Cazare Faurei | Oferte cazare Faurei | Hoteluri Pensiuni Vile Faurei | Informatii utile | Accommodation Faurei

Cazare Faurei | Hoteluri Pensiuni Vile Faurei | Divertisment Faurei | Faurei Accommodation
Cazare Romania > Muntenia > Cazare Faurei


 
 

Cazare Faurei

Oferte Faurei 2020 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii

 
     
 
 

Aceasta sectiune nu are unitati de cazare inscrise !

Daca sunteti proprietarul unui hotel, pensiuni sau vile din si doriti inscrierea in portalul de promovare turistica www.tourismguide.ro accesati pagina Inscrie-te acum !

Pentru a venii in sprijinul echipei TourismGuide de a dezvolta si promova impreuna cat mai eficient localitatea, puteti trimite informatii si poze pe adresa de email: admin@tourismguide.ro

Orasul Faurei este situat in vestul judetului Braila, la intersectia unor principale cai de comunicatie feroviare si rutiere, fiind un important nod de cale ferata.

Pozitia geografico-matematica este determinata de paralela 45g 05" latitudine nordica si de meridianul de 27g 17" longitudine estica, situandu-l in lunca de pe dreapta raului Buzau, la contactul sau limitele a trei mari subunitati ale Campiei Romane: Campia piemontana a Rimnicului (la nord si nord vest), Campia de subsidenta a Buzaului (la vest si sud vest) si Campia Brailei sau Baraganul de Nord (la est si sud est).

Orasul Faurei se afla asezat in vestul judetului Braila, la o distanta de 60 km de municipiul Braila, la 40 km de municipiul Ramnicu Sarat, 40 km de municipiul Buzau si la 130 km fata de Bucuresti, capitala Romaniei.

Pozitia economico-geografica a orsului Faurei este favorizata de situarea sa la intersectia unor principale cai de comunicatie feroviare si rutiere, fiind un puternic nod de cale ferata, cu intrari si iesiri in 5 directii, din care 2 magistrale (Bucuresti - Urziceni - Galati si Bucuresti - Urziceni - Tecuci - Iasi - Ungheni). De asemeni, Baza de incercari feroviare cu o lungime de 13709 m, unica in estul Europei, traverseaza teritoriul orasului.