Cazare Muntele Baisorii Cluj

Cazare Muntele Baisorii Cluj
Cazare Romania > Muntii Apuseni > Judetul Cluj > Cazare Muntele Baisorii


 
 

Cazare Muntele Baisorii

Oferte Muntele Baisorii 2024 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii


Vezi pe Harta

Cazare Muntele Baisorii, Strada Principala, nr. 57

Cabana este amplasata in statiunea Muntele Baisorii la aproximativ 50 de km de Cluj Napoca, cu acces direct de la strada principala si loc de parcare.

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Muntele Baisorii, Muntele Baisorii, nr. 301

Pensiunea turistica Nicoleta este situata in judetul Cluj, la doar 54 km de orasul Cluj-Napoca in statiunea turistica Muntele Baisorii, unde peisajele din zona, flora si fauna sunt minunate si va atrag atentia imediat; aici puteti petrece timpul liber intr-un mod placut si aparte.Pensiunea turistica Nicoleta situata in centrul statiunii, langa partia de...

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Muntele Baisorii, Str. Principala, nr. 188

Informatii

Unitate turistica clasificata la 5 stele Vezi pe Harta

Cazare Muntele Baisorii, Str. Muntele Baisorii, nr. 327

Pensiunea Transylvania Villa SPA  este situata in imediata vecinatate a partiei de ski Baisoara , la 2 minute de mers pe jos. Este o cladire noua, moderna cu un centru SPA bine dotat. Amplasarea intr-o zona retrasa, inconjurata de brazi la o altitudine de 1400 m in statiunea considerata ca fiind a doua zona turistica din Europa bogata in ozon. Va...

Informatii

Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Muntele Baisorii, Muntele Baisorii

Hotel Alpin ofera turistilor 104 locuri de cazare in 50 de camere si 2 apartamente dotate la standarde de 3 stele. Hotel Alpin dispune de asemenea de un restaurant cu o capacitate de 120 locuri, 2 sali de conferinta cu o capacitate de 60 locuri fiecare si un Cafe-Bar. Partia de schi din statiunea Muntele Baisorii este situata in imediata...

Informatii
 
     
 
 

Statiunea turistica Muntele Baisorii se afla la 1450 m altitudine fiind cea mai importanta statiune de munte din Sud-Estul Muntilor Apuseni. Acest loc de poveste este considerat ca fiind a doua, cea mai bogata in ozon, zona turistica din Sud Estul Europei, aflandu-se foarte aproape de varful Buscat 1676 si varful Muntele Mare 1826 al 3-lea ca inaltime din Muntii Apuseni.

Zona va ofera posibilitate de a practica drumetii usoare de 2-3 ore dar si de peste 8 ore pentru cei impatimiti. Exista mai multe trasee turistice marcate care va ofera peisaje de neuitat.

Aceasta superba zona va ofera vacanta de vis prin cadrul sau natural, prin accesibilitate si nu in ultimul rand prin valorile culturale din imprejurimi.
Aici gasiti Rezervatia geobotanica Scarita-Belioara, care incanta privirea prin multitudinea de plante si peisaje unice; de asemenea Manastirea Baisoara va ofera un cadru spiritual deosebit.

In zona gasiti arii natural protejate precum si obiective de patrimoniu cultural cum sunt Ruinele Cetatii Lita, iar Cheile Turzii va vor incanta prin maretia acestora si povestea lor; Manastirea Lupsa cu biserica din lemn datand din secolul XIV-lea, Cheile Rancului, Cheile Posaga, Manastirea Posaga,etc.va vor incanta pur si simplu.

Pentru cei dornici sa mearga mai departe pot sa viziteze Salina Turda, unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din tara care se afla la Turda, judetul Cluj la doar 1 ora distanta cu automobilul.

Statiunea turistica Muntele Baisorii va ofera posibilitatea de a practica ciclism montan, plimbari cu ATV-ul, alpinism, speologie, parapanta, etc.

De asemenea in statiune se organizeaza diferite evenimente: Martonul Apusenilor, concursuri de ciclism, concursuri offroad, Serbarile zapezii, concursuri de schi alpin, schi de tura, etc.

Iarna va stau la dispozitie partii de saniute, partii de schi pentru schiul alpin si snowboard pentru incepatori si pentru avansati;
Tot mai des se practica schiul de tura si schiul fond pe culmile semete ale Apusenilor.

Zona pentru schiul alpin se imparte in 2 zone bine definite:

1. Partia Baisoara sau Partia Mare – o partie frumoasa, lata dotata cu teleschi cu acces foarte usor care se afla in centrul statiunii
2. Partia de la Buscat dotata cu telescaun care se afla la aproximativ 3 km de centrul statiunii. Accesul in aceasta zona se face cu automobilul.