British Airways | Despre British Airways Anglia | Bilete British Airways

British Airways | Bilete avion British Airways Anglia | Compania Aeriana British Airways Marea Britanie
 

Cazare Romania > Bilete de Avion > British Airways

 
 

British Airways

British Airways | Despre British Airways Anglia | Bilete British Airways
 
     

 
 

fly-go.ro

Cum rezerv?


  • Foloseste formularul alaturat

  • Data de plecare cu 3 zile inaite

  • Alege ruta dorita

  • Numarul de pasageri

  • Cauta

  • Asteapta rezultatul cautarii

Despre British Airways


British Airways este cea mai mare companie aeriana internationala cu centrul in Marea Britanie, zburand in peste 550 destinatii la ore accesibile, la aeroporturi din cele mai bune locatii.
Indiferent daca clientul se afla in aer sau pe pamant, British Airways este pe primul loc in experienta serviciilor complete.

Flota


Boeing 777
Boeing 737
Airbus A 317
Boeing 747
Flota  British Airways
Flota  British Airways
Flota  British Airways
Flota  British Airways


Destinatii


British Airways are zboruri catre destinatii pe fiecare continent locuit:

Africa
- Africa de Est: Kenya, Nairobi (Jomo Kenyatta Airport), Mauritius (Sir Seewoosagur Ramgoolam Airport), Tanzania, Dar Es Salaam (Julius Nyerere Airport), Uganda, Entebbe (Entebbe Airport)
- Africa de Nord: Algeria, Algiers (Houari Boumedienne Airport), Egypt, Cairo (Cairo Airport), Libya, Tripoli (Tripoli Airport), Tunisia, Tunis (Carthage Airport)
- Africa de Sud: Angola, Luanda (Quatro de Fevereiro Airport), South Africa, Cape Town (Cape Town Airport), Johannesburg (OR Tambo Airport), Zambia, Lusaka (Lusaka Airport)
- Africa de Vest: Ghana, Accra (Kotoka Airport), Nigeria, Abuja (Nnamdi Azikiwe Airport), Lagos (Murtala Mohammed Airport)

Asia
- Asia de Est: China, Republica Oamenilor din Beijing, Hong Kong, Shanghai, Japan, Tokyo
- Asia de Sud: Bangladesh, Dhaka (Zia Airport), India, Bangalore, Chennai, Delhi, Hyderabad, Kolkata, Mumbai, Pakistan, Islamabad
- Asia de Sud-Vest: Bahrain, Manama, Israel, Tel Aviv, Kuwait, Kuwait City, Oman, Muscat, Qatar, Doha, United Arab Emirates, Abu Dhabi, Dubai

Europa
Albania, Tirana, Austria, Salzburg, Vienna, Belgium, Brussels, Bosnia and Herzegovina, Sarajevo, Bulgaria, Sofia, Varna, Croatia, Dubrovnik, Cypru, Larnaca, Paphos, Republica Ceha, Praga, Denmark, Copenhagen, Finland, Helsinki, France, Bordeaux, Grenoble, Lyons, Marseilles, Mulhouse, Nice, Paris, Toulouse, Germany, Berlin, Dresden, Dusseldorf, Frankfurt, Hamburg, Munich, Stuttgart, Gibraltar, Grecia, Atena, Thessaloniki, Hungary, Budapesta, Irelanda, Dublin, Italia, Bari, Bologna, Cagliari, Catania, Genoa, Milano, Naples, Pisa, Roma, Turin, Venice, Verona, Kosovo, Pristina, Luxembourg, Malta, Malta, Netherlands, Amsterdam, Norway, Bergen, Oslo, Poland, Krak?w, Warsaw, Portugalia, Faro, Funchal, Lisbona, Romania, Rusia, Spania, Barcelona, , Ibiza, Palma de Mallorca

Statele Unite ale Americii
Arizona, Phoenix, California, Los Angeles, San Francisco, Colorado, Denver, Florida, Miami, Orlando, Tampa, Atlanta, Illinois, Chicago, Maryland, Baltimore, Massachusetts, Boston, New Jersey, Newark, New York, Pennsylvania, Philadelphia, Texas, Dallas, Houston, Virginia, Washington, Seattle

Terminalul 5


Terminalul 5 Heathrow a fost construit pentru folosiea in exclusivitate de catre British Airways la un cost de 4.3 miliarde de lire si a fost deschis oficial de catre Regine Elisabetha aII-a pe 14 Martie 2008. A fost descis pentru pasageri pe 27 Martie 2008, desi o serie de probleme au aparut imediat dupa deschiderea lui.
In ciuda problemelor initiale cu noul terminal in primele cateva saptamani, aperatiuniile decurg acum aproximativ obisnuit. Punctualitatea este imbunatatita pe masura ce numarul zborurilor creste. Majoritatea serviciilor British Airways au fost transferate care Terminalul 5 in iunie 2008, iar serviciile neoperatoare inca vor fi transferate in doua faze, prima urmand sa se desfasoare in Septembrie 2008.

Siguranta si securitate


La British Airways, siguranta si securitatea clientilor si personalului sunt cele mai importante prioritati.
De-a lungul multor ani, British Airways au fost lideri in industria aviatiei pe probleme de securitate, si poate asigura clientul ca detin unele dintre cele mai stricte masuri de securitate in domeniul aviatiei.
Au dezvoltat o colaborare stransa cu guverne si autoritati in cauza din intreaga lume pentru monitorizarea si implementarea masurilor de securitate corespunzatoare, politica British Airways fiind in deplina conformitate cu toate cerintele de reglementare.
British Airways are cheltuieli anuale de 100 milioane de lire pentru masuri de securitate, care includ:
- selectia atenta a echipajului de zbor si a personalului de sol;
- participarea, impreuna cu guvernul la atenta selectionare a pasagerilor si a bagajelor de mana
- controalele pasagerilor si bagajelor acestora la intrarea in Terminal;
- controale de securitate pentru marfuri, materiale de curierat, posta si de catering;
- antrenarea unei echipe de securitate ce efectueaza controale de securitate in intreaga lume
- antrenamente de securitate pentru toate aeroporturile si personalul acestora
- control de rutina si al cazierului personalului de zbor si de sol

Mai mult decat atat, exista numeroase masuri de securitate ascunse pentru siguranta clientilor.

Bagaje de mana


In urma unui anunt al Departamentului pentru Transport din Marea Britanie care prevede aprobarea ca un numar de aeroporturi din Regatul Unit sa renunte la politica de 1 singur bagaj de mana, British Airways a reintrodus limita de 2 bagaje de mana pentru pasagerii care pleaca din Londra Heathrow, Londra Gatwick, Londra City, Jersey, Aberdeen, Edinburgh, Glasgow, Newcastle sau Manchester.

Modificarea prevede ca toti pasagerii care pleaca sau tranziteaza aeroporturile Londra Heathrow, Londra Gatwick, Londra City, Jersey, Aberdeen, Edinburgh, Glasgow, Newcastle sau Manchester sa poata transporta 2 bagaje de mana.

Restrictia referitoare la un singur bagaj de mana ramane in vigoare pentru aeroportul Newquay. Acesta se va alinia in curand la decizia Departamentului pentru Transport din Marea Britanie privitoare la bagajul de mana.

Restrictiile cu privire la cantitatea de lichide admisa la controalele de securitate raman in vigoare. Pasagerii trebuie sa se asigure ca nu transporta in bagajul de mana lichide in containere ce depasesc 100ml. Acestea trebuie transportate in pungi transparente din plastic, resigilabile si usor de inchis sau deschis.

Alte restrictii de securitate raman de asemenea in vigoare, cum ar fi faptul ca laptop-urile si incaltamintea trebuie controlate separat.

Politica de bagaje de mana a British Airways este:
* Un bagaj nu mai mare de 56cm x 45cm x 25cm (22 inches x 17.5 inches x 9.85 inches) (inclusiv rotitele, buzunarele si manerele acestuia)
* In plus, poate fi transportata o geanta sau valiza de marimea unui laptop
* Greutatea maxima a bagajului de mana este de 23KG, pasagerul fiind obligat sa o poata manevra singur (inclusiv sa o aseze in compartimentul special amenajat, de deasupra capului).

 
     
 
 
 
     
  
 

British Airways link-uri utile | Informatii utile British Airways