Cazare Ramnicu Sarat | Oferte cazare Ramnicu Sarat | Hoteluri pensiuni vile Ramnicu Sarat

Ramnicu Sarat Accommodation | Ramnicu Sarat Cazare | Cazare Hotel Pensiune Ramnicu Sarat
Cazare Romania > Valea Buzaului > Judetul Buzau > Cazare Ramnicu Sarat


 
 

Cazare Ramnicu Sarat

Oferte Ramnicu Sarat 2024 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii


Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Ramnicu Sarat, Constantin Brancoveanu, nr. 35

Motelul Eden dispune de 13 camere duble amenajate intrun stil modern dotate cu aer conditionat, frigider, televizor LCD si cablu tv in fiecare camera. De asemenea Motel Eden detine si un restaurant elegant in care se pot servi micul dejun, pranzul si cina.

Informatii

Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Ramnicu Sarat, Strada Focsani, nr. 43

Informatii

Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Ramnicu Sarat, Strada Stadionului, Nr. 10

Informatii
 
     
 
 
Municipiul Ramnicu Sarat este situat in Campia Piemontana a Ramnicului, pe cursul raului Ramnicu Sarat, la o altitudine de 120 m, la 30 km nord-est de municipiul resedinta de judet Buzau. Declarat municipiu in 1994, in prezent Ramnicu Sarat are aproximativ 41500 locuitori.

Prima mentionare documentara a localitatii Ramnicu Sarat dateaza din data de 8 septembrie 1439. Mai tarziu, in 1574 este deja oras conform documentelor vremii. Asezarea a jucat un rol important in lupta principatelor romane cu imperiul otoman si cu hoardele tatare care din cand in cand invadau aceasta parte a Europei.

Astfel in a doua jumatate a secolului XVI este realizata o fortificatie de mari dimensiuni care sa serveasca ca si unul din pilonii de aparare a acestei zone. Aceasta fortificatie este refacuta si intarita in secolul XVII de catre Constantin Brancoveanu.

Localitatea Ramnicu Sarat a fost cu mai multe ocazii devastata si asediata cu toate acestea si-a mentiunut importanta de-a lungul vremurilor. In anul 1700 pe harta Stolnicului Constantin Cantacuzino, localitatea Ramnicu Sarat era marcat ca si oras resedinta de judet.

Orasul Ramnicu Sarat a cunoscut o dezvoltare economica ascendenta mai ales in a doua jumatate a secolului XX, in prezent fiind centrul de gravitatie economica si culturala a Campiei Ramnicului.