Hotel Plutitor Vaporasul Phoenix Delta Dunarii - TourismGuide Romania

Hotel Plutitor Vaporasul Phoenix Delta Dunarii | Cazare Delta Dunarii Hotel Plutitor Vaporasul Phoenix | Rezervari Hotel Plutitor Vaporasul Phoenix Delta Dunarii | Cazare Delta Dunarii




Cazare Romania > Cazare Delta Dunarii > Judetul Tulcea > Cazare Delta Dunarii > Hoteluri Delta Dunarii > Hotel Plutitor Vaporasul Phoenix

 
 
Cazare Hotel Plutitor Vaporasul Phoenix Delta Dunarii

Hotel Plutitor Vaporasul Phoenix

Clasificat la 0 stele
Vizualizari: 1878
Rezerva online!

Tarifele nu sunt actualizate !

Tip camera Pers. Cam. Pret Valoare
Capacitate de cazare: 12 locuri

Regretam, dar momentan nu este posibil sa faceti o rezervare la acesta unitate de cazare.

Va indrumam sa folositi formularul de mai sus pentru a verifica preturile si disponibilitatea pentru alte unitati de cazare din zona.

Contact Hotel Plutitor Vaporasul Phoenix Delta Dunarii

Regiunea: Delta Dunarii
Locatia: -

Unitatea de cazare face parte din categoria Hoteluri Romania

Harta Hotel Plutitor Vaporasul Phoenix

Servicii oferite de Hotel Plutitor Vaporasul Phoenix Delta Dunarii

  • Bucatarie.
  • Aer conditionat.
  • Incalzire.
  • Apa calda non stop.
  • Echipament de siguranta.

Despre Hotel Plutitor Vaporasul Phoenix Delta Dunarii

Vaporasul Phoenix este dotat cu 7 cabine, cu cate 2 paturi, aer conditionat, calorifere, bucatarie, toaleta, dus, echipament de siguranta a navigatiei.

Imprejurimi si Obiective turistice Delta Dunarii

Rezervatiile ornitologice ROSCA - BUHAIOVA - HRECISCA; SF.GHEORGHE - PALADE - PERISOR - ZATOANE; PERITEASCA - BISERICUTA - GURA PORTITEI

Rezervatiile forestiere : PADUREA LETEA - "HASMACUL MARE"; PADUREA CARAORMAN;

Acestor rezervatii li se adauga si altele de mare interes zoologic: LACUL SARATURI, INSULA POPINA etc.

Lacul Saraturi se afla in rezervatia naturala Saraturi, aflata in vecinatatea comunei Murighiol, o localitate situata la 28 de km de Tulcea, la sud de bratul Sf. Gheorghe, pe tarmul de sud-vest al lacului cu acelasi nume. Lacul Murighiol inseamna „Lacul violet” in limba turca,denumire ce provine de la culoarea apelor bogate in saruri si cu namol mineralizat. Comuna Murighiol este vizitata si de turisti in scopuri terapeutice nu numai pentru frumusetea peisajului, linistea zonei si pasiunea pentru pescuit.

Insula Popina este situata pe Lacul Razim, avand o natura calcaroasa si o suprafata de cca 102,5 ha si o inaltime maxima de 47 m, a fost declarata rezervatie naturala.

Periteasca – Bisericuta - Gura Portitei este un punct turistic deosebit de atragator conferit de legatura care se face intre apele marii si cele ale complexului Razim - Sinoe; cei peste 200 m ale deschiderii naturale ale Portitei au fost astupati cu zeci de tone de calcare aduse de la Capul Dolosman. Aici este o cherhana si un popas turistic unde bineinteles se servesc numeroase preparate din peste inclusand si celebrul bors de peste lipovenesc. Periteasca – Bisericuta - Gura Portitei este rezervatie ornitologica, intinzandu-se pe aprox. 4000 ha un potrivit pentru existenta pasarilor obisnuite cu o salinitate mare a mediului si este un popas pentru pasarile calatoare si, bineinteles, un motiv in plus pentru turisti sa vina sa viziteze acest loc deosebit.

Rosca – Buhaiova – Hrecisca puncte de reper ale perimetrului celor 12.000 de hectare localizate in depresiunea Matita din nordul Marelui M (bratul Sulina). Lacul Rosca, Merhei si o imbinare de ghioluri, mlastini stuficole, plauri gazduiesc mari colonii de pelicani, egrete, starci, tiganusi, lopatari.

Sf. Gheorghe – Palade – Perisor – Zatoane se intinde in sudul comunei Sfantu Gheorghe pe cca 21.000 de hectare limitrofe litoralului. Este o succesiune de grinduri cu lacuri izolate, zone mlastinoase, ape fluviale si salmastre, balti nisipite, stuf, travesate de dune paralele. Lacurile Zatoane, in special, sunt locuri de pasaj, de popas si de clocit pentru lebedele mut, starcii albi, rosii si galbeni, tiganusi, lopatari.

Insula Sacalin este o insula aparuta in anul 1897, la sud de varsarea Bratului Sf.Gheorghe avand o suprafata de aproximativ 500 ha. Teritoriul insulei, candva fragmentat in mai multe insulite, loc de refugiu al pasarilor, este inglobat in Rezervatia naturala ornitologica Sf.Gheorghe-Palade-Perisor-Zatoane.

Padurea Caraorman inseamna in limba turca „Padurea Neagra” nume ce provine de la vegetatia bogata si de stejarii cu ramuri dese ce o alcatuiesc si care intind pe o suprafata de 3000 ha. Aceasta padure este formata din stejari pe un teren de nisip de origine marina. Lianele care se gasesc in Padurea Caraorman sunt lungi de 25 m, au o origine mediteraneana si sunt unice in Europa dandu-i un aspect subtropical tinand cont ca aici se mai intalnesc si alte plante agatatoare cum ar fi: vita de vie salbatica, iedera, hameiul, curpenul. Tot aici in aceasta padure minunata gasim arbori de diferite specii, unii dintre ei fiind raritati in Europa si chiar in lume: stejari cu inaltimi de peste 25 m, ulmi, salcii, plopi albi si negri, arini, frasini pufosi. In Padurea Caraorman intalnim locuri deosebite cum ar fi „Fantana Vanatorilor” unde putem vedea un stejar vechi de 400 de ani cu o circumferinta a trunchiului de 4 m, stejar care a fost de numit „Stejarul ingenuncheat” datorita ramurilor ce s-au intins pe pamant. „Stejarul ingenuncheat” face parte integranta din peisajul mirific al Padurii Caraorman si implicit din peisajul unic al Deltei Dunarii. Padurea Caraorman este protejata de lege fiind declarata monument al naturii.

Padurea Letea este padurea-monument aflata la 7 km sud de comuna Periprava (bratul Chilia). S-a dezvoltat pe grindul cu acelasi nume, in fasii (hasmacuri); prezinta plante cataratoare de origine mediteraneana, sub forma lianelor, intre arbori specifici - stejari brumarii (seculari de peste 25 m inaltime), garnita, ulm, arin, plop alb si negru, salcie, frasin pufos (raritate botanica). Adaposteste vulturi codalbi, serpi si vipere.

Galerie Foto Hotel Plutitor Vaporasul Phoenix Delta Dunarii

Vaporasul Phoenix
Vaporasul Phoenix
1949 afisari
Vaporasul Vaporasul
955 afisari
Phoenix
Phoenix
1128 afisari
Interior Interior
963 afisari
Camera Double Camera Double
1323 afisari
Camera Dubla Camera Dubla
1194 afisari
 
     

 
   
     

 
   
     


 
 

Am fost acolo - Parerea ta despre Hotel Plutitor Vaporasul Phoenix din Delta Dunarii

Va rugam nu postati cereri de cazare in acest camp ! Postati doar impresii si pareri personale !
Va rugam sa acordati note pentru optiunile de mai jos !
Cazare
5.0
Servicii
5.0
Personal
5.0
Locatie
5.0
Raport Pret / Calitate
5.0
Nota finala: 5.0


Cod Securitate





Greu de citit? Regenereaza cod


Mai puteti scrie caractere.

Impresiile si parerile turistilor despre Hotel Plutitor Vaporasul Phoenix din Delta Dunarii

Momentan nu a adaugat nimeni nici un review . Fii tu primul !

Comentarii publicate pentru Hotel Plutitor Vaporasul Phoenix din Delta Dunarii sunt opiniile private ale utilizatorilor acestui site. TourismGuide.ro nu poate fi
considerat responsabil pentru acest continut si acceptul acestuia.
In cazul in care aceste comentarii sunt false si pot induce in eroare, va rugam sa ne contactati direct.