KLM | Despre KLM Romania | Bilete KLM

KLM | Bilete avion KLM Romania | KLM Europa | Compania Aeriana KLM Romania
 

Cazare Romania > Bilete de Avion > KLM

 
 

KLM

KLM | Despre KLM Romania | Bilete KLM
 
     

 
 

fly-go.ro

Cum rezerv?


  • Foloseste formularul alaturat

  • Data de plecare cu 3 zile inaite

  • Alege ruta dorita

  • Numarul de pasageri

  • Cauta

  • Asteapta rezultatul cautarii

Despre KLM

KLM Royal Dutch Airlines este o fiica a Air France-KLM. Inainte de fuziunea cu Air France, KLM a fost linia aeriana nationala a Olandei. Nod principal la Aeroportul Amsterdam Schiphol.

Flota Klm

Flota companiei aeriene Klm este compusa din mai multe tipuri de aeronave:


10 - Airbus A330-200
14- Boeing 737-300
13 - Boeing 737-400
13 - Boeing 737-700
5 - Boeing 737-900
15 - Boeing 777-200ER
5 - Boeing 747-400
17 - Boeing 747-400M
18 - Boeing 737-800
2 - Boeing 777-300ER
10 - McDonnell-Douglas MD-11
 
Bagaje
Pasagerii care calatoresc la clasa economica pot avea un bagaj de 20 kg (44 lbs) fara taxe suplimentare. Pasagerii care calatoresc la clasa Business pot avea un bagaj de 30 kg (66 lbs). Aceste restrictii de greutate se aplica tuturor zborurilor spre si din toate tarile, cu exceptia Statelor Unite, Canada si Mexic

La cursele spre si din Statele Unite, Canada si Mexic, toti pasagerii pot transporta doua bagaje scutite de taxe. Cele doua bagaje nu trebuie sa depaseasca 158 cm fiecare (lungime+ latime+ inaltime). Greutatea maxima permisa este de 32 kg (70 lbs) per bagaj.

Bagaje de Mana

1. Puteti avea bagaje de mana pe toate cursele: - O geanta de voiaj, nu mai mare de 55 x 35 x 25 cm si nu mai grea de 10 kg (22 lbs). - Un pardesiu/patura, umbrela/baston, o poseta, o geanta - camera video, si o cantitate rezonabila de material de lectura.
2. In plus fata de bagajul de mana mentionat mai sus, pasagerii de la Business Class mai pot lua: - O geanta cu obiecte de imbracaminte (nu mai mult de 20 cm adancime, in greutate de maxim 8 kg/17.5 lbs) sau o servieta (nu mai mult de 20 cm adancime, in greutate de maxim 8 kg/17.5 lbs).
3. Puteti depozita bagajul de mana sub scaun sau in compartimentele pentru bagaje de deasupra acestuia.
4. Daca veti calatori cu copii cu varsta de pana la doi ani, care au bilet cu 10% reducere, vi se permite sa luati un scaun ambulant si un bagaj de mana suplimentar, nu mai mare de 55 x 35 x 25 cm cu greutatea de maxim 10 kg (22 lbs). Carucioarele care nu se pliaza trebuie transportate la cala.
5. Pasagerii cu handicap isi pot lua scaunul cu rotile, aparatul de mers, sau caruciorul cu trei roti.


Animale de Casa

In cabina: animalele de casa pot calatori in cabina in anumite cazuri, depinzand, printre altele, de marimea si greutatea custii.
In cala: in cazul in care cusca este prea mare pentru cabina, aceasta va fi amplasata in cala.
Prin Departamentul Cargo: aceasta optiune este pentru animalele care calatoresc fara insotitor.

Copiii


Copiii pot calatori cu dumneavoastra in mai multe moduri, in functie de varsta pe care o au:

Pentru bebelusii sub 6 luni(max. 65 cm, max. 9 kg) puteti rezerva un leagan.
Puteti lua proviziile necesare ingrijirii copilului (sub 2 ani) la bord (max. 10 kg).
Indiferent de varsta copilului puteti lua la bord caruciorul acestuia.
Copiii sub 2 ani ii puteti tine in brate. Pentru copiii peste 2 ani, puteti rezerva un loc.
Copilul dumneavoastra poate calatori si in propriul sau scaun de siguranta, daca acesta poate fi atasat de scaunul avionului cu centura de siguranta.
Un adult poate calatori cu maxim doi copii. Conform regulilor de siguranta, puteti tine in brate doar un copil; pentru al doilea copil puteti rezerva un loc.

Copiii fara insotitor:

Copiii cu varsta intre 5 si 12 ani pot calatori singuri doar daca folosesc Serviciul pentru Minori Neinsotiti. Copilul dumneavoastra va beneficia de o atentie suplimentara: de-a lungul intregii curse, vom avea grija de siguranta copilului dumneavoastra. La aeroportul Schiphol, copiii neinsotiti vor fi condusi la sala de asteptare Junior Jet, unde vor avea la dispozitie bauturi racoritoare, jocuri video si pe computer, filme pe video, carti in diverse limbi si foarte multe jucarii.
Odata ajunsi la destinatie, vom incredinta personal copilul persoanei indicate de dumneavoastra.
Copiilor intre 12 si 18 ani li se permite sa calatoreasca singuri, dar pot folosi si Serviciul pentru Minori Neinsotiti.
Copiii cu varsta sub 15 ani care si-au cumparat biletul in Canada, Statele Unite sau Mexic sunt rugati sa foloseasca acest serviciu.

 
     
 
 
 
     
  
 

Klm link-uri utile | Informatii utile Klm