stadionul municipal gloria

stadionul municipal gloria
Cazare Romania > Transilvania > Judetul Bistrita Nasaud > Cazare Bistrita > Stadionul Municipal Gloria


 
 

Stadionul Municipal Gloria

Oferte Bistrita 2021 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii

 
     
 
 

Lista unitatilor de cazare din Bistrita

Nota 7.3 din 10 pe baza a 3 de recenzii atribuite unitatilor de cazare din Bistrita

 
     
 
 
 
     
 
 

Primul stadion al orasului Bistrita a fost improvizat pe un fost aerodrom militar, dupa anul 1920. In 1929, conducerea clubului Gloria face demersurile necesare pentru inchirierea si amenajarea arenei sportive de langa uzina electrica. In data de 29 mai 1930, a fost inaugurat stadionul, in cadrul unui eveniment care a cuprins un meci de fotbal intre Gloria si echipa liceului din Nasaud, dar si concursuri sportive.

In data de 18 decembrie 2008, ACF Gloria 1922 Bistrita a organizat o importanta festivitate de omologare si inaugurare a lucrarilor de modernizare si consolidare efectuate la Stadionul Municipal Gloria, care raspund cerintelor exigente prevazute in Manualul de Licentiere al Federatiei Romane de Fotbal pentru Liga I. La eveniment au fost prezente personalitati de marca, in frunte cu presedintele FRF, Mircea Sandu.

Tribuna oficiala a fost renovata in totalitate si au fost optimizate functiunile din punctul de comanda. In 2008 a fost inaugurat sistemul electronic de ticketing si control-acces in stadion pe baza de turnicheti. Stadionul dispune de un sistem modern de sonorizare, de o tabela de afisaj electronica ambientala, fiind reannoit si sistemul de monitorizare video a spectatorilor, de supraveghere interna si externa.

Lucrarile la instalatia de nocturna au fost finalizate, fiind data in folosinta in 2009, la puterea de 1.400 lucsi.
A fost refacuta suprafata de joc la terenul central, aceasta fiind de nivel european. Gazonul terenului central dispune de o instalatie de irigat automatizata, de o instalatie de incalzire moderna si de un drenaj conform standardelor in vigoare. Pentru pregatirea si intretinerea terenurilor, clubul Gloria dispune de cele mai moderne utilaje.

La tribuna a 2-a au fost modernizate spatiile de sub tribuna: vestiare, sali, spatii de refacere, grupuri sanitare, sala de forta. Spatiile aferente mass-media au fost renovate, ziaristii dispunand de cele mai bune conditii de lucru, inclusiv acces la Internet wireless.

Au fost amenajate spatiile de sub peluza, a fost realizata cantina pentru sportivi, dotata cu bucatarie, sali de mese, grupuri sanitare si toate dependintele necesare. Terenul 2 de pregatire a fost regazonat, fiind create conditiile realizarii sistemului de iluminat. S-au efectuat lucrari de amenajare si la spatiile si dependintele din interiorul Complexului Sportiv, pentru ca toti bistritenii sa se poata mandri cand intra pe portile stadionului.

Clubul Gloria isi propune pe viitor sa continue lucrarile de refacere, modernizare si infrumusetare, pentru a aduce Stadionul Municipal la cele mai inalte standarde, pentru a spori confortul spectatorilor si pentru a crea cele mai bune conditii tuturor celor prezenti la evenimentele sportive organizate pe aceasta arena.

In prezent, Stadionul Municipal Gloria, situat intr-o oaza de verdeata si liniste, langa Parcul Municipiului Bistrita, are o capacitate de 7.800 de locuri si cuprinde tribuna oficiala, tribuna 0, tribuna I (10 sectoare), tribuna a II-a (10 sectoare) si o peluza (4 sectoare). Masa presei este situata la tribuna a II-a, iar tribuna oficiala si tribuna 0 despart tribuna I in doua jumatati a cate 5 sectoare.

Complexul Gloria dispune si de un microhotel, de terenuri de antrenament, precum si de teren cu gazon sintetic, iluminat.

sursa: acfgloria.ro