Bilete Tren 2019 | Bilete Online | Preturi bilete de tren

Bilete Tren | Bilete On Line CFR | Rezervari Bilete | Rezervari Tichete | Mersul Trenurilor Romania | Bilete de tren | Rezervari cfr
 

Cazare Romania > Mersul trenurilor din Romania > Bilete Tren

 
 

Bilete Tren

Bilete Tren 2019 | Bilete Online | Preturi bilete de tren
 
     

 
 
Bilete de Tren Online

Din 7 iunie, vacanta vine cu Trenul ... la Divertiland

CFR Calatori informeaza ca in acest sezon estival mai multe trenuri vor asigura legatura feroviara intre Bucuresti si Parcul acvatic de distractii Divertiland - unul din cele mai mari parcuri acvatice din tara.

15 trenuri cu plecari/ sosiri din/in statiile Bucuresti Nord si Bucuresti Basarab vor avea opriri in halta Parc Divertisment Chiajna.

Durata medie a calatoriei este de 20 minute, iar pretul unui bilet variaza intre 3.9 lei (la trenurile Regio) si 12.1 lei (pentru trenurile Interregio) la clasa a 2-a. Copiii si elevii beneficiaza de o reducere de 50%, iar pentru calatoria dus-intors calatorii beneficiaza de reducere 10% din tariful pret intreg, daca legitimatiile de calatorie sunt achizitionate de la casele de bilete din statiile de cale ferata sau agentiile de voiaj si, in plus 5% reducere la achizitionarea online.

De asemenea, sunt valabile si alte reduceri: prin Cardul Tren Plus - 25%, prin oferta Minigrup 2 - 5 (valabila in zilele de luni-joi) - intre 10% si 25%, la cumpararea biletelor cu anticipatie - intre 10% si 25%.

Calatorii care urca in tren din halta Parc Divertisment Chiajna (P.D. Chiajna) isi pot procura legitimatii de calatorie de la personalul de tren, la tarif de casa, cu conditia solicitarii acestora imediat dupa urcarea in tren, in caz contrar se aplica tariful de taxare in tren.

Inainte de calatorie, recomandam tuturor pasagerilor sa cumpere bilet pentru evitarea taxarii suplimentare in tren si/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementarilor in vigoare. Pentru informatii actualizate despre circulatia trenurilor, calatorii sunt rugati sa consulte pagina de internet a companiei CFR Calatori, sa ne contacteze la numarul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau sa se adreseze personalului nostru din statii.

Calatoresti frecvent ? Alege un abonament !

Pentru efectuarea mai multor calatorii intr-o anumita perioada de timp, CFR Calatori ofera abonamente cu reduceri la tariful de transport. Abonamentele pot fi folosite pentru un numar nelimitat de calatorii in perioada de valabilitate sau numai pentru anumite zile din perioada de valabilitate.

Eliberare:
- Abonamentele se pot cumpara de la casele de bilete din staţiile sau agenţiile de voiaj CFR Calatori si se emit numai pentru calatoria la clasa a 2-a cu trenurile Interregio si Regio;
- Abonamentele pot fi eliberate in orice zi a lunii, cu anticipaţie de 30 zile pentru abonamentele eliberate in sistem xSell si de 10 zile pentru abonamentele eliberate manual;Valabilitate:
- Abonamentele sunt legitimaţii de calatorie nominale;
- Sunt valabile in tren numai cu actul de identitate / carnet de elev / legitimaţia de student, care da dreptul la reducere. Carnetul de elev si legitimatia de student obligatoriu trebuie sa fie vizate pe anul scolar/universitar in curs;
- Orice neconcordanţa se va trata conform reglementarilor in vigoare;Rezervare:
- Pentru calatoria cu trenurile Interregio, a posesorilor de abonamente valabile la aceste trenuri, nu este obligatorie procurarea tichetului de rezervare al locului;
- Pentru calatoria cu loc rezervat tariful de rezervare al locului se achita integral;

Important!
- Abonamentele sunt nominale si se elibereaza pe baza unui act de identitate pentru persoanele peste 14 ani, iar pentru elevii sub 14 ani - in baza carnetului de elev care are trecut CNP -ul pe prima fila;
- Pentru calatoria cu tren de rang superior sau la clasa superioara, celui/celei pentru care este valabil abonamentul, este obligatorie achitarea integrala a diferenţelor tarifare, respectiv a tichetului de rezervare, dupa caz;
- Abonamentul luat in primire poate fi preschimbat, cel tarziu in prima zi de valabilitate a acestuia, cu altul completat cu o distanţa mai mare sau tip de abonament superior celui iniţial, pe numele aceleiasi persoane si cu acelasi termen de valabilitate, cu plata diferenţelor tarifare fara alte comisioane suplimentare.

Abonamente de calatorie lunare
- Se emit la casele de bilete ale statiilor si agentiilor CFR Calatori, pentru calatoria la clasa a 2-a cu trenuri Regio sau Interregio, efectuata pe o distanta kilometrica (zona km) de pana la 300 km;
- Sunt legitimaţii de calatorie cu numar nelimitat de calatorii in perioada de valabilitate si se elibereaza tuturor persoanelor pentru deplasare pe relaţia solicitata, cu valabilitate din orice zi a lunii.
Tarifele sunt calculate cu reducere de 50% din tariful de transport.

Abonamente de calatorie lunare - valabile 5, 10 sau 15 zile dintr-o luna calendaristica
Se emit la casele de bilete ale statiilor si agentiilor CFR Calatori, in baza unei cereri scrise de catre calator, pentru calatoria la clasa a 2-a cu trenuri Regio sau Interregio efectuata pe o distanta kilometrica (zona km) de pana la 1.000 km;
Sunt legitimatii de calatorie nominale, ce pot fi utilizate un numar de 5, 10 sau 15 zile dintr-o luna calendaristica;
incepand cu data de 18 iunie 2012, tarifele sunt calculate cu reducere din tariful de transport, diferenţiat in funcţie de numarul zilelor de valabilitate, astfel:

Reducere de 45% pentru Abonament Lunar 15 zile,
Reducere de 35% pentru Abonament Lunar 10 zile,
Reducere de 25% pentru Abonament Lunar 5 zile.
Important!
Abonamentele Lunare 5, 10 sau 15 zile nu dau dreptul la anticiparea sau amanarea calatoriei pentru alte zile decat cele inscrise in legitimaţia de calatorie.

Abonamente de calatorie saptamanale
Se emit pentru calatoria la clasa a 2-a cu trenuri Regio sau Interregio, calatorie efectuata pe o distanţa de pana la 300 km;
Sunt legitimaţii de calatorie cu numar nelimitat de calatorii in perioada de valabilitate si se elibereaza tuturor persoanelor pentru deplasare pe relaţia solicitata;Tarifele sunt calculate cu reducere de 50% din tariful de transport.

Abonamentele de calatorie lunare pentru elevi si studenţi
Se emit numai la clasa a 2-a, cu o reducere de:

50% pentru elevi
100% pentru elevi cu mentiuni (atestate in carnetul de elev de catre unitatea de invatamant) si studenti

Hai la Munte cu Trenurile Zapezii

In data de 8 ianuarie 2019, CFR Calatori a lansat oferta tarifara de calatorie Trenurile Zapezii 2019.

Iubitorii sporturilor de iarna, si nu numai, beneficiaza in perioada 8 ianuarie - 28 februarie 2019, de reduceri tarifare atractive la trenurile spre si dinspre cele mai cautate statiuni montane pentru schi, cum sunt cele de pe Valea Prahovei si Vatra Dornei.

Reducerile tarifare* acordate sunt de:
25% de luni pâna joi, pentru calatoriile pe ruta directa, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio care au ca punct de plecare/destinatie una din statiunile montane de pe ruta Sinaia-Brasov sau din Vatra Dornei, 31% - 56% zilnic, pentru calatoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circula pe Valea Prahovei pe rute intre Sinaia - Brasov si retur, prin extinderea ofertei Reduceri de weekend pe Valea Prahovei.
De exemplu, pe ruta Bucuresti - Predeal pretul biletului cu aceasta oferta este de 30,6 lei, cu 8,9 lei mai putin fata de pretul intreg, pentru ruta Constanta - Brasov pretul biletului este de 60,45 lei cu 18,85 mai putin fata de pretul intreg, iar pentru ruta Bucuresti Nord - Vatra Dornei pretul biletului este de 76,65 lei, cu 24,25 lei mai putin fata de tariful intreg.

*exemplele de tarife sunt valabile de la data de 08 ianuarie 2019 si INCLUD si tariful de rezervare a locului care este 3,9 lei.

**Aceste reduceri se aplica la tariful de adult si copil pentru trenuri Interregio clasa a II-a si nu se cumuleaza cu alte oferte, exceptie facând reducerea de 5% la cumpararea online.

Inainte de calatorie, recomandam tuturor pasagerilor sa se asigure ca au achizitionat bilet pentru evitarea taxarii suplimentare in tren si/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementarilor in vigoare.

Pentru informatii actualizate despre circulatia trenurilor, calatorii sunt rugati sa consulte pagina de internet a companiei sau sa se adreseze personalului nostru din statii.

ZILNIC cu trenul TRANSILVANIA

O oferta avantajoasa pentru cei care aleg sa calatoresca cu trenul si au ca detinatie Viena!

Preturi valabile din 09 decembrie 2018

CLUJ NAPOCA - VIENA
ORADEA - VIENA
29 EURO
pentru calatoria la vagon clasa a 2-a
1 adult

Important de stiut!

- oferta este valabila doar la trenul TRANSILVANIA 144/143, cu plecare/sosire din/in statiile Cluj Napoca, Oradea si sosire/plecare in/din Viena.
- numarul de locuri este limitat
- restituirea sau schimbul biletelor de tren nu sunt posibile
- nu se acorda reduceri suplimentare pentru copii

Va dorim calatorie placuta!

CFR Calatori prezent la Targul de Turism al Romaniei cu reduceri de 45% !

In perioada 15 - 18 noiembrie 2018 CFR Calatori va asteapta cu reduceri de 45% la biletele de tren!

Romexpo - Pavilion B2 - Stand 33!

Cei care ne viziteaza standul ...

  • isi pot cumpara bilete de tren cu 45% reducere direct de la stand
  • pot solicita un voucher ce le va permite sa isi cumpere bilete de tren cu 45% reducere de la casele de bilete (in limita stocului disponibil)

Pot afla informatii despre ...

  • ofertele de calatorie in trafic intern
  • ofertele de calatorie cu trenul in trafic international

Conditii voucher 45% reducere:

Un voucher da dreptul la o reducere de 45% din pretul final de vanzare al unui bilet de tren, procurat pana la data de 15.12.2018 (inclusiv), pentru o singura persoana, indiferent de tipul legitimatiei (bilet pret intreg, copil, elev, pensionar, bilet emis in baza card TrenPlus, etc.), indiferent de rangul trenului, clasa comerciala sau clasa de rezervare, precum si numarul de trenuri de legatura din parcurs
Oferta este valabila pana la data de 15.12.2018 (inclusiv), respectiv reducerea de 45% se acorda numai daca procurarea (emiterea) biletului de tren se efectueaza pana la data mentionata;
Calatoria se poate efectua pana cel tarziu la data de 15.12.2018;
Biletele pe baza voucherului se pot cumpara doar de la casele de bilete din statiile si agentiile de voiaj care emit electronic;
Reducerea acordata in baza voucher-ului NU se aplica la cumpararea biletului de tren pe baza de abonament, cartea VSD, bilet de weekend, minigrup, dus - intors sau alte tipuri de legitimatii care au o anumita valabilitate sau se emit pentru mai multe persoane
Daca intr-o singura tranzactie se emit mai multe tipuri de legitimatii, primul bilet ce se selecteaza in vederea emiterii va fi cel cu pretul cel mai mare, astfel incat reducerea sa se aplice la aceasta valoare (respectiv in favoarea clientului);
Pretul afisat pe bilet va fi cel real al legitimatiei de calatorie, calculat conform tarifelor, ofertelor, facilitatilor si reglementarilor in vigoare;
Legitimatiile de calatorie achizitionate in baza voucherelor dau dreptul la modificarea contractului de transport referitoare la anticipare, amanare sau intrerupera calatoriei, conform reglementarilor comerciale in vigoare.
La solicitarea de renuntare la calatorie, restituirea se va efectua numai centralizat pe baza de cerere scrisa care va fi inaintata Serviciului E.M.C din cadrul S.R.T.F.C.-lui de care apartine unitatea la care s-a depus cererea.

Alege sa calatoresti cu Trenul pana la Chisinau ...

Cea mai avantajoasa oferta, special creata în scopul promovarii unor preturi competitive pe relatiile Bucuresti - Chisinau si Chisinau - Bucuresti, este SMART Prietenia!

Cu SMART Prietenia platesti 19 euro pentru calatoria la vagonul de dormit cu 4 paturi in cabina, cu trenul Prietenia 401/402, pe relatiile Bucuresti - Chisinau si Chisinau - Bucuresti

Oferta SMART Prietenia este supusa unor conditii speciale:
- numarul locurilor este limitat;
- restituirea sau schimbul legitimatiilor de calatorie nu sunt posibile;
- nu se acorda reduceri suplimentare pentru copii;

Este VARA, hai la MARE ... cu Trenurile Soarelui !

21 iunie 2018

incepand din data de 29/30 iunie 2018 se pune in aplicare programul de circulatie Trenurile Soareluiprogram estival de transport al CFR Calatori. Pana la data de 9 septembrie, peste 40 de trenuri vor asigura  zilnic legaturi directe din toata tara catre staţiunile de la Marea Neagra, catre Delta Dunarii şi retur.

Pentru ca toate regiunile ţarii sa poata fi conectate cu destinaţiile de vacanţa cele mai cautate in perioada verii, 16 trenuri directe  (incluzand şi  ramurile aferente) vor avea ca destinatie Constanta/ Mangalia, in timp ce 17 de trenuri vor pleca zilnic din garile Capitalei spre Constanta, din care 7 ajung la Mangalia.

De asemenea, exista legaturi frecvente cu trenuri care circula intre Constanta și statiuni. Trenurile InterRegio sunt dotate cu instalatii de climatizare, iar trenurile de lung parcurs au in compunere vagoane de dormit și cușeta.

tarife

Biletele de tren sunt accesibile tuturor prin gama variata de oferte comerciale. Acestea sunt prezentate in detaliu pe www.cfrcalatori.ro, la sectiunea Trafic intern/ Oferte.  Pentru serviciile cuprinse in programul special estival sunt valabile toate facilitatile de calatorie acordate prin legi sau hotarari de guvern in vigoare.

O calatorie București - Constanta, fara  nicio oferta comerciala, este 59,6 lei la tren IR, clasa a 2-a. Daca se achizitioneaza un bilet dus-intors calatorul beneficiaza deja de 10% reducere, iar daca biletul este achizitionat online se mai adauga o reducere de 5%. De asemenea, pentru cumpararea biletelor cu cel putin 21 de zile in avans reducerea este de 25% din tariful de transport. Cu oferta Minigrup 2-5 reducerile acordate sunt de pana la 30% daca achizitionarea se face online. Toate reducerile sunt prezentate in detaliu pe www.cfrcalatori.ro, la sectiunea Trafic intern/ Oferte.

in perioada programului estival de transport, turiștii aflati pe litoralul romanesc au posibilitatea de a calatori intre statiunile de pe litoral cu trenurile InterRegio, la tarife de tren Regio.

durata de parcurs

Trenurile Litoral, care circula cu viteza sporita fara opriri intermediare intre București Nord - Constanta și retur, ajung la destinatie in aproximativ doua ore. Durata calatoriei cu celelalte trenuri InterRegio, pe ruta București - Constanta, este in medie de circa 2 ore și 20 minute.

conexiunea cu Delta Dunarii

Pentru a facilita accesul turiștilor la Delta Dunarii, va circula zilnic un tren direct InterRegio pe ruta București Nord - Tulcea Oraș și retur (IR 1689, cu plecare din București Nord la 06:10 și IR 1688, cu plecare din Tulcea Oraș la ora 13:10). De asemenea, in fiecare zi, 4 trenuri (2 dus/ 2 intors) vor continua sa circule intre Medgidia și Tulcea.

facilitati pentru persoanele cu dizabilitati

Persoanele cu dizabilitati motorii au posibilitatea de a se deplasa mai ușor cu trenul spre și dinspre litoral, beneficiind din partea CFR Calatori de servicii gratuite de asistenta (rezervarea locurilor speciale, insotire in incinta statiei, asistenta la urcare/coborare in/din tren și asistenta la bordul trenului). Pasagerii trebuie sa completeze, cu minimum 48 ore inainte de plecare, un formular care este disponibil online și la casele de bilete, pentru trenuri care au plecari/sosiri din/in marile gari.

modificari in circulatia altor trenuri

Odata cu intrarea in vigoare a programului de transport estival, unele trenuri Regio și Interregio vor avea programul de circulatie adaptat la noul program de mers al trenurilor estivale, iar modificarile vor fi anunţate la nivel local in gari.

canale cumparare bilete

Recomandam tuturor calatorilor sa iși procure biletele de tren din timp pentru evitarea aglomeratiei de la casele de bilete, in special pentru trenurile de lung parcurs, care au in compunere vagoane de dormit și cușeta. Biletele pot fi achizitionate:

recomandari

inainte de efectuarea calatoriei, rugam pe toti pasagerii sa se asigure ca au bilet, pentru evitarea taxarii suplimentare in tren corespunzatoare rangului de tren și zonei kilometrice și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementarilor in vigoare.

Pentru informatii actualizate despre circulatia trenurilor, calatorii sunt rugati sa consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, sa ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 (pentru traficul intern), 021.314.5528 (pentru traficul international Gara de Nord București) sau sa se adreseze personalului nostru din statii.

Legaturi Directe cu Litoralul

CFR Calatori informeaza ca in perioada 11 - 29 iunie 2018, pentru asigurarea legaturii directe intre litoral si Baia Mare, Cluj Napoca, Timisoara si Resita, urmatoarele trenuri vor circula astfel:

Trenurile IR 1642 Baia Mare (pl. 17.52) / IR 1638 Cluj Napoca (pl. 19.05) cu destinatia Bucuresti Nord (sos. 06:14) isi vor prelungi mersul pana la Constanta, circuland pe distanta Bucuresti Nord (pl. 07.25) - Constanta (sos. 09.39) ca tren IR 12581 (in locul trenului 1581).
Trenurile IR 1696 Timisoara Nord (pl 22.40) / R 9172 Resita Sud Hm (pl.22.05) cu destinatia Bucuresti Nord (sos. 08.26) isi vor prelungi mersul pana la Mangalia, circuland pe distanta Bucuresti Nord (pl. 09.00) - Constanta (sos. 11.14) ca tren IR 12583 (in locul trenului IR 1583/1985), iar pe distanta Constanta (pl 12:20)- Mangalia (sos 13.32) ca tren R 8385.
Trenurile IR 1641/ IR 1648 / IR 1639 cu plecare din Bucuresti Nord (la ora 21.10) si au ca destinatie Bistrita Nord (sos. 05.26) / Cluj Napoca (sos. 07.43) / Baia Mare (sos. 09.27) vor circula de la Constanta ca tren IR 12586 Constanta (pl. 17.00) - Bucuresti Nord ( sos.19.29), in locul trenului IR 1586 Constanta - Bucuresti Nord.
Trenul IR 1695 cu plecare din Bucuresti Nord (la ora 21.20) si cu destinatia Timisoara Nord (sos. 06.52) / R 9161 Resita Sud Hm (sos. 07.05) va circula de la Mangalia (pl. 16.07), pe distanta Mangalia - Constanta ca tren R 8390, iar pe distanta Constanta (pl. 18.40) - Bucuresti Nord (sos.20.55) ca tren IR 12588, in locul trenului IR 1588 Constanta- Bucuresti Nord.
Pentru evitarea aglomeratiei din ziua plecarii trenului, recomandam pasagerilor sa-si procure din timp legitimatiile de calatorie. Acestea pot fi achizitionate cu anticipatie: online; de la automatele de vanzare bilete gari; de la automatele ZebraPay; direct de la casele de bilete din gari si agentii de voiaj CFR; de la distribuitori autorizati (agentii de turism).

Studentii pot calatori gratuit conform legii, iar toti pasagerii pot beneficia de reduceri importante prin alegerea ofertei tarifare potrivite, cu diversele discounturi acordate. Acestea sunt prezentate in detaliu online, la sectiunea Trafic intern/ Oferte.

Inainte de efectuarea calatoriei, recomandam pasagerilor sa se asigure ca au achizitionat bilet pentru evitarea taxarii suplimentare in tren si/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementarilor in vigoare. Pentru informatii actualizate despre circulatia trenurilor, calatorii sunt rugati sa consulte pagina de internet a companiei, sa ne contacteze la numarul de telefon 021/9521 sau sa se adreseze personalului din statii.

Din iunie pana in octombrie 2018 CFR Calatori revine cu tren direct catre TURCIA - Halkali - Istanbul !

Cei care au ca destinatie de vacanta Halkali / Istanbul, si calatoresc pe ruta Bucuresti Nord - Halkali / Istanbul, trebuie sa stie ca:

platesc 54 Euro, pentru o calatorie simpla la vagon cuseta cu 4 paturi in cabina
oferta este valabila in perioada in perioada 03.06.2018 - 01.10.2018, ZILNIC
pe distanta Halkali - Istanbul gara Sirkeci si retur, calea ferata din Turcia asigura, in baza legitimatiei de calatorie, transport auto gratuit
plecare Halkali ora 08.00 - sosire Istanbul gara Sirkeci ora 09.00
plecare Istanbul gara Sirkeci ora 20.00 - sosire Halkali ora 21.0
Preturile pot varia usor in functie de cursul valutar.

Pentru mai multe detalii va asteptam la casele de bilete din statiile si agentiile de voiaj CFR Calatori care emit in trafic international.

Va dorim calatorie placuta!

 
     
 
 
 
     
  
 

Bilete Tren link-uri utile | Informatii utile Bilete Tren

 
     
 
 
 
     
Eurotrip