Bilete de Avion | Rezervari OnLine Bilete Avion ieftine | Oferte Bilete Avion 2022

Rezervari On-Line Bilete de Avion | Rezervari Bilete Avion la Blue Air Tarom Air France Sky Europe Wizz | Companii aeriene low cost
 

Cazare Romania > Bilete de Avion

 
 

Bilete de Avion

Bilete de Avion | Rezervari OnLine Bilete Avion ieftine | Oferte Bilete Avion 2022
 
     

 
 

fly-go.ro

Cum rezerv?


  • Foloseste formularul alaturat

  • Data de plecare cu 3 zile inaite

  • Alege ruta dorita

  • Numarul de pasageri

  • Cauta

  • Asteapta rezultatul cautarii

Companii Aeriene
Bilete de Avion Blue Air
Compania Blue Air | Bilete de Avion Blue Air

Blue Air este prima companie aeriana din Romania care opereaza zboruri in sistem de low-cost avand capital 100% privat romanesc. Compania si-a inceput activitatea pe Aeroportul International Aurel Vlaicu (situat la 10 km de centrul orasului), in data de 13 decembrie 2004.

Scopul companiei Blue Air este de a transforma transportul aerian intr-un serviciu accesibil tuturor categoriilor de pasageri. Blue Air este autorizata sa efectueze zboruri regulate interne si internationale de pasageri, zboruri de tip charter la cerere, zboruri internationale de pasageri de tip charter si transporturi cargo.

 
Bilete de Avion Wizz Air
Compania Wizz Air | Bilete de avion Wizz Air
Proiectul de infiintare a companiei Wizz Air s-a conturat in iunie 2003, in momentul in care sase persoane cu o experienta vasta in domeniul transporturilor aeriene si cu rezultate de exceptie in alte domenii industriale au facut echipa cu Jozsef Varadi, Directorul General Executiv al Companiei. In numai trei luni, Wizz Air era deja o companie inmatriculata si gata de zbor.

Prima cursa a decolat in ziua de 19 mai 2004, de la Katowice. Astazi, Wizz Air detine in regiune 6 baze operationale: Katowice, Varsovia, Gdansk in Polonia, Budapesta in Ungaria, Sofia in Bulgaria si Bucuresti in Romānia, operānd curse catre aproape 50 de destinatii. In ianuarie 2008, Wizz Air va inaugura cea de-a 7-a baza la Poznan.
 
Bilete de Avion Tarom
Compania Tarom | Bilete de avion Tarom

Prin lege, TAROM este Compania Nationala de Transporturi Aeriene a Romaniei, o societate comerciala cu capital majoritar de stat, avand ca obiect principal de activitate transporturi aeriene dupa grafic (transporturi aeriene interne si internationale de calatori, bagaje, marfuri si posta prin curse regulate si charter).

Datorita tendintelor predominante manifestate la nivelul transportului aerian international: intarzieri, liberalizari, competitie libera, fuziuni ale companiilor aeriene etc, TAROM se confrunta cu o competitie acerba, atat pe plan local cat si pe plan international.

 
Bilete de Avion Myair
Compania Myair | Bilete de avion Myair

Myair este compania aeriana ce ofera cele mai multe rute din Romania catre Italia dar si catre alte destinatii din Europa. Myair este aici pentru a va oferi o alternativa de transport sigura rapida si ieftina catre cele mai cunoscute destinatii.

Flota Myair este alcatuita din cele mai noi si moderne avioane Bombardier CRJ900 si Airbus A320 pentru ca dumneavoastra sa calatoriti in siguranta, acestea oferind cel mai inalt nivel de securitate tehnica.

 
Bilete de Avion Lufthansa
Compania Lufthansa | Bilete de avion Lufthansa
Lufthansa este cea mai mare companie aeriana germana si a doua ca marime in Europa dupa Air France-KLM, inaintea lui British Airways. Nod principal la Aeroportul International Frankfurt.

Pasagerii care calatoresc la clasa economica pot avea un bagaj de 20 kg (44 lbs) fara taxe suplimentare. Pasagerii care calatoresc la clasa Business pot avea un bagaj de 30 kg (66 lbs).
 
Bilete de Avion Air France
Compania Air France | Bilete de avion Air France Air France este o companie subsidiara a Air France-KLM. Inainte de fuziunea cu KLM, a fost linia aeriana nationala a Frantei, cu 71,654 de angajati (in martie 2004). Nod principal la Aeroportul International Charles de Gaulle.
 
Bilete de Avion KLM
Compania Klm | Bilete de avion KLM
KLM Royal Dutch Airlines este o fiica a Air France-KLM. Inainte de fuziunea cu Air France, KLM a fost linia aeriana nationala a Olandei. Nod principal la Aeroportul Amsterdam Schiphol.Pasagerii care calatoresc la clasa economica pot avea un bagaj de 20 kg (44 lbs) fara taxe suplimentare. Pasagerii care calatoresc la clasa Business pot avea un bagaj de 30 kg (66 lbs).

Aceste restrictii de greutate se aplica tuturor zborurilor spre si din toate tarile, cu exceptia Statelor Unite, Canada si Mexic
 
Bilete de Avion British Airways
Compania British Airways | Bilete de avion British Airways
British Airways este cea mai mare companie aeriana internationala cu centrul in Marea Britanie, zburand in peste 550 destinatii la ore accesibile, la aeroporturi din cele mai bune locatii.

Indiferent daca clientul se afla in aer sau pe pamant, British Airways este pe primul loc in experienta serviciilor complete.
 
Bilete de Avion EasyJet
Compania EasyJet | Bilete de avion EasyJet
EasyJet este o companie aeriana low-cost cunoscuta oficial ca EasyJet Airline Company Limited, cu baza la Aeroportul Londra Luton. Este una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost in Europa, cu zboruri interne si internationale pe peste 290 rute intre 78 de orase europene.

Asemanator rivalului sau, Ryanar, easyJet a cunoscut o expansiune rapida, in 1995 crescand prin combinarea unor achizitii si punand bazele, la cererea consumatorilor unei companii de transport aerian low-cost. Compania aeriana functioneaza acum cu 137 aeronave la 20 de baze in Europa.

 
Bilete de Avion Lot Polish Airlines
Compania Lot Polish Airlines | Bilete de avion Lot Polish Airlines
Marca LOT nu reprezinta numai un simbol si o denumire. Mai presus de toate ea reprezinta traditie, prestigiu si increderea clientilor sai cladita in decursul anilor. Aceasta este garantia produsului de cea mai ridicata calitate.

In activitatea sa LOT imbina traditia indelungata si experienta in utilizarea tehnologiilor moderne. LOT fiind prima firma poloneza de transport aerian, care a activat serviciul de vanzare a biletelor prin Internet. Astazi traditionalul bilet de hartie este de domeniul trecutului. Datorita tehnologiei etix? pasagerii care calatoresc pe cursele interne pot folosi deja biletul electronic. In viitor aceasta tehnologie va fi folosita si pentru cursele externe.

 
Bilete de Avion Czech Airlines
Compania CSA CZECH AIRLINES
Czech Airlines este una dintre cele mai vechi companii aeriene din Europa. Compania furnizeaza servicii pentru pasageri inca din anul 1923. De atunci si pana in prezent, Czech Airlines a acumulat o cantitate enorma de experienta si au crescut intr-o companie aeriana moderne, primind o serie de premii pentru calitatea de serviciile noastre.
 

 
     
 
 
 
     
  
 

Bilete de Avion link-uri utile | Informatii utile Bilete de Avion