Cazare Moldova Noua | Oferte cazare Moldova Noua | Cazare Hoteluri Pensiuni Moldova Noua

Cazare Moldova Noua | Oferte Cazare Moldova Noua | Orasul Moldova Noua | Moldova Noua Accommodation
Cazare Romania > Banat > Judetul Caras-Severin > Cazare Moldova Noua


 
 

Cazare Moldova Noua

Oferte Moldova Noua 2024 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii

  • Filtreaza:
  • Categorie
  • Clasificare

Vezi pe Harta

Cazare Moldova Noua, Moldova Veche, nr. 127A

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Moldova Noua, Moldova Noua

Situată în Pescari, Happy-Fish oferă facilităţi de grătar şi o grădină. Proprietatea are un restaurant şi un bar. Camerele au o terasă cu vedere la mare. Camerele pensiunii sunt dotate cu un TV. Camerele includ o baie privată cu articole de toaletă gratuite, iar unele...

Informatii
 
     
 
 

Orasul Moldova Noua din punct de vedere geografic este situat in sudul judetului Caras Severin, in partea de vest a defileului Dunarii, fiind in acelasi timp si port la Dunare. Se invecineaza la sud pe toata lungimea teritoriului cu fluviul Dunarea, ce formeaza granita naturala cu Serbia.

Orasul Moldova Noua se intinde pe o suprafata de peste 14.600 ha aproape intreg teritoriul apartinand ca structura geologica Carpatilor Meridionali constituiti din roci calcaroase si sisturi cristaline bogate in minereu de cupru.

Caracteristicile reliefului in zona orasului Moldova Noua au influentat etajarea vegetatiei, predominand silvostepele cu pajisti spontane care in anumite locuri au fost inlocuite cu plante de cultura-vita de vie si zone de padure.

Inca din anul 1954 s-a creat Rezervatia naturala Valea Mare, pe o suprafata de 378,5 ha in care creste o specie mediteraniana de argust:iedera alba-alaturi de care se mai pot intalni mojdreanul, liliacul, teiul alb, carpinita si laleaua pestrita.

In prezent, orasul Moldova Noua, ca de altfel intreaga zona a Clisurii Dunarii, isi cauta o noua identitate. Oficialitatile locale se straduiesc sa dezvolte Moldova Noua inspre turism, profitand de cadrul natural extrem de generos.