Cazare Victoria Brasov | Pensiuni Hoteluri Vile Victoria | Accommodation Victoria

Cazare Orasul Victoria | Turism Victoria | Informatii utila orasul Victoria | Harta Victoria
Cazare Romania > Tara Fagarasului > Judetul Brasov > Cazare Victoria


 
 

Cazare Victoria

Oferte Victoria 2024 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii


Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Victoria, Str. Libertatii, nr. 20

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Victoria, Str. Garii, nr. 4

Casa de vacanta se află în comuna Ucea, oferind o grădină cu un foișor mic și facilități de grătar. Pune la dispoziție biciclete gratuite. Această casă de vacanță oferă WiFi gratuit și parcarea în garaj gratuită. Casa de vacanta oferă cameră de...

Informatii
 
     
 
 

Victoria este un oras situat la poalele Muntilor Fagaras, la 30 de kilometri de municipiul Fagaras si la 100 de kilometri de municipiul Brasov, resedinta de judetului.

A inceput sa fie construit in anul 1948, ca urmare a dezvoltarii unui combinat chimic. Orasul Victoria a avut si numele de Ucea Fabricii, Ucea Rosie, Ucea-Colonie. Din 1954 poarta numele actual.

La recensamantul din 1992, au fost numarati 10.142 de locuitori, dar in anul 2002, au fost recenzati abia 9.046 de locuitori, ca urmare a scaderii accentuate a natalitatii, cat si a unei masive emigrari in Italia, Germania, Spania, Canada, Statele Unite ale Americii, Portugalia, Grecia...

In orasul Victoria, functioneaza un combinat chimic. Initial, acesta a fost o uzina cehoslovaca (functiona de prin anul 1937), apoi, dupa ocuparea Cehoslovaciei de catre Germania nazista, aceasta uzina a trecut in proprietatea statului german.

In Victoria functioneaza si alte intreprinderi si institutii (chimice, de constructii, de comert, de proiectari, de IT, posta, televiziune prin cablu si altele).