Bilete Tren 2016 | Bilete Online | Preturi bilete de tren

Bilete Tren | Bilete On Line CFR | Rezervari Bilete | Rezervari Tichete | Mersul Trenurilor Romania | Bilete de tren | Rezervari cfr

Press ESC to close 

Cazare Romania > Mersul trenurilor din Romania > Bilete Tren

 
 

Bilete Tren

Bilete Tren 2016 | Bilete Online | Preturi bilete de tren
 
     

 
 
Bilete de Tren Online
Haideti la petrecerea Interrail & Eurail!

In data de 08.08.2016, va avea loc la Budapesta, petrecerea Interrail & Eurail Summer Party, organizata cu sprijinul intreprinderii feroviare de calatori ungare (MAV – START), in cadrul clubului A 38.

Accesul este gratuit pentru posesorii de Pass-uri Eurail sau Interrail valabile in anul 2016 si oricare dintre acestia poate fi insotit gratuit de o persoana.

Pentru persoanele care nu sunt posesoare de Pass-uri Eurail sau Interrail taxa de acces este de 15 Euro.

Inregistrati-va online la eveniment:
- pentru posesorii de Pass-uri Interrail - http://interrailparty.com/
- pentru posesorii de Pass-uri Eurail - http://eurailparty.com/

Despre Interrail
Pass-ul InterRail ofera preturi convenabile pentru copii, tineri, seniori si adulti si o mare flexibilitate in alegere a programului de calatorie si tarilor ce vor fi vizitate. Cel mult doi copii pot calatori gratuit, insotiti de adult, posesor de Interrail Global Pass.

In functie de dorintrle dvs de calatorie puteti alege:
- InterRail Global Pass - pentru calatoria in 30 tari din Europa
- InterRail One Country Pass - pentru calatoria intr-una dintre tarile din Europa

Profitati de reduceri la cumpararea cu anticipatie !

Pentru calatoria in trafic intern, biletele de tren pot fi achizitionate cu anticipatie:
- de pana la maxim 30 zile, inclusiv pentru calatoria de intoarcere;
- de pana la maxim 60 zile in cazul grupurilor organizate de cel putin 30 de persoane.

Reduceri acordate:
- 25% la anticipatie de 21 - 30 zile
- 18% la anticipatie de 11 - 20 zile
- 10% la anticipatie de 6 - 10 zile

Procentul de reducere se aplica la tariful de transport integral sau copil pentru fiecare tren in parte, la calatoria cu tren region si interregio, clasa 1 sau clasa a 2-a, conform selectiilor efectuate, in functie de perioada de anticipatie a procurarii biletului pret intreg sau bilet pentru copil.

Veniti cu TRENUL la Festivalul Electric Castle! - Bontida 14-17 iulie

In aceasta perioada CFR Calatori pune la dispozitia publicului calator mai multe posibilitati de a ajunge la Bontida.

Astfel mai multe trenuri InterRegio au programata o oprire suplimentara la Bontida, iar in zilele de 16 si 17 iulie, va circula suplimentar trenul Regio 4308 (Cluj Napoca pleaca la ora 17:35 Bontida soseste la ora 18:24 - Dej Calatori la ora 19:15).

Festivalul Electric Castle are loc in perioada 14-17 iulie, in incinta Castelului Banffy din Bontida oferind un cadru de poveste si o experienta de neuitat.

Comuna Bontida, aflata la 30 km distanta de Cluj si la 17 km de Gherla, este strabatuta de magistrala feroviara 401 care asigura legatura intre Cluj Napoca si nodul feroviar Dej Calatori, comuna fiind deservita de statiile CFR Bontida si Rascruci.

Impreuna cu cei dragi calatoresti mai ieftin !

Cu trenul la mare - de la 14,21 lei / persoana
Bucuresti - Constanta

CFR Calatori recomanda grupurilor de tineri si familiilor, care merg la mare cu trenul in cursul saptamanii, oferta Minigrup 2-5, cu reduceri de pana la 25%.

Trenurile Zapezii 2016

CFR Calatori lanseaza oferta de calatorie Trenurile Zapezii 2016, valabila in perioada 1 ianuarie - 29 februarie 2016, cu reduceri tarifare atractive la trenurile care au ca destinatie/plecare sau tranziteaza statiunile montane de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petrosani (pentru statiunile Straja si Parang) si Piatra Neamt.

Reducerile acordate:

25% pentru calatoriile cu punct de sosire/plecare intr-una din statiunile montane de pe ruta Sinaia-Brasov sau din Vatra Dornei, Vatra Dornei Bai hc, Petrosani si Piatra Neamt. Reducerea este valabila de luni pana joi, la clasa a 2-a.

25% in zilele de vineri, sambata, duminica si sarbatori legale pentru calatoriile cu punct de sosire/plecare in/din statia Petrosani cu trenurile IR 1827 si IR 1828 Caracal-Targu Jiu-Petrosani si retur, la clasa a 2-a.

31% - 56% oferta valabila in toate zilele saptamanii, la trenurile InterRegio care circula pe Valea Prahovei pe rute intre Sinaia - Brasov si retur.

De exemplu, pe ruta Bucuresti - Piatra Neamt pretul biletului cu aceasta oferta este de 58.9 lei, cu 19.6 lei mai putin fata de pretul intreg, iar pentru Constanta - Petrosani pretul biletului este de 75.75 lei, cu 25.2 lei mai putin fata de pretul intreg.

Noul Mers al Trenurilor 2015 - 2016

Incepand cu data de 13 decembrie va intra in vigoare noul Mers al Trenurilor 2015-2016, care va fi valabil pana la data de 10 decembrie 2016.

Zilnic se vor afla in circulatie peste 1200 de trenuri, in functie de perioada din an:

Trenurile Zapeziivor circula spre si dinspre cele mai cautate statiuni montane pentru schi, cum sunt cele de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Piatra Neamt si Petrosani (Statiunile Straja si Parang). in plus, prin oferta tarifara Trenurile Zapezii, in perioada 1 ianuarie - 29 februarie 2016, se vor acorda reduceri la bilete intre 25% si 56%.
Trenurile Soarelui vor asigura in perioada sezonului estival 2016 legaturi din toata tara catre statiunile de la Marea Neagra si Delta Dunarii.

In Traficul intern
Din data de 13 decembrie a.c. se vor acorda reduceri la bilete intre 30% si 50% la unele trenuri InterRegio de perutele: Bucuresti - Craiova, Galati - Braila, Brasov - Iasi, Caracal - Craiova, Oradea - Satu Mare, Oradea - Cluj Napoca, Cluj Napoca - Beclean pe Somes, Piatra Olt - Craiova, Suceava- Ilva Mica, Cluj Napoca- Ilva Mica si retur. Totodata, la anumite trenuri InterRegio se vor aplica tarife de tren Regio, atat la bilete cat si la abonamente.

In anul 2016, CFR Calatori va mentine in circulatie trenurile pe rutele de pe care au iesit operatorii feroviari privati: Golesti - Campulung - Parcul Kretulescu, Alexandria - Zimnicea, Caracal - Corabia, Targoviste - Pietrosita, Timisoara Nord - Jimbolia, Targu Neamt - Pascani, Sighisoara - Odorhei, Remetea Mica - Timisoara Nord, Curtea de Arges - Pitesti, Hunedoara - Simeria, Turnu Magurele - Rosiori Nord si Cugir - sibot - Teius.

Reduceri / achizitionari bilete:

CFR Calatori acorda importante reduceri in functie de perioada de anticipatie cu care este achizitionat biletul. Reducerile pornesc de la 10% pentru o anticipatie de 6 zile si ajung pana la 25% pentru anticipatia de peste 21 de zile. Reducerea pentru cumpararea cu anticipatie se cumuleaza cu reducerea de 5% acordata pentru toate biletele cumparate online. Pentru celelalte tipuri de reduceri si pentru facilitatile de calatorie acordate prin acte normative: elevi, studenti, pensionari etc, calatorii sunt rugati sa consulte website-ul, sectiunea Tarife si Oferte Nationale.

Distributia de bilete se asigura prin urmatoarele canale: online, statii, agentii, automate de vanzare si distribuitori autorizati cu care exista parteneriate de vanzare bilete.
In Traficul transfrontalier international
Incepand din data de 13 decembrie 2015, rezervarea locurilor va fi optionala la vagoanele clasa de la toate trenurile internationale dintre Romania si Ungaria.
De la aceeasi data, CFR Calatori va introduce o noua oferta comerciala CFR-MAV Regio pentru calatoriile internationale prin frontiera Valea lui Mihai.

Din 1 ianuarie 2016, oferta Interrail Global Pass va fi valabila si pe parcursul tarii de rezidenta, pentru o calatorie dus-intors.
Si in anul 2016, pasagerii vor putea sa calatoreasca in afara tarii zilnic, cu trenuri directe din Bucuresti Nord catre Viena (de la 39 Euro pe sens), Budapesta (de la 29 Euro pe sens) si Sofia. De asemenea, oferta de transport international include trenuri zilnice directe catre Budapesta si din: Timisoara, Brasov, Targu Mures si Cluj.

Atentionare !

Austria a suspendat temporar traficul feroviar dinspre Ungaria.

CFR Calatori informeaza ca Administratia feroviara din Austria (OBB), a suspendat temporar circulatia trenurilor internationale de calatori dintre Ungaria si Austria, prin frontiera Hegyeshalom.

Incepand din aceasta dimineata, trenul international DACIA 346/ 347 Bucuresti - Budapesta - Viena si retur circula doar pana la Budapesta si retur, pana la redeschiderea traficului spre Austria.

15% REDUCERE cu Oferta Interrail Global Pass

Oferta Interrail Global Pass - toamna 2015 - este valabila pentru biletele cumparate in perioada 1 septembrie - 31 octombrie 2015. Prima zi de valabilitate poate incepe din data achizitiei pana la data de 30 ianuarie 2016.

Legitimatia Interrail Global Pass ofera posibilitatea efectuarii de calatorii nelimitate in 30 de tari europene, din Scandinavia pana in Turcia si, in plus, traversarea maritima cu vaporul intre Italia si Grecia. Perioada de valabilitate a legitimatiilor este de la cinci zile pana la o luna, pasagerii avand libertatea de a alege ruta in timpul calatoriei.

Interrail Global Pass se adreseaza tuturor categoriilor de calatori: tineri, adulti, copii, seniori si reprezinta o varianta avantajoasa si relaxanta de a explora continentul european, la preturi atractive. Copiii de pana la 12 ani beneficiaza de gratuitate (maxim doi copii insotiti de un adult), iar tinerii (varsta pana la 26 de ani), adultii si seniorii (varsta peste 60 de ani) dispun de asemenea, de tarife reduse.

Oferta Interrail Pass Global poate fi cumparata de la statiile si agentiile de voiaj CFR Calatori deschise traficului international.

Calatoriti in vacanta cu Trenurile Soarelui !

Puteti calatori la tarife reduse, preturile biletelor fiind accesibile tuturor prin gama variata de reduceri disponibile.

Pretul pentru o calatorie Bucuresti - Constanta, fara reduceri, este de 30,50 lei la tren Regio si de 62 lei la tren InterRegio. Un bilet dus-intors are 10% reducere din tariful de transport si costa la cls a-2-a, 54,9 lei la tren Regio si 112,40 lei la tren InterRegio.

La cumpararea cu o anticipatie de peste 21 de zile reducerea este de 25% din tariful de transport si biletul la cls a 2-a costa 47,5 lei la tren InterRegio si 22,9 lei la tren Regio.

Cu oferta Minigrup 2-5 reducerile acordate sunt de pāna la 25% si chiar pāna la 30% la cumpararea online.

TRENURILE LITORAL care circula fara opriri intermediare, intre Bucuresti Nord si Constanta (2 dus, 2 intors) , ajung la destinatie in aproximativ doua ore.
Durata calatoriei cu celelalte trenuri InterRegio, pe ruta Bucuresti ? Constanta, este in medie de circa 2 ore si 20 minute.

TRENURILE TINERETULUI vor circula din 18 iunie, ca trenuri RegioExpres:
- Regio 2801 in relatia Sibiu (pl. 18:40) - Ramnicu Valcea (pl. 21:02) - Pitesti (pl. 00:55) - Bucuresti Nord (pl. 03:00) - Constanta (sos 06:14) - Mangalia (sos 08:02).
- Regio 2802 in relatia Mangalia (pl. 18:16) - Constanta (pl. 20:05) - Bucuresti Nord (pl. 23:10) - Pitesti (sos. 01:17) - Ramnicu Valcea (sos. 04:49) - Sibiu (sos. 07:22).

Daca doriti sa vizitati DELTA DUNARII aveti la dispozitie un tren direct InterRegio, care va circula suplimentar pe ruta Bucuresti Nord - Tulcea Oras si retur.

De la Bucuresti la Constanta si retur puteti sa va transporta si bicicleta in trenurile InterRegio 1985, 1582, 1587, 1588. Tariful pentru transportul unei biciclete este de 10 lei la tren InterRegio

 
     
 
 
 
     
  
 

Bilete Tren link-uri utile | Informatii utile Bilete Tren

 
     
Eurotrip