 a editie a Targului de Turism al Romaniei 2014, care se va desfasura in Complexul Expozitional ROMEXPO din Bucuresti.

Va asteptam la standul nr. 9 din pavilionul C2, care va fi deschis de joi pana sambata intre orele 10:00 - 18:00, iar duminica in intervalul 10:00 - 16:00 in cadrul acestei expozitii, va prezentam ofertele:

Trenurile Zapezii 2015 - prin care pasagerii vor beneficia, in perioada 1 ianuarie - 28 februarie 2015, de reduceri tarifare atractive la trenurile spre si dinspre cele mai cautate statiuni montane pentru schi, cum sunt cele de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petrosani (Statiunea Straja)

Tarife avantajoase la calatoria cu trenul spre Budapesta si Viena

Tren Charter - trenuri special comandate de catre agentii de turism, organizatori de evenimente sau persoane particulare

La standul CFR Calatori, puteti primi informatii despre ofertele de calatorie cu trenul catre principalele destinatii turistice din tara și din Europa, tipurile de reduceri comerciale si facilitatile acordate in baza unor acte normative.

Va asteptam sa ne vizitati la stand!

06.10.2014 - 50% reducere la suplimentele de pat, spre Viena sau Budapesta

Daca doriti sa calatoriti spre Viena sau Budapesta, in lunile octombrie sau noiembrie 2014, aveti reduceri de 50 % la suplimentele de pat, la trenurile Dacia (346/347) si Ister (472/473).

Reducerea este valabila numai la calatoria in trafic international.

Pentru detalii va rugam sa contactati Agentiile de Voiaj CFR care vand si bilete in trafic international.

 
     
 
 
 
     
 
 

Bilete Tren link-uri utile | Informatii utile Bilete Tren

 
     
Eurotrip