Wizz Air | Despre Wizz Air Romania | Bilete Wizz Air

Wizz Air | Bilete avion Wizz Air Romania | Compania aeriana Wizz Air Romania | Wizz Airlines
 

Cazare Romania > Bilete de Avion > Wizz Air

 
 

Wizz Air

Wizz Air | Despre Wizz Air Romania | Bilete Wizz Air
 
     

 
 

fly-go.ro

Cum rezerv?


  • Foloseste formularul alaturat

  • Data de plecare cu 3 zile inaite

  • Alege ruta dorita

  • Numarul de pasageri

  • Cauta

  • Asteapta rezultatul cautarii

De ce WizzAir?
Conditii de calatorie


Prezentarea companiei Wizz AirO istorie scurta dar bogata

Proiectul de infiintare a companiei Wizz Air s-a conturat in iunie 2003, in momentul in care sase persoane cu o experienta vasta in domeniul transporturilor aeriene si cu rezultate de exceptie in alte domenii industriale au facut echipa cu Jozsef Varadi, Directorul General Executiv al Companiei. In numai trei luni, Wizz Air era deja o companie inmatriculata si gata de zbor.
Prima cursa a decolat in ziua de 19 mai 2004, de la Katowice. Astazi, Wizz Air detine in regiune 6 baze operationale: Katowice, Varsovia, Gdansk in Polonia, Budapesta in Ungaria, Sofia in Bulgaria si Bucuresti in Romania, operand curse catre aproape 50 de destinatii. In ianuarie 2008, Wizz Air va inaugura cea de-a 7-a baza la Poznan.


Oferta de servicii

Wizz Air este o companie de transport aerian orientata catre valoare si concentrata asupra modernizarii permanente a deplasarii calatorilor. Obiectivul nostru este acela de face din calatoria cu avionul o modalitate abordabila de transport pentru cetatenii Europei Centrale si de Est, precum si de a oferi o experienta noua de zbor tuturor calatorilor din Uniunea Europeana. Pentru a face din "experienta Wizz Air" o experienta remarcabila in privinta serviciilor si a raportului dintre banii dati si valoarea primita, sunt puse la lucru tehnologii de ultima ora.

Wizz Air ofera un ""model simplu de deservire"", ceea ce inseamna: calatorie fara bilet, utilizarea unor aeroporturi secundare eficiente din punct de vedere al costurilor si timpului, saloane de calatorie de clasa
unica, cu scaune de piele, alegerea locului in momentul imbarcarii si furnizarea de servicii la cerere, contra cost.

Wizz Air este consecventa in exploatarea unor aparate de zbor noi, de cea mai buna calitate in clasa tehnologica din care fac parte, a caror operatiuni de intretinere sunt asigurate de catre Lufthansa Technik, una dintre cele mai importante companii de intretinere din lume. Prin aceasta, compania poate atinge in mod constant un inalt standard de deservire a calatorilor. Wizz Air detine o flota tanara de aparate Airbus A320 cu 180 de scaune de piele la bord.Aeroporturi si retele
Wizz Air este in permanenta negociere pentru dezvoltarea retelei sale de puncte de destinatie si pentru a oferi servicii de transport aerian catre si dinspre Europa Centrala si de Est la un pret redus. Wizz Air ofera in prezent curse aeriene pe 70 de relatii de transport din Europa. Reteaua este in permanenta dezvoltare, adaugandu-se mereu noi destinatii. Wizz Air este angajata in atingerea celor mai scazute nivele de pret din regiune, iar alegerea aeroporturilor are o importanta majora in acest sens. Iata de ce Wizz Air prefera - acolo unde este posibil - sa opereze pe aeroporturi secundare care presupun costuri mai mici reflectate in pret si care ofera clientului servicii mai personale si mai rapide. Wizz Air deruleaza in permanenta negocieri pentru stabilirea unei retele de operatiuni intr-un numar cat mai mare de aeroporturi si mentinerea costurilor de transport pentru Europa Centrala si de Est la un nivel redus.


Oamenii
Aici, la Wizz Air, consideram ca oamenii sunt cei care fac diferenta. Membrii echipei Wizz Air, fie ei personal navigant sau de deservire la sol, impartasesc cu totii aceleasi pasiune, care este pasiunea pentru cea ce fac. Echipa Wizz Air crede in inaltele standarde etice sustinute de un stil exceptional de lucru in echipa. In prezent, compania lucreaza cu un personal devotat, angajat din diferite tari ale Europei, cum ar fi Ungaria, Polonia, Marea Britanie, Germania, Norvegia si Franta, pentru a nu mentiona decat cateva dintre acestea. Datorita echipei manageriale multi-culturale, caracterizata printr-un inalt nivel de devotament si profesionalism, spiritul de conducere si motivatia reprezinta forta antrenanta si cheia succesului in stilul de lucru specific companiei Wizz. In prezent Wizz Air are un numar de 400 de angajati.


Adresa companiei
Wizz Air Hungary Airlines Ltd.
Airport Business Park C2, Lorinci ut 59
2220 Vecses, Ungaria
Curtea de inregistrare este Curtea Regiunii Pest, Nr. Inreg.:13-09-096209
NR. TVA UE: HU13122605
Supervizata de: Autoritatea Nationala a Transporturilor
Administratia Aviatiei Civile www.nkh.hu/repulesSursa: www.wizzair.comAlte Compani Aeriene:
Lufthansa Air france Klm Myair Wizz air Sky europe Blue air Tarom

 
     
 
 
 
     
  
 

Wizz Air link-uri utile | Informatii utile Wizz Air