Team Building | TeamBuilding Romania | Oferte Team Building

Oferte Team Building | Romania TeamBuilding | Evenimente | Programe de Team Building Romania
 

Cazare Romania > Oferte Team Building

 
 

Oferte Team Building

Team Building | TeamBuilding Romania | Oferte Team Building
 
     

 
 

Aventura, Adrenalina, Spirit de echipa ... in All Seasons

Actiuni Teambuilding Outdoor
Plimbari cu ATV
Plimbari cu Snowmobile
Tir sportiv cu pusca alice
Tir sportiv cu arc
Tiroliana
Rapel
Paintball


Plimbari cu ATV-urile


Plimbari cu ATV-urile
ATV-ul (All Terrain Vehicle) este un vehicul cu 4 roti destinat pentru orice tip de teren si pentru orice anotimp. Asadar, el este conceput pentru a urca si cobori cele mai abrubte pante si rampe, este echipat cu cauciucuri off-road pentru a nu ramane impotmolit in noroi, nisip sau zapada si pentru a asigura o aderenta sporita in orice conditii.

Plimbari cu ATV-urile ATV-urile de care dispunem au capacitati cilindrice cuprinse intre 300-650cmc, sunt modele cu gabarit mare, si sunt foarte confortabile pentru 2 pasageri, usor de condus, ele fiind modele automate; practic soferul nu are altceva de facut decat sa acelereze sis a franeze ATV-ul nemaifiind necesara schimbarea vitezelor care este facut de cutia automata a ATV-ului. (soferul necesita permis auto categoria B)

Plimbari cu ATV-urile Dispunem de 12 ATV (dar numarul lor este in continua crestere), unul este condus de ghid si este de 3 persoane, deci ghidul poate lua 2 pasageri cu el; participantii sunt in permanenta asistati de ghid care le indica metodele de abordare ale obstacolelor pentru ca totul sa decurga in deplina siguranta.

Plimbari cu ATV-urile Participantii primesc obligatoriu casti moto de protectie, iar daca este cazul si combinezoane rezistente la apa si vant, manusi, etc
Inainte de plecarea in excursie toti participantii primesc instructiunile de manevrare si conducere ale ATV-ului, precum si detalii legate de mersul in coloana cu pastrarea unei distante minime de 8-10m.

Plimbari cu ATV-urile Aceasta activitate este menita sa dezvolte spiritul de echipa al participantilor, ei invata sa se ajute reciproc in cazul in care de ex. un coleg ramne intr-o situatie mai dificila restul participantilor il ajuta.

Back on top


Plimbari cu SNOWMOBILELE


Plimbari cu SNOWMOBILELE
Snowmobilul este un vehicul cu tractiune pe senila si directie pe 2 schiuri conceput sa urce si el pe cele mai abrupte rampe acoperite cu zapada.

Plimbari cu SNOWMOBILELE Snowmobilele de care dispunem (3 la numar), sunt foarte puternice avand capacitatea cilindrica de 570cmc, si ele sunt tot de 2 persoane si la fel de usor de condus doar frana si aceleratie si desigur comenzile stanga/dreapta din ghidon.

Plimbari cu SNOWMOBILELE Si aici participantii primesc obligatoriu casti moto de protectie, si instructiunile de manevrare si conducere ale Snowmobilului, precum si detaliile legate de mersul in coloana cu pastrarea distantei minime de 8-10m.

Plimbari cu SNOWMOBILELE Aceasta activitate este menita sa dezvolte spiritul de echipa al participantilor, ei invata sa se ajute reciproc in cazul in care de ex. un coleg ramne intr-o situatie mai dificila restul participantilor il ajuta.

Back on top

Tir sportiv cu pusca cu alice


Plimbari cu Tir sportiv cu pusca cu alice
Acest sport se adreseaza tuturor atat celor care au indeplinit stagiul militar cat si celor care doresc sa traga cu pusca, dar nu au facut inca armata.

Tir sportiv cu pusca cu alice Pustile de care dispunem sunt modele de varf, calibrate si usor de folosit avand catare cu fibra optica pentru o mai buna viziune asupra tintei; totodata alicele pe care le folosim nu au varf, capul fiind plat pentru sigurnata participantilor.

Tir sportiv cu pusca cu alice In functie de numarul de participanti si durata se poate opta intre 5 si 10 focuri de la o distanta de 6 pana la 12m; participantii pot opta pentru diferite pozitii de tras, la finalul tragerii fiecare participant isi trece numele pe cartonasul-tinta, iar la final punctele vor fi contabilizate, iar cel mai bun va fi desemnat castigator si va primi premiu o sticla de sampanie de calitate.

Tir sportiv cu pusca cu alice Acest sport are rolul de a testa si imbunatati autocontrolul, viteza de reactie, capacitatea de a lua decizii in fractiuni de secunda, precizia,etc.

Back on top

Tir sportiv cu arcul

Tir sportiv cu arcul Este un sport care necesita concentrare, membrii echipei isi pot incuraja pe parcursul concursului colegii care se afla in fata tintei.

Tir sportiv cu arcul Arcurile pe care vi le punem la dispozitie sunt de ultima generatie, tensionate inainte de fiecare actiune, sagetile deasemeni sunt foarte usoare fiind contruite din carbon.

Tir sportiv cu arcul Se ofera 5 focuri de la o distanta de 5 pana la 14m; participantii pot opta pentru diferite pozitii de tras, si aici rezultatele se pot contabiliza, iar castigatorul poate primi un premiu.

Tir sportiv cu arcul Acest sport are rolul de a reliefa si imbunatati stapanirea de sine pusa la incercare in momente tensionate si precizia.

Back on top

Tiroliana

Tiroliana
Reprezinta o travesare pe o distanta intre 10-120 m la inaltimi de 5-20 m, care se face pe 2 corzi statice si cu o a 3-a coarda dinamica participantul este franat treptat de catre un membru al echipei Supraveghetoare.

Tiroliana Participantii primesc hamurile speciale, castile de alpinism, si sunt apoi ancorati de sistemul de role printr-o carabina, iar inainte de a incepe travesarea acestora le mai sunt prezentate inca o data cateva indicatii referitoare la pozitie si miscarile pe care trebuile sa le efectueze.

Tiroliana Tiroliana are rolul de a-i invata pe participanti sa-si invinga frica si sa-si impinga mai departe limitele personale.

Back on top


Rapel


Rapel
Reprezinta o coborare controlata atat de participant cat si de un membru al echipei Supraveghetoare, coborare care se face dintr-un punct fix pe langa un perete de stanca, etc., sau o contructie fixa.

Rapel Participantii primesc hamurile speciale, castile de alpinism, si apoi se lasa ancorati de catre alpinistii echipei Supraveghetoare, iar inainte de a incepe coborarea acestora le mai sunt prezentate inca o data cateva indicatii referitoare la pozitie si miscarile pe care trebuile sa le efectueze pentru a indeplini cu bine actiunea.

Rapel Acesta actiune are rolul de a-i determina pe participanti sa-si invinga frica, si deasemenea sa le intareasca caracterul.

Back on top


Paintball


Paintball
Paintball-ul reprezinta un joc tactic de echipa in care experienta nu este necesara, se pot practica mai multe tipuri de joc cum ar fi duelul sau deathmatch (la duel participantii sunt pozitionati spate in spate si apoi fac 10 pasi fiecare moment in care se intorc si trag un foc unul spre celalalt./ la deathmatch participantii sunt impartiti in echipe si se joaca pana la eliminarea ultimului participant din echipa adversa)

Paintball Clientii primesc echipament special de protectie, combinezoane rezistente, masca full-face, precum si cel mai important accesoriu pusca de paintball cu bilele incluse.

Paintball Participantii descopera cat de important este spiritul de echipa, invata cat de util este sa te bazezi pe cel de langa tine; acest joc este o modalitate de sudare a echipelor si totodata de detensionare a conflictelor dintre participanti.

Back on top

 
     
 
 
 
     
  
 

Team Building link-uri utile | Informatii utile Team Building