Cum fac o Rezervare la WizzAir | Informatii utiele Wizz Air | Wizzair telefon

Detalii despre cum fac o Rezervare la Wizz Air | Rezervari Bilete de Avion WizzAir | Wizzair telefon
 

Cazare Romania > Bilete de Avion > Wizz Air > Cum fac o Rezervare la Wizz Air

 
 

Cum fac o Rezervare la Wizz Air

Cum fac o Rezervare la WizzAir | Informatii utiele Wizz Air | Wizzair telefon
 
     

 
 

fly-go.ro

Cum rezerv?


  • Foloseste formularul alaturat

  • Data de plecare cu 3 zile inaite

  • Alege ruta dorita

  • Numarul de pasageri

  • Cauta

  • Asteapta rezultatul cautarii

Cum sa faci o Rezervare?Online
Aceasta este modalitatea cea mai economica si mai rapida de a rezerva un bilet la Wizz Air. Pentru a face acest lucru, pur si simplu apasati butonul "rezervare online" si urmati indicatiile simple de acolo. Dupa ce toate informatiile referitoare la rezervare au fost completate si detaliile de plata specificate veti primi un itinerar de zbor ce va va indica un numar unic de referinta al rezervarii. In plus, detaliile de referinta ale rezervarii vor include numarul zborului, data si ora calatoriei, itinerariul si pretul platit.

Toate preturile biletelor rezervate vor cuprinde in detaliu valoarea biletului (pretul platit pentru calatorie); orice alte taxe de aeroport sau servicii aditionale necesare la un tarif suplimentar.
Va rugam sa aveti in vedere ca taxele de aeroport sunt costuri aditionale care nu se afla sub controlul companiei Wizz Air. Totusi, Wizz Air va face toate eforturile necesare pentru a informa corect pasagerii cu privire la detalierea costurilor incluse in pretul platit.

Pentru a face o rezervare online, pasagerii trebuie sa aiba varsta de minim18 ani in momentul rezervarii si efectuarii platii si sa detina o carte de credit sau debit recunoscuta. Wizz Air accepta urmatoarele carduri de credit si de debit pentru efectuarea platilor: Visa, American Express, MasterCard, Diners Club si Switch/Solo. In plus fata de costul total al rezervarii se va adauga o taxa de administrare a platii.

Prin telefon
Rezervarea prin intermediul centrului telefonic Wizz Air este simpla si la indemana oricui. Sunati la numerele de telefon speciale ale Wizz Air din zona dumneavoasta pentru a intra in contact cu personalul nostru specializat din cadrul serviciului de rezervari.

Prin transfer bancar/numerar
In cazul in care faceti rezervarea prin telefon aveti, de asemenea, optiunea de a efectua plata prin transfer bancar in contul nostru. Puteti fie sa trasferati suma din contul dumneavoastra, fie sa o depuneti in numerar la una dintre filialele bancii la care noi detinem contul. Instructiunile si regulamentul cu privire la aceasta modalitate de plata precum si numerele noastre de cont sunt disponibile in sectiunea "plata prin tranfer" pe site-ul wizzair.com.

Agentii de turism
Biletele Wizz Air sunt disponibile, de asemenea, prin agentii de turism. Acestea va pot oferi asistenta pentru rezervarea biletelor catre toate destinatiile in reteaua Wizz Air. Agentia de turism poate aplica taxe administrative suplimentare la costul biletului dumneavoastra, taxe care nu se afla sub controlul companiei Wizz Air. Va rugam solicitati detalii in momentul efectuarii rezervarii si verificati ca toate costurile sa fie indicate pe chitanta dumneavoastra si pe itinerariul de zbor.

Solicitarea de servicii speciale
Daca doriti sa solicitati servicii speciale, va rugam sa ne informati! Daca aveti nevoie de un scaun cu rotile, daca veti calatori cu bagaje de dimensiuni neobisnuite sau aveti alte solicitari speciale va rugam contactati centrul telefonic in momentul efectuarii rezervarii sau cel putin in cursul zilei in care ati facut rezervarea . Solicitarile nu pot fi procesate online. In orice moment, daca nu sunteti sigur ca detineti toate detaliile rezervarii dumneavoastra, va sugeram sa contactati serviciul profesional Wizz Air din cadrul centrului nostru telefonic pentru informatii si asistenta.

Numarul de referinta al rezervarii dumneavoastra.
Wizz Air este o companie aeriana care nu emite bilete tiparite. Nu vor fi emise bilete pre-tiparite in momentul rezervarii online, prin telefon sau prin intermediul unei agentii de voiaj. Numarul de referinta desemnat in momentul confirmarii rezervarii si a platii este numarul dumneavoastra de referinta pe durata calatoriei. Va rugam notati acest numar in momentul rezervarii. Ceea ce apare ultima data pe monitor in procesul de rezervare online este itinerariul si documentul cu numarul dumneavoastra de referinta. Daca ne puneti la dispozitie o adresa de e-mail valida in momentul efectuarii rezervarii online, Wizz Air va va trimite un mesaj de raspuns continand itinerariul dumneavoastra final si numarul de referinta. Acest document va constitui chitanta dumneavoastra pe care o puteti imprima si prezenta la aeroport in ziua calatoriei.

In ziua calatoriei, nu uitati numarul de referinta si pasaportul/buletinul de identitate valabil.

Sursa: www.wizzair.comAlte Compani Aeriene:
Lufthansa Air france Klm Myair Wizz air Sky europe Blue air Tarom

 
     
 
 
 
     
  
 

Cum Fac O Rezervare Wizzair link-uri utile | Informatii utile Cum Fac O Rezervare Wizzair

 
     
 
 
 
     
Eurotrip