Cazare Costesti | Oferte cazare Costesti | Hoteluri pensiuni vile Costesti

Costesti Accommodation | Costesti - Arges - Romania | Cazare Hotel Pensiune Costesti
Cazare Romania > Muntenia > Cazare Costesti


 
 

Cazare Costesti

Oferte Costesti 2021 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii

 
     
 
 

Aceasta sectiune nu are unitati de cazare inscrise !

Daca sunteti proprietarul unui hotel, pensiuni sau vile din si doriti inscrierea in portalul de promovare turistica www.tourismguide.ro accesati pagina Inscrie-te acum !

Pentru a venii in sprijinul echipei TourismGuide de a dezvolta si promova impreuna cat mai eficient localitatea, puteti trimite informatii si poze pe adresa de email: admin@tourismguide.ro

Orasul Costesti este de oras mic in componenta caruia intra cartierele Telesti si Zorile si cele 6 sate apartinatoare Brosteni, Laceni, Parvu Rosu, Podu Brosteni, Smei si Starci fiind membru fondator al Asociatiei Oraselor din Romania.

Este situat in partea central-sudica a Romaniei, intre Carpatii Meridionali si Dunare, in nord-vestul Munteniei, in judetul Arges, in partea sa sudica, la o departare de 22 km de municipiul Pitesti, resedinta judetului si 142 km il despart de Bucuresti capitala tarii.

Orasul Costesti are o suprafata totala de 10.864 ha din care, 2748 ha sunt curti, constructii-intravilan si este situat pe albia raului Teleorman, cu orientare geografica Nord-Sud.

Populatia orasului Costesti este de 10.868 locuitori la un numar de 3.645 gospodarii taranesti si cele 1.532 apartamente existente, cu numarul de locuitori pe sate si cartiere astfel: