Localizare Baile Felix | Asezare Geografica | Harta Baile Felix

Locatia statiunii Baile Felix | Prezentare Geografica Baile Felix | Harta interactiva Baile Felix
Cazare Romania > Centre SPA > Judetul Bihor > Cazare Baile Felix > Locatie Baile Felix


 
 

Locatie Baile Felix

Oferte Baile Felix 2024 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii

 
     
 
 

Lista unitatilor de cazare din Baile Felix

Nota 7.2 din 10 pe baza a 23 de recenzii atribuite unitatilor de cazare din Baile Felix

 
     
 
 
 
     
 
 
Statiunea Baile Felix se afla in partea de nord-vest a Romaniei la 8 km. de orasul Oradea, resedinta judetului Bihor, unul dintre cele mai semnificative centre economice, sociale si culturale a zonei.

Toti cei care doresc sa ajunga in statiuna Baile Felix pot alege din mai multe modalitati de acces, cu masina, cu trenul sau cu avionul.

Cu Masina
* Baile Felix se afla langa drumul European E66 Oradea-Deva, la 8 km. de Oradea si 20 km de cea mai apropiata trecere de frontiera cu Ungaria Bors/Artand.

Cu Trenul
* Pentru a ajunge in Baile Felix pe cale feroviara, trebuie sa ajungeti pana in Oradea cu trenul. Din Oradea in Baile Felix se ajunge cu mijloace de transport in comun.
Statia de Maxi Taxi si autobuse care circula spre Baile Felix se afla in Oradea, cartierul Nufarul, la capatul de linie al tramvaielor, la iesirea din oras spre Baile Felix. Mijloacele de transport in comun circula pe ruta Oradea - Sanmartin - Baile Felix si retur intr-un interval de 15 minute.

Cu Avionul:
* Aeroportul Oradea ofera atat curse interne cat si externe (via Timisoara). Cursele interne sunt Bucuresti-Oradea si retur, iar ca destinatii externe amintim curse din Oradea spre: Ancona, Florenta, Milano, Roma, Torino, Verona, Dusseldorf, Munchen, Stuttgart, Paris, Atena.

Caile de acces spre statiune sunt

-feroviare cu oprire in stația CFR Oradea si mai apoi transbordarea in personalul Oradea – Vascau, oprire in halta Felix, ori cu trenul special introdus in perioada estivala.
-autobuze sau microbuze de la gara sau din capatul cartierului Nufarul; calea rutiera care trece prin stațiune este DJ 760 Oradea-Beius; aeroportul Oradea, mai apoi autobuz pana in stațiune.

Prin rețeaua larga de hoteluri, Baile Felix aproape 6000 de locuri de cazare, bazine de inot, stranduri acoperite sau in aer liber, Aqua Parcuri, restaurante cu diferite specificuri culinare, posibilitați de a face sport in aer liber prin terenuri de sport, pista de alergat.