Hotel Plutitor Bella Marina Jurilovca - TourismGuide Romania

Hotel Plutitor Bella Marina Jurilovca | Cazare Jurilovca Hotel Plutitor Bella Marina | Rezervari Hotel Plutitor Bella Marina Jurilovca | Cazare Jurilovca
Cazare Romania > Cazare Delta Dunarii > Judetul Tulcea > Cazare Jurilovca > Hoteluri Jurilovca > Hotel Plutitor Bella Marina

 
 
Cazare Hotel Plutitor Bella Marina Jurilovca

Hotel Plutitor Bella Marina

Clasificat la 4 stele
Vizualizari: 1504
Rezerva online!

Nota informativa !!!

• Va indrumam sa folositi sectiunea Rezerva Online de mai sus pentru a verifica disponibilitatea camerelor si tarifele aferente acestei unitati de cazare.
• Rezervarile vor putea fi efectuate online in timp real conform disponibilitatii oferite de sistemul de rezervari.

Contact Hotel Plutitor Bella Marina Jurilovca

Orasul: Jurilovca
Regiunea Turistica: Delta Dunarii
Descrierea adresei: Jurilovca

Unitatea de cazare Hotel Plutitor Bella Marina face parte din categoria Hoteluri Romania

Harta Hotel Plutitor Bella Marina Jurilovca

Servicii oferite de Hotel Plutitor Bella Marina Jurilovca

  • Bucatarie
  • Zona de luat masa
  • Tv si cablu tv
  • Informatii turistice
  • Agrement
  • Terasa

Despre Hotel Plutitor Bella Marina Jurilovca

In Delta pe care o face Dunarea la varsare, unde intalnim cel mai tanar pamant al tarii alaturi de peisajele naturale deosebite, aici ne aflam si noi Hotel plutitor Bella Marina.

Ca sa intelegi o particica din ceea ce inseamna complexitatea Deltei Dunarii, trebuie sa vizitezi acest vast monument al naturii, sa te plimbi cu barca pe canale si lacuri, sa asculti freamatul stufului si zgomotele naturii si abia atunci iti vei da seama cat de bogati suntem cu un asemenea loc mirific supranumit Raiul pasarilor si a pestilor. Aceasta este comoara noasta, pe care te invitam sa o descoperi, cu mare grija si respect fata de tot ce inseamna viata. Suntem convinsi ca vei fi incantat sa gasesti atata bogatie si frumusete intr-un singur loc.

Servicii oferite
Clientii cazati in cadrul Hotelului Bella Marina beneficiaza de o oferta preferentiala de servicii gratuite si cu plata. In cazul serviciilor cu plata, puteti obtine informatii suplimentare la receptia hotelului.

Facilitati si servicii gratuite
Restaurant amplasat la Puntea A
Bar de zi cu terasa dechisa amplasat la Puntea B
Sala de conferinta amplasata la Subpunte
Sala de sport si sauna amplasata la Subpunte
Mic dejun in sistem bufet
Serviciu de pastrare valori (seif in camera)
Apel de trezire
Primirea si transmiterea mesajelor
Ziare (in holul receptiei)
Internet
Transportor pe 2 niveluri pentru persoane cu dizabilitati,
Parcare
Servicii cu plata
Room Service
Produse Minibar
Telefonie interna si internationala
Trimitere si primire corespondenta
Masaj
Inchirierere ambarcatiuni tip catamarane pentru birdwatching si pescuit
Excursii pe trasee planificate

Plata taxei de acces in Delta Dunarii se poate efectua astfel:
Cu numerar la sediul Admnistratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, la centrele de informare din perimetrul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (automatul amplasat in portul Jurilovca), precum si la societatile care au incheiate protocoale de incasare a tarifelor cu Admnistratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii;
Cu ordin de plata in contul nr. RO56TREZ6415003XXX003884 - deschis la Trezoreria Statului Tulcea, pe numele Admnistratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, Cod fiscal: 3722040, specificand la explicatii: tarif acces pentru persoane (nume persoana).
Tarifele nu se aplica la copii, elevi, studenti, pensionari, veteran de razboi, fosti detinuti politici, urmasii eroilor martiri si raniti din Revolutia de la 1989.

Imprejurimi si Obiective turistice Jurilovca

Te invitam sa vizitezi cetatile care amintesc de comunitatile umane stabilite aici, de-a lungul veacurilor, sa calci pragul lacaselor de cult, atat de numeroase, marturisind credinta locuitorilor si sa participi la sarbatorile noastre, unde oaspetii sunt primiti cu mare bucurie. Pescuitul si vanatoarea se desfasoara in baza unor legi care reglementeaza perioadele si zonele in care se pot desfasura aceste activitati.

Gura Portitei este inscrisa pe harti din anul 1710 si reprezinta locul de legatura intre apele Complexului salmastru Razim – Golovita si cele ale Marii Negre, fiind o fasie de uscat intre lac si mare, unde turistii pot admira atat frumusetea mirifica a Deltei Dunarii, cat si Marea Neagra cu ale sale valuri inspumate care se sparg frenetic de stafilopozii aflati in calea lor. Aici se poate contempla o frumusete salbatica, departe de agitatia cotidiana.

Cetatea Orgame/Argamum - in sec. VII a. Chr., la Capul Dolosman, se aseaza grecii din Milet intemeind polis Orgame, prima localitate de pe teritoriul de astazi al Romaniei mentionata intr-un izvor antic (Hekataios, Periegesis). Cetatea romano-bizantina are o suprafata aproximativ 2,6 ha, o forma aparent triunghiulara, cu opt turnuri, sase contraforturi (bastioane) si doua porti principale – pe laturile de vest si sud, si doua porti mici pe latura de sud. in interiorul cetatii au fost dezvelite o serie de edificii publice si private datand din sec. V-VII: pretoriul, trei basilica, locuinte.

Capul Dolosman - partial incadrat ca zona strict protejata (125 ha) a Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, un pinten stancos prin care podisul Babadagului avanseaza in lagune, delimitand lacul Razim de Golovita. Capul Dolsman impresioneaza in primul rand prin faleza din calcare cretacice cu aspect dantelat, aceasta fiind una dintre zonele cele mai representative ale litoralului fosil al Marii Negre.

Complexul lagunar Razim - Sinoie din cinci lacuri principale - Razim, Sinoie, Zmeica, Golovita si Babadag si alte cateva secundare - Istria, Nuntasi, Ceamurlia, Leahova Mare, Leahova Mica, Cosnei, Agighiol, Topraichioi.

Insula Bisericuta este situata la aproximativ 2,4 km sud-est de Capul Dolosman, in partea de sud a lacului Razim. Lunga de 360 m si lata de 58 m, jumatate pietroasa si acoperita de stuf, jumatate ocupata de o colina de calcar inalta de 9 m, cu margini foarte abrupte, aproape vertical, insula este inclusa in Rezervatia ornitologica Periteasca-Insula Bisericuta-Gura Portitei. Insula Bisericuta este o zona predilecta pentru cuibaritul catorva specii de pasari. Pe insula au fost identificate vestigii de perioada greaca, romana si medieval.

Alte atractii- zona strict protejata de Rezervatia Biosferei Delta Dunarii Cetatea romana Pestera - construita in sec. IV p. Chr.

Cetatea medievala Enisala - construita in a doua jumatate a sec. XIV, cu scop militar. in timpul domniei lui Mircea cel Batran, cetatea a facut parte din sistemul defensive al tarii Romanesti.

Galerie Foto Hotel Plutitor Bella Marina Jurilovca

Titlu poza 1 Titlu poza 1
224 afisari
Titlu poza 2 Titlu poza 2
202 afisari
Titlu poza 3 Titlu poza 3
192 afisari
Titlu poza 4 Titlu poza 4
162 afisari
Titlu poza 5 Titlu poza 5
248 afisari
Titlu poza 6 Titlu poza 6
228 afisari
Titlu poza 7 Titlu poza 7
216 afisari
Titlu poza 8 Titlu poza 8
282 afisari
Titlu poza 9 Titlu poza 9
202 afisari
Titlu poza 10 Titlu poza 10
192 afisari
Titlu poza 11 Titlu poza 11
200 afisari
Titlu poza 12 Titlu poza 12
174 afisari
Titlu poza 13 Titlu poza 13
196 afisari
Titlu poza 14 Titlu poza 14
194 afisari
Titlu poza 15 Titlu poza 15
184 afisari
Titlu poza 16 Titlu poza 16
208 afisari
Titlu poza 17 Titlu poza 17
190 afisari
Titlu poza 18 Titlu poza 18
186 afisari
Titlu poza 19 Titlu poza 19
190 afisari
Titlu poza 20 Titlu poza 20
174 afisari
Titlu poza 21 Titlu poza 21
178 afisari
Titlu poza 22 Titlu poza 22
202 afisari
Titlu poza 23 Titlu poza 23
180 afisari
Titlu poza 24 Titlu poza 24
206 afisari
 
     

 
   
     

 
   
     


 
 

Am fost acolo - Parerea ta despre Hotel Plutitor Bella Marina din Jurilovca

Va rugam nu postati cereri de cazare in acest camp ! Postati doar impresii si pareri personale !
Va rugam sa acordati note pentru optiunile de mai jos !
Cazare
5.0
Servicii
5.0
Personal
5.0
Locatie
5.0
Raport Pret / Calitate
5.0
Nota finala: 5.0


Cod Securitate

Greu de citit? Regenereaza cod


Mai puteti scrie caractere.

Impresiile si parerile turistilor despre Hotel Plutitor Bella Marina din Jurilovca

Momentan nu a adaugat nimeni nici un review . Fii tu primul !

Comentarii publicate pentru Hotel Plutitor Bella Marina din Jurilovca sunt opiniile private ale utilizatorilor acestui site. TourismGuide.ro nu poate fi
considerat responsabil pentru acest continut si acceptul acestuia.
In cazul in care aceste comentarii sunt false si pot induce in eroare, va rugam sa ne contactati direct.