Pensiunea La Mesteceni Salicea - TourismGuide Romania

Pensiunea La Mesteceni Salicea | Cazare Salicea Pensiunea La Mesteceni | Rezervari Pensiunea La Mesteceni Salicea | Cazare Salicea




Cazare Romania > Cazare Transilvania > Judetul Cluj > Cazare Salicea > Pensiuni Salicea > Pensiunea La Mesteceni

 
 
Cazare Pensiunea La Mesteceni Salicea

Pensiunea La Mesteceni

Clasificat la 0 stele
Vizualizari: 1226
Rezerva online!

Nota informativa !!!

• Va indrumam sa folositi sectiunea Rezerva Online de mai sus pentru a verifica disponibilitatea camerelor si tarifele aferente acestei unitati de cazare.
• Rezervarile vor putea fi efectuate online in timp real conform disponibilitatii oferite de sistemul de rezervari.

Contact Pensiunea La Mesteceni Salicea

Orasul: Salicea
Regiunea Turistica: Transilvania
Descrierea adresei: Salicea

Unitatea de cazare Pensiunea La Mesteceni face parte din categoria Pensiuni Romania

Harta Pensiunea La Mesteceni Salicea

Servicii oferite de Pensiunea La Mesteceni Salicea

  • Acces la internet Wi-Fi
  • Televiziune prin satelit
  • Baie individuala cu dus
  • Prosoape de baie 100% bumbac
  • Balcon
  • Parcare

Despre Pensiunea La Mesteceni Salicea

La doar 20 de minute de Cluj Napoca, Pensiunea La Mesteceni va pofteste intr-o oaza de liniste, in inima naturii. Pensiunea dispune de 10 camere de cazare, 8 cu 2 paturi sgl si 2 cu pat matrimonial.

Restaurantul nostru va ofera atat delicii culinare traditionale, cat si specialitatile casei. Meniul variat si savoarea deosebita a preparatelor noastre gastronomice se pliaza pe gusturile fiecarui oaspete.

Bucurati-va de deliciile noastre intr-o atmosfera calda si ideala pentru familie!

Pentru evenimente deosebite, va oferim solutii personalizate, astfel incat atat dumneavoastra, cat si invitatii dumneavoastra sa va bucurati de aceste momente speciale.

Imprejurimi si Obiective turistice Salicea

Cheile Turzii:

O rezervatie naturala protejata, aflata la o distanta de 6km vest de Turda, de-a lungul vaii Hasdate. Cheile au o lungime de 1270m si o inaltime a peretilor de pana la 250m. In total se cunosc aici cca 60 de pesteri, firide sau arcade (resturi ale unor pesteri prabusite), aproape toate de dimensiuni mici (doar 8 depasesc 20m lungime, cea mai mare atingand 120m).

Cheile Turzii ofera un peisaj carstic de o rara salbaticie: stanci inalte si abrupte, creste ascutite, turnuri de piatra, valcele pietroase, grohotisuri, arcade etc. Contin peste 1.000 de specii de plante si animale, unele reprezentand elemente rare, ca usturoiul salbatic sau acvila de stanca.

Cheile Tureni:Cheile Turului (denumite si Cheile Turenilor) sunt o rezervatie naturala salbatica, cu o suprafata de 25ha aflata la nord de municipiul Turda, in judetul Cluj. Au o lungime de 1850m iar peretii (inalti de 100 - 150m) sunt decorati cu diferite forme carstice: cascade, marmite, pesteri. Sunt relativ greu de strabatut. Au fost sapate de Paraul Racilor in calcare jurasice si sunt situate intre comuna Tureni?isisatul Copaceni, la mica distanta de drumul european E60, Cluj-Turda.


Salina Turda:

Salina Turda se gaseste in zona Durgau - Valea Sarata din Turda. Intrarea in Salina (prin galeria de acces Franz Josef) se face din str. Salinelor 54A (cartierul Turda Noua). Zacamintele de sare din Transilvania(exploatate sistematic in cursul vremii la Ocna Dejului, Cojocna, Turda,Ocna Mures, Ocna Sibiului ?isiPraid) s-au format cu 13,5 milioane de ani in urma, intr-o mare cu adancime redusa si sub un climat tropical foarte cald. Stratul de sare se intinde pretutindeni in subsolul Transilvaniei, avand o grosime de circa 400m. Straturile groase de sedimente depuse ulterior deasupra celui de sare, au apasat cu o greutate imensa stratul maleabil (plastic) de sare, care a cautat zone mai slabe ale scoartei terestre la marginea Transilvaniei, unde s-a ridicat sub forma unor ciuperci cu inaltimi de peste 1.000m, ajungand de multe ori chiar pana la suprafata pamantului (cazul localitatilor cu vechi exploatari de sare mentionate mai sus). La Turda, ciuperca de sare are o inaltime de cca 1.200m (cercetata prin foraje relativ recente).

Dovezi arheologice sigure ale exploatarii sarii la Durgau - Turda exista din perioada preromana (50 i.C.-106 d.C.). Romanii (106-274 d.C.) au exploatat sarea la Durgau in camere piramidale de 17 - 34m adancime si 10 - 12m latime. In afara masivului de sare de la Durgau, romanii au exploatat si masivul de sare invecinat de la Baile Romane (in zona strandului actual).


Statiunea Baisoara:

Statiunea Baisoara este situata la aproximativ 50km de Cluj-Napoca, detine o partie de schi iar vara exista conditii prielnice pentru vanat si pescuit.

Se pot practica diverse sporturi si jocuri, mai ales cele montane, pentru practicarea carora exista in zona vaste posibilitati, in special pentru drumetie, schi alpin, schi de tura, ciclism montan, parapanta.

Sezonul de schi dureaza 4 luni pe an, din decembrie pana in martie.

Partia Baisoara are un grad mediu de dificultate cu dotari ce va pot oferi o vacanta la schi cu adevarat placuta.

Statiunea Baisoara este una dintre cele mai importante statiuni turistice montane din judetul Cluj si din ansamblul Muntilor Apuseni prin cadrul natural, prin accesibilitate, prin dotarile existente, prin valorile naturale si culturale din imprejurimi.

Statiunea este considerata ca fiind a doua zona turistica din Europa, bogata in ozon.


Municipiul Cluj-Napoca:

Incarcat de istorie, dar deopotriva promotor al unora dintre cele mai moderne idei si premiere romanesti si internationale, Cluj-Napoca este atestat de peste 2000 de ani. Era cunoscut in evul mediu pentru prosperitatea sa si, de aceea, a fost supranumit "Orasul Comoara”. El isi invita astazi contemporanii sa descopere aerul medieval al strazilor sale, frumusetea arhitecturala a constructiilor, dar si pe cea din sufletul oamenilor, modelat de-a lungul secolelor de conditiile geografice, economice si istorice, dar si de influentele culturale, care i-au facut renumiti pe ardeleni prin seriozitate, chibzuinta si cumpatare.

Galerie Foto Pensiunea La Mesteceni Salicea

Titlu poza 1 Titlu poza 1
442 afisari
Titlu poza 2 Titlu poza 2
430 afisari
Titlu poza 3 Titlu poza 3
483 afisari
Titlu poza 4 Titlu poza 4
498 afisari
Titlu poza 5 Titlu poza 5
530 afisari
Titlu poza 6 Titlu poza 6
450 afisari
Titlu poza 7 Titlu poza 7
460 afisari
Titlu poza 8 Titlu poza 8
435 afisari
Titlu poza 9 Titlu poza 9
437 afisari
Titlu poza 10 Titlu poza 10
453 afisari
Titlu poza 11 Titlu poza 11
451 afisari
Titlu poza 12 Titlu poza 12
446 afisari
 
     

 
 

Poti consulta si alte unitati de cazare din Salicea

 
     

 
   
     


 
 

Am fost acolo - Parerea ta despre Pensiunea La Mesteceni din Salicea

Va rugam nu postati cereri de cazare in acest camp ! Postati doar impresii si pareri personale !
Va rugam sa acordati note pentru optiunile de mai jos !
Cazare
5.0
Servicii
5.0
Personal
5.0
Locatie
5.0
Raport Pret / Calitate
5.0
Nota finala: 5.0


Cod Securitate





Greu de citit? Regenereaza cod


Mai puteti scrie caractere.

Impresiile si parerile turistilor despre Pensiunea La Mesteceni din Salicea

Momentan nu a adaugat nimeni nici un review . Fii tu primul !

Comentarii publicate pentru Pensiunea La Mesteceni din Salicea sunt opiniile private ale utilizatorilor acestui site. TourismGuide.ro nu poate fi
considerat responsabil pentru acest continut si acceptul acestuia.
In cazul in care aceste comentarii sunt false si pot induce in eroare, va rugam sa ne contactati direct.