Partii de ski Piatra Neamt | Ski Piatra Neamt | Starea partiilor in Piatra Neamt

Ski Piatra Neamt | Partii de Ski in Piatra Neamt | Ski-ing in Piatra Neamt
 

Cazare Romania > Partii de ski Romania > Partii de ski Piatra Neamt

 
 

Partii de ski Piatra Neamt

Partii de ski Piatra Neamt | Ski Piatra Neamt | Starea partiilor in Piatra Neamt
 
     

 
 

Ski Piatra Neamt | Partia Cozla Informatii partii de ski Cozla

Partia de ski Cozla din Piatra Neamt este o partie pentru avansati de nivel mediu, motiv pentru care se recomanda turistilor sa fie prudenti si sa foloseasca echipament complet de protectie. Pentru incepatori au fost adusi pe partie instructori de schi care ii vor invata sa schieze corect. Alaturi de partia de ski se afla partia de tubing. Aceasta are o lungime de 200 de metri si este pregatita pentru toti amatorii care vor sa dea o tura prin zapada pe un cauciuc urias.


Partii de ski Cozla
Denumirea partiei
Dificultate
Lungime
Lungime minima
Diferenta nivel
Zapada artificiala
Nocturna
Altitudine la sosire
Altitudine la plecare
Inclinatie medie
Cozla
mediu
965 m
20 m
260 m
Da
Da
387 m
647 m
27%

Accesul se face pe baza de schipass-uri si cartele pe puncte, care asigura transport si acces la obiective timp o jumatate de zi pina la 7 zile. Cardul valabil o zi costa 90 de lei (pentru adulti), cel de 2 zile - 115 lei, pretul ajungind la 440 lei pentru o saptamana.

Intre doua utilizari ale cardului trebuie sa treaca intre 10 minute (calatoria cu telescaunul) si un sfert de ora (plimbarea cu telegondola), pentru a evita folosirea lui de catre alte persoane in afara titularului.Exista si chipcard de o jumatate de zi: acesta este individual, poate fi folosit intre orele 10 si 15 (timp in care asigura acces la toate obiectivele) si costa 50 de lei (pentru adulti), respectiv 40 lei (copiii).

Cartelele pe puncte (de 20 sau 30 de puncte, valabile 2-3 zile) costa intre 56 si 86 lei (adultii) si 40-62 lei (pentru copii), asigura acces nelimitat la obiectivele mentionate in tichetul cu cod de bare si au avantajul ca pot fi utilizate de mai multi membri ai familiei, pina la consumarea punctelor.

Fotografii partia Cozla Piatra Neamt click aici

 

 
     
 
 
 
     
  
 

Partii de Ski Piatra Neamt link-uri utile | Informatii utile Partii de Ski Piatra Neamt