Cazare Beius | Oferte cazare Beius | Cazare Hotel Pensiuni Vile Beius | Accommodation Beius

Accommodation Beius | Oferte Cazare Beius | Orasul Beius obiectiv turistic | Harti Beius

> > >


 
 

Cazare Beius

Oferte Beius 2019 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii


Cazare Beius, Str. Viilor

Apartament Beius este o unitate de cazare self-catering, situat în Beiuș . Acces gratuit Wifi este disponibil . Apartamentul este dotat cu o bucatarie complet utilata si o baie privata. Proprietatea oferă parcare gratuită .

Informatii
 
     
 
 

Orasul Beius este situat in sud-estul judetului Bihor la 62 km de Oradea, la poalele Muntilor Apuseni. Beiusul se afla pe unul din principalele culoare de circulatie rutiera si de dezvoltare la nivel judetean, fiind strabatut de DN 76 care face parte din E 79.

Orasul Beius este inconjurat de lanturi muntoase cele mai inalte creste ale Apusenilor, Muntii Bihorului, Muntii Codru Moma, Vladeasa si Padurea Craiului. Este asezat pe malul drept al Crisului Negru si strabatut de afluentul acestuia - Valea Nimaiesti care imparte orasul in doua parti.

Orasul Beius are o paopulatie de 11.000 locuitori cu localitatile din jur. Teritoriu orasului Beirus este structurat astfel: teren arabil 1252ha, pasuni 620ha, fanete 74ha, vii si pepiniere 1ha; total teren agricol 1850ha; paduri si alte terenuri cu vegetatie forestiera 199ha, ape 31ha, zone pentru constructii 267ha; total teren neagricol 596ha.

Orasul Beius este un paradis turistic, in vecinatatea sa exista numeroase locuri de interes turistic care merita sa fie vizitate:

Stana de Vale - o frumoasa statiune montana, destinata pentru practicarea sporturilor de iarna precum si tratament si recuperare in unele boli nervoase si cardiace, datorita ozonului deosebit de bogat;

Pestera Ursilor - una dintre cele mai interesante pesteri din Europa; peste un kilometru lungime, cu reminiscente ale speciei antice a ursului de caverna Ursus Spelaeus;

Lacul Lesu Ursului - aflat intr-un peisaj pitoresc de munte, potrivit pentru practicarea sporturilor nautice.

De asemenea, in vecinatatea orasului se afla locuri de o frumusete salbatica ce indeamna la drumetie: Pestera Meziad, Platoul Padis, Cetatile Ponorului, Pestera Focul Viu, Groapa Ruginoasa, Pietrele Boghii, Valea Iadului, Valea Galbenei, Izbuc, Arieseni si multe altele.

 
     
 
 
 
     
 
 
 
     
Eurotrip