Cazare Caineni Bai Braila

Cazare Caineni Bai Braila
Cazare Romania > Muntenia > Judetul Braila > Cazare Caineni Bai


 
 

Cazare Caineni Bai

Oferte Caineni Bai 2020 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii

  • Filtreaza:
  • Categorie
  • Clasificare

Vezi pe Harta

Cazare Caineni Bai, Aleea Trandafirilor, nr. 73

Cine vrea sa vada cu adevarat viata la tara nu trebuie decat sa paseasca pe acest taram de vis unde se trateaza si uita de agitatie, stres si poluare. Pensiunea Perla Neagra se afla pe malul lacului Caineni Bai, lac cu namol unic in Europa. Locatia dispune de incalzire centrala, 7 camere cu bai proprii si o toaleta de serviciu. Pensiunea...

Informatii
 
     
 
 

Caineni-Bai Este o localitate din judetul Braila, Muntenia, Romania, componenta comunei Visani (Comuna alcatuita din 3 sate). Este situata in zona de contact a Campiei Brailei cu Campia Buzaului, pe cursul inferior al Raului Buzau. Localitatea Caineni Bai este situata la 10 km de orasul Faurei si la 41 km de Ramnicu Sarat, la altitudinea de 30 m peste nivelul marii si este in prezent statiune Balneoclimaterica cu caracter sezonier. Factori naturali: climat de campie excitant-solicitant, lac cu apa minerala clorurata, sodica -magneziana, calcica, namol sapropelic.

Afectiuni Reumatologice

Tratamentul afectiunilor reumatismale, atat inflamatorii cat si degenerative, a constituit dintotdeauna o preocupare de baza pentru serviciile de balneofizioterapie.Afectiunile reumatismale beneficiaza de un tratament complex cu efecte termice, mecanice, chimice, imunostimulatorii, de reechilibrare a terenului neuro-vegetativ, precum si efecte psihologice legate de schimbarea mediului de viata. Tratamentul structurat pe cele trei scopuri principale - profilactic, curativ si recuperator - se adreseaza urmatoarelor afectiuni:

Afectiuni Reumatismale de Tip Inflamator

Sechele dureroase articulare si abarticulare post reumatism acut cu sau fara tulburari neurocirculatorii si fenomene de distonie neurovegetativa; - Reumatism poststreptococic (dupa asanarea focarelor de infectie); - Poliartrita reumatoida in stadiul I, II sau III in afara puseului, cu sau fara interventii ortopedico-chirurgicale; - Spondilita anchilozanta foma centrala sau periferica, indiferent de stadiul de boala; - Artropatie psoriazica; - Artropatiile reactive (secundare unor infectii genitourinare sau intestinale).

Afectiuni Reumatismale Degenerative

Starile preartrozice: la adolescenti sau adultul tanar cu tulburari statico-posturale ale aparatului locomotor, insuficienta musculo-ligamentara, sindrom de hiperlaxitate, tendinta la sedentarism si obezitate, conditii de munca cu suprasolicitare musculara predominant statica, sechele de rahitism. - Spondiloza cu localizare cervico-dorso-lombara cu sau fara manifestari de blocare functionala. - Lombalgia sau lombosciatica - forma subacuta sau cronica, de cauza vertebrogena sau discala. Sechele algice sau functionale dupa laminectomie pentru hernie de disc. - Coxartroza primitiva sau secundara fara interventie ortopedico-chirurgicala. - Gonartroza primitiva sau secundara decompensata partial sau global, cu sau fara interventie ortopedico-chirurgicala. - Artroze ale mainilor si picioarelor.

Sechele Posttraumatice

Din cauza incidentei in continua crestere si gravitatii deficitului functional, patologia posttraumatica este tot mai frecvent intalnita in cazuistica sanatoriala unde beneficiaza de conditii optime de asistenta terapeutica si recuparatorie. Tot aici se incadreaza si starile postortopedico-chirurgicale (artroplastii, osteotomii, tenotomii, etc.). Ca entitati posttraumatice tratate se amintesc : atrofii, hipotrofii, contracturi musculare, redori articulare, anchiloze, pseudoartroze. Sub actiunea factorilor talasoterapici se favorizeaza procesele regenerative tisulare. Namolul sapropelic are calitati superioare parafinei, cu efecte antiinflamatorii resorbtive, vasculo-trofice si chimice.

Afectiuni ale Sistemului Nervos Central si Periferic

Nevralgii de orice cauza si cu orice localizare. - Radiculopatii de cauza vertebrala, discala. - Plexulopatii (plex brahial, plex lombosacrat).
Ajungi aici cu bastonul si cand pleci il lasi la noi!.
Ajungi aici pe targa si te intorci pe picioarele tale!/