Bilete Tren 2022 | Bilete Online | Preturi bilete de tren

Bilete Tren | Bilete On Line CFR | Rezervari Bilete | Rezervari Tichete | Mersul Trenurilor Romania | Bilete de tren | Rezervari cfr
 

Cazare Romania > Mersul trenurilor din Romania > Bilete Tren

 
 

Bilete Tren

Bilete Tren 2022 | Bilete Online | Preturi bilete de tren
 
     

 
 
Bilete de Tren Online

Fara Limite! Calatoresti cu tren de orice rang pe orice ruta!

Cartea de calatorie este destinata celor care calatoresc frecvent cu trenul in trafic intern si nu doresc sa mai aiba grija biletului.

Avantaje:
Calatoriti Fara Limite, 1 an sau 6 luni, pe orice relatie, cu tren de orice rang;
Pentru societatile comerciale este nenominala, putand calatori orice angajat al societatii;
Pentru calatoria cu trenurile de rang superior (Interregio) nu este obligatorie procurarea tichetului de rezervare;
Daca se doreste calatoria cu loc rezervat la trenurile cu regim de rezervare a locurilor se va procura tichetul de rezervare cu achitarea tarifului integral;

Platind un tarif suplimentar, la achizitia cartii de calatorie, aceasta poate fi emisa avand una din mentiunile Valabil la Vagon Dormit/Cuseta sau Valabil la Vagon Cuseta, caz in care posesorul poate calatori la vagon de dormit, respectiv cuseta fara plata tarifului de rezervare, solicitand la casa de bilete tichet gratuit.

Reduceri la cumpararea cu anticipatie

IMPORTANT!
Incepand cu data de 03.06.2020 si pana la noi dispozitii se vor emite legitimatii de calatorie cu anticipatie de maxim 20 zile.

Pentru cumpararea cu anticipatie a biletelor de tren, CFR Calatori acorda REDUCERI intre 5-15% - oferta valabila din 09 octombrie 2019:

15% reducere la cumpararea cu anticipatie peste 21 zile
10 % reducere la cumpararea cu anticipatie de 11 pana la 20 de zile
5 % reducere la cumpararea cu anticipatie de la 6 pana la 10 zile

Biletele de tren se pot cumpara:

de la casele de bilete ale statiilor de cale ferata si agentiilor de voiaj CFR care emit electronic prin sistemul xSell
de la automatele de vanzare apartinand CFR Calatori
ONLINE, de pe site-ul CFR Calatori
de pana la maxim 30 zile, inclusiv pentru calatoria de intoarcere
de pana la maxim 60 zile in cazul grupurilor organizate de cel putin 30 de persoane

Important de stiut!

- Procentul de reducere se aplica la tariful de transport integral sau copil, pentru fiecare tren in parte, la calatoria cu tren Regio si Interregio, clasa 1 sau clasa a 2-a.
- Reducerile acordate pentru achizitionarea cu anticipatie a biletelor de tren se cumuleaza cu reducerile de fidelitate (acordate la calatoria cu mai multe trenuri succesive apartinand CFR Calatori);
- Reducerea se aplica numai la biletele de tren emise electronic (ghiseele din statiile si agentiile de voiaj dotate cu sisteme electronice de emitere), la automatele de bilete si online (prin serviciul Bilete de tren online - Cumpara / Contul meu).
- In punctele de lucru si unitatile mici, unde emiterea legitimatiilor de calatorie se face manual (prin completarea unor formulare standardizate, pretiparite), NU se aplica reduceri pentru achizitionarea cu anticipatie a biletelor de tren.
- Reducerea pentru anticipatie NU se aplica la achizitionarea altor oferte comerciale (bilet dus-intors, minigrup, etc.) sau la biletele emise persoanelor care beneficiaza de facilitati (reduceri) in baza actelor normative in vigoare (persoanele care au calitatea de elev, student?, pensionar, etc.) .
- La trenurile care circula cu regim de rezervare a locurilor, procurarea biletelor de tren se poate efectua numai in perioada de anticipatie stabilita si avizata pentru trenul sau trenurile cu care se doreste calatoria.
- Tariful tichetului de rezervare a locului la vagon clasa sau a suplimentului de pat (la vagon de dormit sau cuseta), se achita integral.
La stabilirea termenului de anticipatie pentru acordarea reducerilor nu se ia in calcul ziua curenta.
Termenele maxime de vanzare cu anticipatie a biletelor de tren se pot modifica oricand daca conditiile din exploatare impun acest fapt.
Modificarea se poate face pentru toate trenurile de calatori sau punctual numai pentru anumite trenuri.Modificarea termenelor maxime de vanzare cu anticipatie va fi adusa la cunostiinta publicului calator cu cel putin 2 zile calendaristice inainte ca modificarea sa-si produca efectul, atat prin mesaj afisat pe site-ul oficial al CFR Calatori, cat si prin afise la toate punctele de emitere a legitimatiilor de calatorie.

In caz de forta majora modificarea termenelor maxime de vanzare cu anticipatie se poate face fara preaviz cu notificarea pe site-ul oficial al CFR Calatori.

Reducerile la cumpararea cu anticipatie a biletelor de tren reprezinta o oferta comerciala specifica CFR Calatori aplicandu-se numai in termenii si conditiile stabilite pentru comercializare.

CFR Calatori isi rezerva dreptul de a modifica conditiile de comercializare sau de a sista oricand oferta comerciala.

Minivacanta in weekend cu CFR Calatori!

Biletul de weekend - pana la 35% REDUCERE
Aceasta oferta este destinata celor care aleg sa calatoreasca cu trenul la final de saptamana.

Biletul de weekend ofera flexibilitatea alegerii numarului de weekenduri iar pasagerii beneficiaza in baza lui de reduceri de pana la 35%, in functie de numarul weekendurilor alese dintr-o luna (2, 3 sau 4), astfel:

35% pentru 4 weekenduri;
25% pentru 3 weekenduri;
15% pentru 2 weekenduri;

Biletul de weekend este o legitimatie de calatorie care se emite:
- pentru o singura persoana;
- la acelasi rang de tren (Regio sau Interregio);
- la vagon clasa (clasa 1 sau clasa a 2- a) sau vagon cuseta;
- pe aceeasi ruta;
- pe distante de pana la 1000 kilometri;

Important!
acest bilet nu da dreptul la intreruperea calatoriei;
permite calatoria dus-intors pe aceeasi ruta si la acelasi rang de tren;
calatoria se poate efectua incepand cu ora 0.00 a zilei de vineri si pana la ora 12.00 a zilei de luni;
reducerile acordate in baza acestei oferte nu se cumuleaza cu alte reduceri;
nu este obligatorie procurarea tichetului de rezervare a locului la vagonele de clasa 1 si a 2-a;

Reduceri de weekend pe Valea Prahovei - pana la 56% REDUCERE
Reduceri de weekend pe Valea PrahoveiPentru calatoria in weekend (in zilele de vineri pana duminica inclusiv) cu trenurile InterRegio care circula pe Valea Prahovei, pe rute intre Sinaia - Brasov si retur, se vor acorda reduceri intre 31% si 56%.

Reducerile se vor aplica numai la tariful de transport integral si la tariful de copil, la vagon clasa a 2-a si nu se vor cumula cu alte discount-uri acordate.
Pentru perioada de week-end, tariful de rezervare a locului este optional pentru toate tipurile de legitimatii, iar la cumpararea online, acesta se achita automat.

Posesorii de abonamente lunare / saptamanale, cartea VSD, biletelele de weekend cumparate la tarif tren Regio sunt valabile la trenurile InterRegio pe rutele mentionate, doar cu plata integrala a diferentelor tarifare.

Calatoriti in timp pe cea mai veche cale ferata din Sud-Estul Europei! Oravita - Anina

Prima cale ferata montana construita in Romania va asteapta sa o parcurgeti si sa descoperiti peisaje impresionante. Traseul, datorita razelor de curbura mici, unele chiar de numai 104 m, si a rampelor mari cu declivitate maxima de 21%, se aseamana foarte mult cu celebra cale ferata Semmering (Austria), motiv pentru care a fost supranumit ?Semmeringul Banatean?.Odata cu avansarea de la Oravita spre Anina veti descoperi peisajele montane deosebite de pe platoul Muntilor Semenic, urmate de alte cadre salbatice intr-o zona in care nu se mai afla alte drumuri.

Trenul parcurge o distanta de 33 km, pleaca din Oravita, aflata la o altitudine de 218,7m si ajunge la Anina la o altitudine de 556,4 m, rampa maxima de pe traseu inregistrandu-se intre Lisava si Garliste.

De-a lungul traseului veti descoperi nu mai putin de 14 tunele cu o lungime totala de 2,1 km si 10 viaducte cu inaltimi de peste 25 de metri.

Calatoria dureaza aproximativ 2h, si are 5 opriri: Bradisoru de Jos hc, Dobrei P. M, Lisava, Ciudanovita hc, Garliste Hm.

Pe acesta ruta circula o pereche de trenuri:
Trenul Regio 9695 , pleaca din Oravita la ora 11.15 si ajunge in Anina la 13.11
Trenul Regio 9694 , pleaca din Anina la ora 14.40 si ajunge in Oravita 16.37.
Pretul unui bilet este de 13.9 lei, rezervarea locului fiind inclusa.

Biletele pot fi cumparate online, de la orice casa de bilete cu emitere electronica din statiile si agentiile de voiaj CFR Calatori dar si de la automatele de bilete, in limita locurilor disponibile.

Important!
in ziua plecarii trenului, biletele se pot procura atat din statia Oravita cat si de la personalul de tren, la acelasi pret. Pe langa traseul montan de o frumusete rara, la capatul de linie veti descoperi si elementele arhitecturale aparte ale garii Anina, declarata monument istoric.

In Depoul Oravita va asteapta si o locomotiva, de epoca, cu aburi.

Si mai multe avantaje in weekend cu trenul!

Biletul de weekend - pana la 35% REDUCERE

Aceasta oferta este destinata celor care aleg sa calatoreasca cu trenul la final de saptamana.

Biletul de weekend ofera flexibilitatea alegerii numarului de weekenduri iar pasagerii beneficiaza in baza lui de reduceri de pana la 35%, in functie de numarul weekendurilor alese dintr-o luna (2, 3 sau 4), astfel:

35% pentru 4 weekenduri;
25% pentru 3 weekenduri;
15% pentru 2 weekenduri;

Biletul de weekend este o legitimatie de calatorie care se emite:

pentru o singura persoana;
la acelasi rang de tren (Regio sau Interregio);
la vagon clasa (clasa 1 sau clasa a 2- a) sau vagon cuseta;
pe aceeasi ruta;
pe distante de pana la 1000 kilometri;
Important!

acest bilet nu da dreptul la intreruperea calatoriei;
permite calatoria dus-intors pe aceeasi ruta si la acelasi rang de tren;
calatoria se poate efectua incepand cu ora 0.00 a zilei de vineri si pana la ora 12.00 a zilei de luni;
reducerile acordate in baza acestei oferte nu se cumuleaza cu alte reduceri;
nu este obligatorie procurarea tichetului de rezervare a locului la vagonele de clasa 1 si a 2-a;

 

Cartea VSD - pana la 50% REDUCERE

Ce este cartea VSD?
este o legitimatie de calatorie nominala;
valabila timp de o luna pe distante de pana la 1000 km;
da dreptul la efectuarea, in cursul fiecarui sfarsit de saptamana (incepand cu ora 0,00 a zilei de vineri si pana la ora 12,00 a zilei de luni - sosire) din perioada de valabilitate, a cate unei calatorii dus-intors pe relatii la alegerea calatorului, cu plecare din aceeasi statie de plecare; calatorul poate alege statii de destinatie diferite pentru fiecare week-end in parte;
se emite pentru toate weekendurile din perioada de valabilitate;

Reducerea acordata in baza acestei legitimatii este de:
50% la trenurile Regio;
35% la trenurile InterRegio;
Cum pot intra in posesia ei?
Cartea VSD poate fi cumparata de la orice statie sau agentie de voiaj CFR Calatori din tara.

Despre rezervarea locului:
permite calatoria fara loc rezervat la trenurile cu regim de rezervare (clasa 1 si a 2-a) la care este valabila;
Exceptie: in cazul calatoriei cu bicicleta nedemontabila in vagoane speciale de biciclete, este obligatorie achitarea tarifului de rezervare a locului;
pentru calatoria cu loc rezervat la trenurile cu regim de rezervare se achita integral tariful de rezervare la vagon clasa sau cuseta;
calatorul este obligat sa prezinte impreuna cu legitimatia de calatorie si un act de identitate cu fotografie si CNP (CI/ BI/ Pasaport). In caz contrar, acesta va achita tariful de taxare in tren corespunzator rangului de tren (Regio sau Interregio);
Despre restituire:
renuntarea la calatorie se poate face inainte de perioada de valabilitate, cel tarziu in ziua anterioara primei zile de vineri a primului week-end din perioada de valabilitate, cu retinerea a 10% din tariful achitat;
renuntarea la calatorie in perioada de valabilitate, pentru week-end-urile ramase care nu se vor utiliza, exceptand ultimul week-end (numai pentru ultimul weekend nu se admit restituiri), fiind necesara completarea unei cereri de restituire tipizata la casele de bilete din statiile sau agentiile CFR Calatori, restituirea tarifului ramas efectuandu-se cu retinerea din tariful achitat, a tarifului aferent week-end-urilor utilizate si a unui procent de 10% din valoarea ramasa de restituit;
se admite restituirea partiala in cazuri deosebite de forta majora dovedit cu acte, in termen de 3 zile de la expirarea perioadei de valabilitate, numai pentru weekend-urile intregi;
Important de retinut !!!
Cartea VSD nu permite calatoria la vagon de dormit;
Daca ultima zi de vineri coincide cu ultima zi a perioadei de valabilitate, legitimatia ramane valabila si in ziua de sambata si duminica a sfarsitului de saptamana respectiv;
Contravaloarea ofertei Carte VSD nu se restituie in caz de pierdere;
Carte VSD nu da dreptul la intreruperea calatoriei;
Calatoria cu tren de rang superior sau la o clasa superioara, este valabila numai cu achitarea integrala a diferentelor tarifare;
Oferta nu se cumuleaza cu alte reduceri comerciale (dus-intors, minigrup, anticipatie, fidelitate, etc.) sau facilitati stabilite in baza unor acte normative (elevi, pensionari, etc);
Cartea VSD da dreptul, pe fiecare relatie de week-end pentru care a fost emisa la calatoria pe alta ruta (mai lunga sau mai scurta), cu conditia ca statiile de plecare si de destinatie sa ramana neschimbate;
Calatoria pe o ruta mai mare se face cu plata diferentelor tarifare. La calatoria pe o ruta cu o zona kilometrica inferioara celei pentru care a fost emisa nu se admite restituirea diferentelor, calatoria efectuandu-se pe noua ruta la cererea calatorului;

 

Reduceri de weekend pe Valea Prahovei - pana la 56% REDUCERE

Pentru calatoria in weekend (in zilele de vineri pana duminica inclusiv) cu trenurile InterRegio care circula pe Valea Prahovei, pe rute intre Sinaia - Brasov si retur, se vor acorda reduceri intre 31% si 56%.

Reducerile se vor aplica numai la tariful de transport integral si la tariful de copil, la vagon clasa a 2-a si nu se vor cumula cu alte discount-uri acordate.
Pentru perioada de week-end, tariful de rezervare a locului este optional pentru toate tipurile de legitimatii, iar la cumpararea online, acesta se achita automat.

Posesorii de abonamente lunare / saptamanale, cartea VSD, biletelele de weekend cumparate la tarif tren Regio sunt valabile la trenurile InterRegio pe rutele mentionate, doar cu plata integrala a diferentelor tarifare .

Din 7 iunie, vacanta vine cu Trenul ... la Divertiland

CFR Calatori informeaza ca in acest sezon estival mai multe trenuri vor asigura legatura feroviara intre Bucuresti si Parcul acvatic de distractii Divertiland - unul din cele mai mari parcuri acvatice din tara.

15 trenuri cu plecari/ sosiri din/in statiile Bucuresti Nord si Bucuresti Basarab vor avea opriri in halta Parc Divertisment Chiajna.

Durata medie a calatoriei este de 20 minute, iar pretul unui bilet variaza intre 3.9 lei (la trenurile Regio) si 12.1 lei (pentru trenurile Interregio) la clasa a 2-a. Copiii si elevii beneficiaza de o reducere de 50%, iar pentru calatoria dus-intors calatorii beneficiaza de reducere 10% din tariful pret intreg, daca legitimatiile de calatorie sunt achizitionate de la casele de bilete din statiile de cale ferata sau agentiile de voiaj si, in plus 5% reducere la achizitionarea online.

De asemenea, sunt valabile si alte reduceri: prin Cardul Tren Plus - 25%, prin oferta Minigrup 2 - 5 (valabila in zilele de luni-joi) - intre 10% si 25%, la cumpararea biletelor cu anticipatie - intre 10% si 25%.

Calatorii care urca in tren din halta Parc Divertisment Chiajna (P.D. Chiajna) isi pot procura legitimatii de calatorie de la personalul de tren, la tarif de casa, cu conditia solicitarii acestora imediat dupa urcarea in tren, in caz contrar se aplica tariful de taxare in tren.

Inainte de calatorie, recomandam tuturor pasagerilor sa cumpere bilet pentru evitarea taxarii suplimentare in tren si/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementarilor in vigoare. Pentru informatii actualizate despre circulatia trenurilor, calatorii sunt rugati sa consulte pagina de internet a companiei CFR Calatori, sa ne contacteze la numarul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau sa se adreseze personalului nostru din statii.

Calatoresti frecvent ? Alege un abonament !

Pentru efectuarea mai multor calatorii intr-o anumita perioada de timp, CFR Calatori ofera abonamente cu reduceri la tariful de transport. Abonamentele pot fi folosite pentru un numar nelimitat de calatorii in perioada de valabilitate sau numai pentru anumite zile din perioada de valabilitate.

Eliberare:
- Abonamentele se pot cumpara de la casele de bilete din staţiile sau agenţiile de voiaj CFR Calatori si se emit numai pentru calatoria la clasa a 2-a cu trenurile Interregio si Regio;
- Abonamentele pot fi eliberate in orice zi a lunii, cu anticipaţie de 30 zile pentru abonamentele eliberate in sistem xSell si de 10 zile pentru abonamentele eliberate manual;Valabilitate:
- Abonamentele sunt legitimaţii de calatorie nominale;
- Sunt valabile in tren numai cu actul de identitate / carnet de elev / legitimaţia de student, care da dreptul la reducere. Carnetul de elev si legitimatia de student obligatoriu trebuie sa fie vizate pe anul scolar/universitar in curs;
- Orice neconcordanţa se va trata conform reglementarilor in vigoare;Rezervare:
- Pentru calatoria cu trenurile Interregio, a posesorilor de abonamente valabile la aceste trenuri, nu este obligatorie procurarea tichetului de rezervare al locului;
- Pentru calatoria cu loc rezervat tariful de rezervare al locului se achita integral;

Important!
- Abonamentele sunt nominale si se elibereaza pe baza unui act de identitate pentru persoanele peste 14 ani, iar pentru elevii sub 14 ani - in baza carnetului de elev care are trecut CNP -ul pe prima fila;
- Pentru calatoria cu tren de rang superior sau la clasa superioara, celui/celei pentru care este valabil abonamentul, este obligatorie achitarea integrala a diferenţelor tarifare, respectiv a tichetului de rezervare, dupa caz;
- Abonamentul luat in primire poate fi preschimbat, cel tarziu in prima zi de valabilitate a acestuia, cu altul completat cu o distanţa mai mare sau tip de abonament superior celui iniţial, pe numele aceleiasi persoane si cu acelasi termen de valabilitate, cu plata diferenţelor tarifare fara alte comisioane suplimentare.

Abonamente de calatorie lunare
- Se emit la casele de bilete ale statiilor si agentiilor CFR Calatori, pentru calatoria la clasa a 2-a cu trenuri Regio sau Interregio, efectuata pe o distanta kilometrica (zona km) de pana la 300 km;
- Sunt legitimaţii de calatorie cu numar nelimitat de calatorii in perioada de valabilitate si se elibereaza tuturor persoanelor pentru deplasare pe relaţia solicitata, cu valabilitate din orice zi a lunii.
Tarifele sunt calculate cu reducere de 50% din tariful de transport.

Abonamente de calatorie lunare - valabile 5, 10 sau 15 zile dintr-o luna calendaristica
Se emit la casele de bilete ale statiilor si agentiilor CFR Calatori, in baza unei cereri scrise de catre calator, pentru calatoria la clasa a 2-a cu trenuri Regio sau Interregio efectuata pe o distanta kilometrica (zona km) de pana la 1.000 km;
Sunt legitimatii de calatorie nominale, ce pot fi utilizate un numar de 5, 10 sau 15 zile dintr-o luna calendaristica;
incepand cu data de 18 iunie 2012, tarifele sunt calculate cu reducere din tariful de transport, diferenţiat in funcţie de numarul zilelor de valabilitate, astfel:

Reducere de 45% pentru Abonament Lunar 15 zile,
Reducere de 35% pentru Abonament Lunar 10 zile,
Reducere de 25% pentru Abonament Lunar 5 zile.
Important!
Abonamentele Lunare 5, 10 sau 15 zile nu dau dreptul la anticiparea sau amanarea calatoriei pentru alte zile decat cele inscrise in legitimaţia de calatorie.

Abonamente de calatorie saptamanale
Se emit pentru calatoria la clasa a 2-a cu trenuri Regio sau Interregio, calatorie efectuata pe o distanţa de pana la 300 km;
Sunt legitimaţii de calatorie cu numar nelimitat de calatorii in perioada de valabilitate si se elibereaza tuturor persoanelor pentru deplasare pe relaţia solicitata;Tarifele sunt calculate cu reducere de 50% din tariful de transport.

Abonamentele de calatorie lunare pentru elevi si studenţi
Se emit numai la clasa a 2-a, cu o reducere de:

50% pentru elevi
100% pentru elevi cu mentiuni (atestate in carnetul de elev de catre unitatea de invatamant) si studenti

Hai la Munte cu Trenurile Zapezii

In data de 8 ianuarie 2019, CFR Calatori a lansat oferta tarifara de calatorie Trenurile Zapezii 2019.

Iubitorii sporturilor de iarna, si nu numai, beneficiaza in perioada 8 ianuarie - 28 februarie 2019, de reduceri tarifare atractive la trenurile spre si dinspre cele mai cautate statiuni montane pentru schi, cum sunt cele de pe Valea Prahovei si Vatra Dornei.

Reducerile tarifare* acordate sunt de:
25% de luni pāna joi, pentru calatoriile pe ruta directa, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio care au ca punct de plecare/destinatie una din statiunile montane de pe ruta Sinaia-Brasov sau din Vatra Dornei, 31% - 56% zilnic, pentru calatoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circula pe Valea Prahovei pe rute intre Sinaia - Brasov si retur, prin extinderea ofertei Reduceri de weekend pe Valea Prahovei.
De exemplu, pe ruta Bucuresti - Predeal pretul biletului cu aceasta oferta este de 30,6 lei, cu 8,9 lei mai putin fata de pretul intreg, pentru ruta Constanta - Brasov pretul biletului este de 60,45 lei cu 18,85 mai putin fata de pretul intreg, iar pentru ruta Bucuresti Nord - Vatra Dornei pretul biletului este de 76,65 lei, cu 24,25 lei mai putin fata de tariful intreg.

*exemplele de tarife sunt valabile de la data de 08 ianuarie 2019 si INCLUD si tariful de rezervare a locului care este 3,9 lei.

**Aceste reduceri se aplica la tariful de adult si copil pentru trenuri Interregio clasa a II-a si nu se cumuleaza cu alte oferte, exceptie facānd reducerea de 5% la cumpararea online.

Inainte de calatorie, recomandam tuturor pasagerilor sa se asigure ca au achizitionat bilet pentru evitarea taxarii suplimentare in tren si/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementarilor in vigoare.

Pentru informatii actualizate despre circulatia trenurilor, calatorii sunt rugati sa consulte pagina de internet a companiei sau sa se adreseze personalului nostru din statii.

ZILNIC cu trenul TRANSILVANIA

O oferta avantajoasa pentru cei care aleg sa calatoresca cu trenul si au ca detinatie Viena!

Preturi valabile din 09 decembrie 2018

CLUJ NAPOCA - VIENA
ORADEA - VIENA
29 EURO
pentru calatoria la vagon clasa a 2-a
1 adult

Important de stiut!

- oferta este valabila doar la trenul TRANSILVANIA 144/143, cu plecare/sosire din/in statiile Cluj Napoca, Oradea si sosire/plecare in/din Viena.
- numarul de locuri este limitat
- restituirea sau schimbul biletelor de tren nu sunt posibile
- nu se acorda reduceri suplimentare pentru copii

Va dorim calatorie placuta!

 
     
 
 
 
     
  
 

Bilete Tren link-uri utile | Informatii utile Bilete Tren