Vile stana de vale | Cazare Vile stana de vale | Rezervari on-line Vile stana de vale

Vile stana de vale | Cazare stana de vale | Oferte Vile ieftine stana de vale | Rezervari Vile in stana de vale | Harta Vile stana de vale
Cazare Romania > Centre SPA > Cazare stana de vale > Vile stana de vale

 
 

Oferte Vile stana de vale 2021

Rezerva online cele mai bune oferte pentru Vile din stana de vale

  • Filtreaza:
  • Clasificare

Vezi pe Harta

Vile stana de vale, Stana de Vale

Vilele Izvorul Minunilor  sunt situate in apropierea Izvorului Minunilor , sunt compuse din living room, doua dormitoare, bucatarie complet utilata, balcon, televizor cu satelit, minibar, dus cu instalatie de hidromasaj. (capacitate maxima de 6 locuri)

Informatii

Unitate turistica clasificata la 2 stele Vezi pe Harta

Vile stana de vale, Stana de Vale

Vila Hera este amplasata in apropierea Vilelor Izvorul Minunilor si a Vilei Liliacul, in statiunea Stana de Vale. Vila Hera pune la dispozitia turistilor 10 camere duble si 2 apartamente, dotate cu televizor color cu satelit, baie cu dus si o sala de intalniri amplasata la parter.

Informatii

Unitate turistica clasificata la 2 stele

Vile stana de vale, Coada Lacului - Barajul Lesu, nr. 65

Vila Sanda este situata in Muntii Apuseni, la o altitudine de 700 m, pe Valea Iadului la doar 18 km de Stana de Vale, si 2 km de coada Lacului Lesu. Bucurandu-se de un superb spatiu montan ofera ""indragostitilor de natura "", un cadru perfec pentru recreere si pentru petrecerea timpului liber, departe de aglomeratia urbana. Vila Sanda sanda este...

Informatii

Vile stana de vale, Str. Principala, nr. 232/b

Informatii

Unitate turistica clasificata la 4 stele Vezi pe Harta

Vile stana de vale, Stana de Vale

Vila Liliacul **** , organizata pe Parter cu o garsoniera si un apartament cu doua dormitoare si un living ( max 8 locuri ) , Etaj organizat similar dar apartamentul doar cu un singur dormitor ( max 6 locuri ) si Demisol cu un apartament cu dormitor , living si bar ( max 4 locuri ) .

Informatii