Lot Polish Airlines | Despre Lot Polish Airlines Polonia | Bilete Lot Polish Airlines

Lot Polish Airlines | Bilete avion Lot Polish Airlines Polonia | Compania Aeriana Lot Polish Airlines Polonia
 

Cazare Romania > Bilete de Avion > Lot Polish Airlines

 
 

Lot Polish Airlines

Lot Polish Airlines | Despre Lot Polish Airlines Polonia | Bilete Lot Polish Airlines
 
     

 
 

fly-go.ro

Cum rezerv?


  • Foloseste formularul alaturat

  • Data de plecare cu 3 zile inaite

  • Alege ruta dorita

  • Numarul de pasageri

  • Cauta

  • Asteapta rezultatul cautarii

Despre Lot Polish Airlines
Marca LOT nu reprezinta numai un simbol si o denumire. Mai presus de toate ea reprezinta traditie, prestigiu si increderea clientilor sai cladita in decursul anilor. Aceasta este garantia produsului de cea mai ridicata calitate.

In activitatea sa LOT imbina traditia indelungata si experienta in utilizarea tehnologiilor moderne. LOT fiind prima firma poloneza de transport aerian, care a activat serviciul de vanzare a biletelor prin Internet. Astazi traditionalul bilet de hartie este de domeniul trecutului. Datorita tehnologiei etix? pasagerii care calatoresc pe cursele interne pot folosi deja biletul electronic. In viitor aceasta tehnologie va fi folosita si pentru cursele externe.

LOT-ul este in prezent o marca de prestigiu - fapt dovedit de numeroase premii poloneze si internationale primite. In anul 2005 cititorii revistei britanice "Business Traveller" au apreciat, pentru a opta oara consecutiv LOT ca fiind ceea mai buna linie aeriana in Europa Centrala si de Est. Transportatorul polonez este de asemenea laureat al premiului revistei britanice "Business Travel World" pentru cea mai buna linie aeriana din Europa Centrala si de Est la clasa business, premiu acordat de patru ori in anii 1996 - 1999.

LOT-ul a castigat, de asemenea in topul revistei "Reader"s Digest" titlurile de: "Marca cea mai demna de incredere"(2001, 2002); si al revistei OAG: "Cea mai buna Linie Aeriana in Europa Centrala si de Est" (2001, 2002). LOT-ul poseda, de asemenea, Certificat de Marca de Firma acordat de catre Oficiul Polonez pentru Inventii si Marci (2000).

 
Flota  Lot Polish Airlines

Flota


Flota PLL LOT este una dintre cele mai tinere din lume si se compune din 51 de aeronave. Traseele atlantice sunt deservite de 6 Boeing-uri 767 cu fuselaj mare, iar cerul european este strabatut zilnic de 9 aeronave Boeing 737, 10 aeronave Embraer 170, 13 aeronave cu reactie regionale Embraer 145 si 13 turbopropulsoare ATR, versiunea 72 si 42-500 toate zugravite in culorile liniei regionale EuroLOT.

In cursul ultimilor ani LOT-ul a marit semnificativ numarul de curse, acest fapt fiind consecinta directa a deciziei luate in anul 2000 privind transformarea aeroportului-mama din Varsovia in asa numitul "port de tranzit". Datorita schimbarilor din orarul de zbor si a adaptarii procedurilor din aeroport, Varsovia a devenit un punct atractiv nu numai pentru traficul local, ci si cel de tranzit. In anul 2000 numar de legaturi de tranzit realizate prin aeroportul Okecie, a crescut de la mai putin de o mie la trei mii saptamanal!

LOT-ul ofera pasagerilor sai curse catre zeci de orase din Europa si America de Nord si spre zece orase din Polonia. In sezonul de vara 2004 LOT-ul a introdus curse din Varsovia catre Dublin si Venetia. Apartenenta noastra la Star Alliance - cea mai mare alianta de aviatie din lume, da posibilitatea pasagerilor LOT-ului sa poata calatori spre mai mult de 700 de orase din 128 de tari, si sa poata folosi saloanele de asteptare ale celor mai importante aeroporturi din lume.

Astazi LOT-ul ofera pasagerilor sai servicii la cel mai inalt nivel calitativ si tarife flexibile adaptate nevoilor diferitelor segmente ale pietii, in aceasta categorie regasindu-se tarifele scazute disponibile pe internet. Nu este nesemnificativ orarul de zbor convenabil, in care s-a redus la minimum timpul de asteptare necesar pentru cursele de tranzit catre cele mai importante aeroporturi din Europa. Datorita colaborarii cu alte linii in formula code-share, LOT-ul poate oferi clientilor sai bilete catre un numar mare de orase din tari ca: SUA, Canada, Portugalia sau Irlanda.

Asa cum este de asteptat pentru o companie aeriana moderna LOT-ul inseamna de asemenea si tehnologie moderna folosita de pilda la vanzarea biletelor prin internet. La dispozitia pasagerilor sunt deschise la Varsovia 24 de ore din 24 de ore centrale telefonice destinate rezervarii si vanzarii biletelor; aici se primesc telefoane din Polonia si Europa de Vest sau din New York - care cuprinde intreaga SUA si Canada.

Incepand cu 1 ianuarie 2003 pasagerii LOT-ului pot aduna si folosi puncte de loialitate masurate in mile-calatorie in cadrul programului de loialitate Miles & More care are cca. 8 milioane de participanti, si care este cel mai mare program de acest gen in Europa. Participantii programului pot aduna si folosi punctele fie utilizand liniile aeriene asociate la Star Alliance, fie alte cateva care nu sunt asociate dar sunt angrenate in acest program si a mai multor parteneri, dar nu companii aeriene.

Pilotii


Unul din atuurile incontestabile ale Liniilor Aeriene Poloneze LOT sunt pilotii. Ei, aflati la carma aeronavelor, raspund pentru siguranta pasagerilor, echipajului si avionului, precum si pentru confortul zborului. Nu o data sunt rasplatiti cu aplauze dupa un zbor reusit. Un entuziasm asemanator trezeste intotdeauna informatia ca un avion este pilotat de un campion mondial, european sau polonez la una din disciplinele aviatice.

Pilotii polonezi si, printre ei, pilotii Liniilor Aeriene LOT sunt de multi ani recunoscuti drept cei mai buni din lume. Au dovedit de nenumarate ori acest lucru, cucerind cele mai mari premii la Campionatele mondiale si europene. Sunt prezenti la toate disciplinele aviatice, incepand cu zborul cu balonul si incheind cu acrobatiile aviatice. Mult dintre ei sunt arbitri si membri ai juriilor concursurilor aviatice. Acest fapt vine ca o recunoastere in plus a nivelului lor de performanta si experienta.

Destinatii


Asia
Israel, Tel Aviv, Lebanon, Beirut

Europa

Austria, Viena, Belarus, Minsk, Belgia, Brussels, Bulgaria, Sofia, Croatia, Cipru, Larnaca, Republica Ceha, Praga, Danemarca, Copenhaga, Estonia, Tallinn, Finlanda, Helsinki, Franta, Paris, Nice, Germania, Berlin, Dusseldorf, Frankfurt, Hamburg, Munich, Stuttgart, Grecia, Athena, Ungaria, Budapesta, Italia, Milan, Roma, Turin, Latvia, Riga, Lithuania, Vilnius, Olanda, Amsterdam, Polonia, Romania, Rusia, Moscova, Saint Petersburg, Spania, Barcelona, Madrid, Suedia, Stockholm, Elvetia, Geneva, Zurich, Turcia, Istanbul, Ucraina, Lviv, Kiev, Odessa, Regatul Unit, Londra

America de Nord

Canada, Toronto, Statele Unite, Chicago, New York, Newark

 
     
 
 
 
     
  
 

Lot Polish Airlines link-uri utile | Informatii utile Lot Polish Airlines