Partii de ski Sacele | Ski Sacele | Starea partiilor in Sacele

Serbarile Zapezii in Sacele | Partii de Ski in Sacele | Ski-ing in Sacele | Stratul de zapada de la Sacele
 

Cazare Romania > Partii de ski Romania > Partii de ski Sacele

 
 

Partii de ski Sacele

Partii de ski Sacele | Ski Sacele | Starea partiilor in Sacele
 
     

 
 

Municipiul Sacele Municipiul Sacele


Municipiul Sacele este situat in partea de sud-est a Judetului Brasov, in imediata vecinatate a Municipiului Brasov fiind strabatut de DN1A (Brasov - Valenii de Munte - Predeal) si de DN1 (Bucuresti - Brasov , principala artera nationala).

Intre Municipiul Sacele si Municipiul Brasov exista relatii stranse de colaborare in diverse domenii : cooperare intre unitati economice , forta de munca ce se deplaseaza zilnic din Sacele spre Brasov si invers, acces la anumite facilitati de transport , de cultura , sanatate si invatamant ale Municipiului Brasov.

Legatura municipiului Sacele cu Brasovul este asigurata printr-o retea de autobuze care efectueaza zilnic 120 de curse dus-intors.


Ski Sacele Informatii partii de ski Sacele

Turistii pasionati de drumetii montane si iubitorii sporturilor de iarna vor gasi aici peisaje deosebit de atractive si conditii adecvate pentru practicarea unor sporturi (parapanta, partii de schi si sarituri, telescaun).

Muntii Postavaru si Piatra Mare, cunoscuti impreuna si sub denumirile de Muntii Timisului sau Muntii Barsei, sunt situati in Carpatii de Curbura, in sudul intinsei depresiuni intramontane a Brasovului. Acesti munti si-au castigat un binemeritat renume prin peisajul armonios si original, prin partiile lor de schi cu grade variate de dificultate

Inainte de intrarea in Brasov, din DN1(E60: Constanta-Bucuresti-Predeal-Brasov-Cluj-Bors), faceti dreapta inainte de podul de la Darste si intrati in Municipiul Sacele. La 1,5 Km pe partea dreapta se pot observa cabana, partia Bunloc si instalatia de telescaun.

Programul de functionare a statiei telescaun este sezonier astfel:
-program de iarna: din Ianuarie in Martie
-program de vara: din Iunie in Septembrie

 
     
 
 
 
     
  
 

Partii de Ski Sacele link-uri utile | Informatii utile Partii de Ski Sacele

 
     
 
 
 
     
Eurotrip