Vile stana de vale | Cazare Vile stana de vale | Rezervari on-line Vile stana de vale

Vile stana de vale | Cazare stana de vale | Oferte Vile ieftine stana de vale | Rezervari Vile in stana de vale | Harta Vile stana de vale
Cazare Romania > Centre SPA > Cazare stana de vale > Vile stana de vale

 
 

Oferte Vile stana de vale 2021

Rezerva online cele mai bune oferte pentru Vile din stana de vale

  • Filtreaza:
  • Clasificare

Vezi pe Harta

Vile stana de vale, Stana de Vale

Vilele Izvorul Minunilor  sunt situate in apropierea Izvorului Minunilor , sunt compuse din living room, doua dormitoare, bucatarie complet utilata, balcon, televizor cu satelit, minibar, dus cu instalatie de hidromasaj. (capacitate maxima de 6 locuri)

Informatii

Unitate turistica clasificata la 4 stele Vezi pe Harta

Vile stana de vale, Stana de Vale

Vila Liliacul **** , organizata pe Parter cu o garsoniera si un apartament cu doua dormitoare si un living ( max 8 locuri ) , Etaj organizat similar dar apartamentul doar cu un singur dormitor ( max 6 locuri ) si Demisol cu un apartament cu dormitor , living si bar ( max 4 locuri ) .

Informatii

Vile stana de vale, Str. Principala, nr. 232/b

Informatii

Unitate turistica clasificata la 2 stele Vezi pe Harta

Vile stana de vale, Stana de Vale

Vila Hera este amplasata in apropierea Vilelor Izvorul Minunilor si a Vilei Liliacul, in statiunea Stana de Vale. Vila Hera pune la dispozitia turistilor 10 camere duble si 2 apartamente, dotate cu televizor color cu satelit, baie cu dus si o sala de intalniri amplasata la parter.

Informatii

Unitate turistica clasificata la 2 stele

Vile stana de vale, Coada Lacului - Barajul Lesu, nr. 65

Vila Sanda este situata in Muntii Apuseni, la o altitudine de 700 m, pe Valea Iadului la doar 18 km de Stana de Vale, si 2 km de coada Lacului Lesu. Bucurandu-se de un superb spatiu montan ofera ""indragostitilor de natura "", un cadru perfec pentru recreere si pentru petrecerea timpului liber, departe de aglomeratia urbana. Vila Sanda sanda este...

Informatii