Blue Air Romania | Blue Air low cost | Oferte Blue-air

Blue Air low cost | Bilete avion Blue Air Romania | Blue Air web Europa | Blue Air Romania
 

Cazare Romania > Bilete de Avion > Blue Air

 
 

Blue Air

Blue Air Romania | Blue Air low cost | Oferte Blue-air
 
     

 
 

fly-go.ro

Cum rezerv?


  • Foloseste formularul alaturat

  • Data de plecare cu 3 zile inaite

  • Alege ruta dorita

  • Numarul de pasageri

  • Cauta

  • Asteapta rezultatul cautarii

Despre Blue Air

Blue Air este prima companie aeriana din Romania care opereaza zboruri in sistem de low-cost avand capital 100% privat romanesc.
Compania si-a inceput activitatea pe Aeroportul International Aurel Vlaicu (situat la 10 km de centrul orasului), in data de 13 decembrie 2004.
Scopul companiei Blue Air este de a transforma transportul aerian intr-un serviciu accesibil tuturor categoriilor de pasageri.
Blue Air este autorizata sa efectueze zboruri regulate interne si internationale de pasageri, zboruri de tip charter la cerere, zboruri internationale de pasageri de tip charter si transporturi cargo.

Flota Blue Air

Flota Blue Air este constituita in prezent din cinci aeronave moderne, doua Boeing 737, serie 300 avand o capacitate de 144 de locuri (inregistrata ca YR-BAA) si respectiv 136 locuri (inregistrata ca YR-BAC), un Boeing 737-500, avand capacitatea de 123 locuri (inregistrata ca YR-BAB) si doua Boeing 737-400 cu o capacitate de 167 (inregistrata ca YR-BAD) si, respectiv, 162 de locuri (inregistrata ca YR-BAE).

Modelul 737 este avionul care a inregistrat cel mai mare numar de vanzari din istoria transportului aerian de pasageri, fiind fabricate mai mult de 4000 de astfel de aeronave. B737 a inregistrat o evolutie constanta in ultimele 4 decenii, fiind proiectat intr-o maniera eficace, care implica costuri scazute de functionare si de intretinere si de asemenea un nivel excelent al sigurantei pasagerilor.

In 2008 intentionam sa ajungem la o flota de 8 aeronave.

Echipaje Blue Air

Echipajele BLUE AIR sunt formate din cei mai experimentati piloti si insotitori de bord din Romania. Majoritatea pilotilor BLUE AIR au la activ peste 10.000 de ore de zbor pe diverse tipuri de aeronave, efectuate la companii de transport aerian cu renume din Europa, operand cu succes pe intreg mapamondul. Printre pilotii nostri se regasesc cei cu cea mai mare experienta pe Boeing 737 din Romania, cu o experienta de peste 10 ani pe acest tip de avion. Echipajele de comanda ale BLUE AIR sunt licentiate in conformitate cu cerintele reglementarii europene JAR-FCL 1 (Joint Aviation Requirements - Flight Crew Licensing) care garanteaza cele mai inalte standarde de siguranta si profesionalism.

Siguranta zborului Blue Air

Scopul eforturilor noastre este de a garanta siguranta transportului aerian pentru clientii nostri conform cu regulamentele interne si internationale.
Dornica de a asigura transportul aerian de pasageri, Blue Air a urmat un proces complex de certificare conform cu legislatia europeana JAR - OPS 1 si JAR - 145. Procesul desfasurat sub coordonarea Autoritatii Aviatiei Civile Romane a demonstrat ca Blue Air este calificata pentru a efectua transportul aerian de pasageri la cele mai inalte standarde de siguranta.


In urma controalelor repetate ale aeronavelor sale, Blue Air a fost clasificata ca indeplinind in intregime normele de siguranta a zborului de catre SATA (Safety Assessment of Foreign Aircraft), ceea ce demonstreaza preocuparea continua a companiei Blue Air pentru siguranta si confortul pasagerilor sai.

Blue Air Romania


Avioane Blue Air


Flota Blue Air


Compania Aeriana Blue Air


Zboruri Romania si Europa


Ticketing Romania


Bilete Avion Romania


Blue Air web Europa

Sursa www.blueair-web.com

 
     
 
 
 
     
  
 

Blue Air link-uri utile | Informatii utile Blue Air