Cazare Nasaud | Oferte cazare Nasaud | Hoteluri pensiuni vile Nasaud | Accommodation Nasaud

Accommodation Nasaud | Turism localitatea Nasaud | Oferte cazare Pensiuni Vile Nasaud
Cazare Romania > Transilvania > Judetul Bistrita Nasaud > Cazare Nasaud


 
 

Cazare Nasaud

Oferte Nasaud 2022 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii


Vezi pe Harta

Cazare Nasaud, Strada Iacob Muresianu, nr. 4 Bis, sc. C, ap. 14

Acest apartament situat în Nasaud ofera o terasa. Unitatea de cazare se afla la 17 km de Bistrița. Oaspeții beneficiaza de WiFi gratuit în întreaga proprietate. Bucataria include un cuptor. Printre alte facilitati oferite se numara o terasa la soare.

Informatii
 
     
 
 

Nasaudul este situat la 24g 26" longitudine estica; 47g 17" latitudine vestica si la inaltimea de 331 m peste nivelul marii. Se margineste spre est cu Rebrisoara, spre vest cu Salva, spre sud cu Cepari si Mintiu, iar spre nord cu ramificatiile catenei de munti care desparte Transilvania de Maramures.

Nasaudul, asezat pe frumoasa vale a Somesului, mai mult pe malul drept al raului, protejat de sirul dealurilor care marginesc spre sud si nord valea, orasul are o situatie favorabila, clima sanatoasa si placuta, fiind ferit de vanturi mari. Dealurile dinspre sud sunt in cea mai mare parte impadurite, iar cele dinspre nord prefacute in ogoare, livezi si pasuni. Impreuna cu localitatile componente Jidovita, Liviu Rebreanu si Lusca, Nasaudul ocupa o suprafata de 4325 ha.

Solul Nasaudului este argilos pe dealuri si nisipos in Lunca Somesului, iar subsolul este sarac si nu contine nici un minereu exploatabil. Desi apa din fantani si din izvoare este buna, orasul este alimentat cu apa de la reteaua de distribuire a apei potabile, adusa prin conducte de la statia din Nasaud si din bazinul de captare amenajat pe raul Rebra.

Prin Nasaud trece soseaua care, prin pasul Rotunda din muntii Rodnei, leaga Transilvania cu Bucovina. Din extremitatea estica a orasului se desprinde soseaua care duce spre orasul resedinta de judet, Bistrita.