Pensiunea Teea Vatra Dornei - TourismGuide Romania

Pensiunea Teea Vatra Dornei | Cazare Vatra Dornei Pensiunea Teea | Rezervari Pensiunea Teea Vatra Dornei | Cazare Vatra Dornei
Eurotrip

Cazare Romania > Cazare Bucovina > Judetul Suceava > Cazare Vatra Dornei > Pensiuni Vatra Dornei > Pensiunea Teea

 
 
Cazare Pensiunea Teea Vatra Dornei

Pensiunea Teea

Clasificat la 3 stele
Vizualizari: 1323
Rezerva online!

Nota informativa !!!

• Va indrumam sa folositi sectiunea Rezerva Online de mai sus pentru a verifica disponibilitatea camerelor si tarifele aferente acestei unitati de cazare.
• Rezervarile vor putea fi efectuate online in timp real conform disponibilitatii oferite de sistemul de rezervari.

Contact Pensiunea Teea Vatra Dornei

Orasul: Vatra Dornei
Regiunea Turistica: Bucovina
Descrierea adresei: Sat Sunatori, Comuna Dorna Arini

Unitatea de cazare Pensiunea Teea face parte din categoria Pensiuni Romania

Harta Pensiunea Teea Vatra Dornei

Servicii oferite de Pensiunea Teea Vatra Dornei

  • Salon cu 24 locuri.
  • Bucatarie complet utilata.

Despre Pensiunea Teea Vatra Dornei

Pensiunea Teea este situata pe valea Bistritei (DN17B) la 17 km de Vatra Dornei.

Dispune de o capacitate de 16 locuri respectiv 8 camere fiecare avand baie proprie, un salon cu 24 de locuri si o bucatarie utilata cu circuit inchis.

Imprejurimi si Obiective turistice Vatra Dornei

Masivul Rarau reprezinta epicentrul turismului din zona. De oriunde ar fi privit, se dezvaluie ca o cetate impunatoare, fortificata cu ziduri sure si argintii, inaltandu-se din verdele padurilor din jur, ca o aparitie ireala, de basm. Desi mai putin Inalt decat Muntele Giumalau, Raraul (1650 m) este mult mai variat si mai complex ca acesta.

Obiectivele turistice de aici sunt legate mai ales de relieful carstic. In mijlocul acestei cetati se Inalta, semete, turnurile de straja ale „Pietrelor Doamnei”.

Cetatea de piatra a Raraului se lasa greu cucerita. Ca dovada, desi din orasul Campulung Moldovenesc pornesc mai multe trasee turistice, pe parcurs ele se reunesc Intr-unul singur: In apropierea Poienii Sihastriei se Intalnesc traseele de pe Izvorul Alb, Bodea si Valea Seaca, pentru ca mai sus sa fie Intampinat de al patrulea, cel de pe paraul Mesteacan. Este greu de spus care dintre acestea este mai frumos, dar recomandarea initiatilor este ca cei care urca pe Rarau sa foloseasca de fiecare data o alta cale, pentru a gusta pe rand din ineditul lor.

In perimetrul masivului Rarau se regasesc numeroase rezervatii: geologice si floristice (Pietrele Doamnei, Piatra soimului, Piatra Buhii, Cheia Dracului), Fanetele montane de pe plaiul Todirescu si rezervatia forestiera Codrul secular de la Slatioara.
Masivul Giumalau se constituie dintr-o culme principala Alunu, Chilia, Stegile, Giumalau cu altitudini ce depasesc 1600m, atingind altitudinile max.in varfurile Giumalãu 1857m.,Stegile 1750 m. Din aceasta culme principala se desprind radiar spre nord, nord-est culmile Vacaria ,Tinis respectiv Zmarzii, iar spre sud Bobeica avind altitudini Intre 1200-1500m.
Masivul Gimalãu este separat la est de Rarau prin saua Fundul Colbului.

Masivul Calimani, edificiu vulcanic cu o suprafata de aproximativ 2000 km2, revarsat pe aproape 60 km de la vest la est, constituie o uriasa bariera andezitica situata intre Moldova si Transilvania, de unde drumurile duc spre crestele inalte ale "furnalului" adormit de veacuri.
Munti de natura vulcanica, Calimanii reprezinta cel mai mare crater vulcanic (stins in prezent), cu un diametru de circa 10 km. Pana la atingerea inaltimilor de peste 2000 de metri (Vf. Pietrosu, Vf. Retitis, Vf. Calimani Izvor) vom intalni vegetatie bogata, reprezentata in principal de zambru, jneapan, molid si bujor de munte.

Galerie Foto Pensiunea Teea Vatra Dornei

 
     

 
   
     

 
   
     


 
 

Am fost acolo - Parerea ta despre Pensiunea Teea din Vatra Dornei

Va rugam nu postati cereri de cazare in acest camp ! Postati doar impresii si pareri personale !
Va rugam sa acordati note pentru optiunile de mai jos !
Cazare
5.0
Servicii
5.0
Personal
5.0
Locatie
5.0
Raport Pret / Calitate
5.0
Nota finala: 5.0


Cod Securitate

Greu de citit? Regenereaza cod


Mai puteti scrie caractere.

Impresiile si parerile turistilor despre Pensiunea Teea din Vatra Dornei

Momentan nu a adaugat nimeni nici un review . Fii tu primul !

Comentarii publicate pentru Pensiunea Teea din Vatra Dornei sunt opiniile private ale utilizatorilor acestui site. TourismGuide.ro nu poate fi
considerat responsabil pentru acest continut si acceptul acestuia.
In cazul in care aceste comentarii sunt false si pot induce in eroare, va rugam sa ne contactati direct.