Cazare Giurgiu | Oferte cazare Giurgiu | Hoteluri pensiuni vile Giurgiu | Accommodation Giurgiu

Cazare Giurgiu | Hoteluri Pensiuni Vile Giurgiu | Oferte de cazare in Giurgiu | Giurgiu Accommodation
Cazare Romania > Muntenia > Judetul Giurgiu > Cazare Giurgiu


 
 

Cazare Giurgiu

Oferte Giurgiu 2022 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii


Vezi pe Harta

Cazare Giurgiu, Str. George Mateescu

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Giurgiu, Str. 1 Decembrie 1918, nr. 67

Amplasata langa Dunare, la 55 de km de Bucuresti si la 3 km de orasul bulgaresc Ruse, Pensiunea Perla Dunarii ofera servicii de inalta calitate si preturi fara concurenta. Pensiunea Perla Dunarii ofera 9 camere moderne cu paturi duble, acces la bucatarie dotata cu tot necesarul, frigider si congelator, parcare proprie pentru 8 autoturisme, curte...

Informatii

Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Giurgiu, Comuna Fratesti, Str. Oinac, nr. 3

Motel G&C  pune la dispozitia turistilor camere single, camere duble si camere triple. Toate camerele motelului G&C sunt dotate cu grup sanitar propriu, Tv si aer conditionat.

Informatii
6 Nota

Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Giurgiu, Str. Bucuresti Km. 59+420

Complexul Hotel - Restaurant Andaluzia se afla situat pe partea dreapta a DN 5 pe sensul de mers BUCURESTI - GIURGIU km 59+420, este locul ideal unde se pot petrece clipe minunate si unde poti obtine odihna necesara cand va aflati zona de sud a tari. Hotel Andaluzia *** din Giurgiu dispune de spatii de cazare dotate cu acces cu cartela, aer...

Informatii

Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Giurgiu, Str. Constantin Brancoveanu nr. 3

Hotel Sud este un hotel de trei stele, cu 63 de camere single, duble si matrimoniale si 8 apartamente, situat in Giurgiu. Aflat langa Dunare, la 55 de km de Bucuresti si la 3 km de orasul bulgaresc Ruse, Hotel Sud ofera servicii de 4 stele intr-un hotel de 3 stele. Inaugurat in luna mai a anului 2008 si adaptat ultimelor standarde internationale,...

Informatii

Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Giurgiu, Soseaua Prieteniei, nr. 3

Motelul Prietenia oferă un restaurant cu bar, o recepție deschisă nonstop, camere dotate cu aer condiționat și acces Wi-Fi gratuit în toate zonele proprietății. Fiecare unitate de cazare include TV prin cablu și o baie privată. Unele oferă de asemenea un balcon și un living. La...

Informatii

Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Giurgiu, Zona Adiacenta Vama

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Giurgiu, Strada Episcopiei, Nr. 12

Hotelul Vlasca se afla in Giurgiu, in estul municipiului la 200m de Turnul Ceasornicului. Dispune de spatii de cazare intr-un nr. de 28 camere din care: 2 apartamente, 3 garsoniere, 1 camera cu 3 paturi, 22 camere cu 2 paturi. Camerele au grup sanitar propriu cu cada sau cabina dus, apa calda, TV color pe cablu, aer conditionat, telefon,...

Informatii
3.6 Nota

Unitate turistica clasificata la 1 stele Vezi pe Harta

Cazare Giurgiu, Strada 1 Decembrie 1918, C3

Informatii
 
     
 
 

Lista unitatilor de cazare din Giurgiu

Nota 5.2 din 10 pe baza a 3 de recenzii atribuite unitatilor de cazare din Giurgiu

 
     
 
 
 
     
 
 

Municipiul Giurgiu, centrul politic, administrativ, comercial si cultural al judetului cu acelasi nume este situat la 60 km sud de capitala, pe malul stang al Dunarii. Este resedinta judetului cu acelasi nume si unul dintre cele mai importante orase portuare din Romania. Are 73.586 locuitori si o suprafata totala de 4.862 ha din care 2.154 ha intravilan.

Giurgiu este situat in partea sudica a tarii, in lunca si pe malul stang al Dunarii, la kilometrul 494 si la numai 64 km de capitala tarii. Se afla pe traseul coridorului de transport Pan-European nr. 9, Dunarea si canalul Rhinn Mein Dunare il leaga pe cale fluviala de 9 tari, de Marea Neagra si de Marea Nordului.

Magistrala feroviara Pan-Europeana care porneste de la Ostende (Belgia) trece prin Berlin, Praga, Budapesta, Bucuresti, Giurgiu, Ruse, Sofia, Istambul sau, prin Salonic se face legatura cu Atena.

Legenda spune ca Giurgiu a fost fondat in sec. al X-lea de un grup de comercianti din Genova, pe locul unei foste colonii a imperiului roman. Prima atestare documentara a orasului dateaza din 1403. Cucerit de armatele imperiului otoman cativa ani mai tarziu, Giurgiu a ramas sub ocupatie turceasca timp de 4 secole, fiind transformat intr-un cap de pod inspre Tara Romaneasca.

Orasul Giurgiu a devenit un important centru administrativ in sec. al XVIII-lea si al XIX-lea. La inceputul sec. al XIX-lea, orasul, distrus in mare parte in timpul razboaielor ruso-turce, a fost reconstruit dupa un plan arhitectural care presupunea o dezvoltare radicala a strazilor pornind de la o piata centrala circulara (asa numita FARFURIE). In timpul regimului comunist, aceasta retea de strazi si piete, UNICAT in Romania, a fost distrusa partial.

Prima cale ferata din Romania a fost data in functiune in 1869 pe ruta Giurgiu-Bucuresti.
Giurgiu detine si alte recorduri, cum ar fi: prima linie telegrafica, primul feribot si primul vas comercial sub drapel romanesc. Intre Giurgiu si orasul Ruse se afla singurul pod peste Dunare dintre Romania si Bulgaria, denumit simbolic Podul Prieteniei, construit in anul 1954. Podul are doua nivele, unul pentru transportul rutier si celalaat pentriu transportul feroviar, facand legatura intre tarile din Peninsula Balcanica, Europa Centrala si Orientul Mijlociu.

La Giurgiu functioneaza societati comerciale cu profil de constructii de masini, utilaje si piese de schimb pentru foraj, transporturi rutiere, feroviare si fluviale, constructii civile, industriale, prefabricate din beton armat, mobilier din lemn, produse chimice (vulcacite, mase plastice, detergenti, inalbitori, coloranti), alimentare (carne si preparate din carne, ulei, conserve din legume si fructe, lactate, produse de panificatie, biscuiti, produse piscicole, bauturi alcoolice), textile (tesaturi bumbac, tip bumbac, confectii, covoare), comert si servicii.

In anul 1996 s-a infiintat, prin Hotarare de Guvern, Zona Libera Giurgiu cu o suprafata de 156 ha, cu posibilitati de extindere in viitor. Astfel, agentii economici au construit aici spatii adecvate pentru desfasurarea unor activitati de: asamblare calculatoare, productie oteluri speciale, productie confectii si accesorii, prelucrare profile PVC, conditionare cereale, depozitare, manipulare marfuri diferite categorii, s.a.