Cazare Nehoiu | Oferte cazare Nehoiu | Hoteluri pensiuni vile Nehoiu

Nehoiu Accommodation | Nehoiu Cazare | Cazare Hotel Pensiune Nehoiu
Cazare Romania > Valea Buzaului > Judetul Buzau > Cazare Nehoiu


 
 

Cazare Nehoiu

Oferte Nehoiu 2023 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii

  • Filtreaza:
  • Categorie
  • Clasificare

Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Nehoiu, Str. Mircea Eliade, Nr. 27

Pensiunea Piatra Mare este situată într-o zonă liniştită din orașul Nehoiu, oferind acces gratuit la o piscină sezonieră, două iazuri de pescuit rezervate oaspeţilor, o terasă în aer liber și parcare gratuită. Accesul Wi-Fi este gratuit în întreaga proprietate....

Informatii

Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Nehoiu, Calea Mihai Viteazu, nr. 50

Montana Touring este o casa de oaspeți în Nehoiu, cu o terasa acoperita în aer liber și un chioșc de unde peisajul din jur poate fi admirat. WiFi este disponibil în toate zonele de liber, iar toate camerele sunt dotate cu un balcon și TV prin cablu. Gazduita într-o cladire moderna ce combina...

Informatii
 
     
 
 

Orasul Nehoiu estesituat in judetul Buzau si are o populatie de 11.631 locuitori. Orasul Nehoiu este format din mai multe zone: Lunca Pripor, Lunca Mare, Garboi, Nehoias.

Accesul in orasul Nehoiu se poate face pe DN10 sau pe calea ferata (care se opreste la Nehoias). In ce priveste infrastructurile publice, Nehoiu este dotat cu un spital, unitate de politie, sala de spectacole, stadion si alte structuri caracteristice oraselor moderne.

In Nehoiu la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, in timpul retragerii fortelor germane, au avut loc lupte pe teritoriul orasului, urmele transeelor fiind vizibile si in ziua de azi.

Perioada post-comunista aduce, ca pentru majoritatea zonelor industrializate din Romania, o scadere dramatica a ocuparii fortei de munca. Principalele fabrici din orasul Nehoiu, in care activa majoritatea fortei de munca din satele apartinatoare, dau faliment sau isi diminueaza brusc nivelul activitatii. Ca o consecinta directa, o buna parte a populatiei tinere a emigrat in tari din vestul Europei, ca Spania sau Italia.