Cazare Campeni | Oferte cazare Campeni | Cazare Hotel Pensiuni Vile Campeni | Accommodation Campeni

Oferte Cazare Campeni | Informatii turistice Campeni | Obiective turistice Campeni | Accommodation Campeni

> > >


 
 

Cazare Campeni

Oferte Campeni 2017 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii


Vezi pe Harta

Cazare Campeni, Str. Liberatii nr. 19

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Campeni, Str. Varsi, Nr. 5A

Oferind un restaurant care servește specialitați romanesti, LaPociu este situat în Cîmpeni și ofera camere cu WiFi gratuit, zona de relaxare și vedere la râul Arieș. Oaspeții pot savura bauturi la barul proprietații și exista, de asemenea, o gradina cu facilitați de gratar și...

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Campeni, Str Botesti, nr. 43

Complex Kings Valley Resort se află pe Valea Arieşului, la 5 km de Câmpeni, într-o zonă pitorească din Munţii Apuseni. Complexul pune la dispoziție o curte mare cu un teren de sport şi facilităţi de grătar. Fiecare căsuță oferă cameră de zi, terasă cu...

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Campeni, Strada Revolutia 1848, nr. 18

Informatii
 
     
 
 

Orasul Campeni se afla in judetul Alba, in Muntii Apuseni, in Depresiunea Campeni, la 80 de km nord-vest de resedinta de judet Alba Iulia.

In localitatea Campeni au avut loc primele incercari de rascoala ale taranilor in perioada 1740-1750 si care au precedat rascoala taraneasca din 1784-1785 condusa de Horea, Closca si Crisan. Prima mentionare documentara a localitatii dateaza din anul 1565.

In prezent Campeniul are aproximativ 8500 de locuitori, a fost declarat oras in anul 1961 si are in subordine 21 de localitati.

 
     
 
 
 
     
 
 
 
     
Eurotrip