Cazare Beresti | Cazare Hotel Pensiuni Vile Beresti | Oferte cazare Beresti | Informatii turistice Beresti

Cazare orasul Beresti | Cazare Beresti | Hotel Pensiuni Vila in Beresti | Accommodation Beresti
Cazare Romania > Moldova > Cazare Beresti


 
 

Cazare Beresti

Oferte Beresti 2020 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii

 
     
 
 

Aceasta sectiune nu are unitati de cazare inscrise !

Daca sunteti proprietarul unui hotel, pensiuni sau vile din si doriti inscrierea in portalul de promovare turistica www.tourismguide.ro accesati pagina Inscrie-te acum !

Pentru a venii in sprijinul echipei TourismGuide de a dezvolta si promova impreuna cat mai eficient localitatea, puteti trimite informatii si poze pe adresa de email: admin@tourismguide.ro

Beresti este un oras in judetul Galati cu o populatie de 3.526 locuitori. Asezarea dateaza inca din paleolitic, pe teritoriul orasului gasindu-se urme ale locuirii din aceasta perioada, precum si urme ale Culturii de Cucuteni. Berestiul a fost desemnat oras in anul 1968.

Relieful orasului Beresti este reprezentat sub forma unor dealuri premontane, cu altitudini de sub 300 m, care apartin in totalitate Podisului Covurlui. Sub aspect geomorfologic, in zona orasului Beresti s-au identificat trei formatiuni de terase.

Teritoriul orasului Beresti apartine in totalitate sectorului cu clima continentala, incadrandu-se in tinutul cu clima de deal. Verile sunt foarte calde si uscate, iar iernile geroase, marcate de viscole puternice, dar si de advectii de aer cald si umed din sud si sud-vest, care determina intervale de incalzire si topire a stratului de zapada.

Media anuala a temperaturii aerului este de 9,5g C. Media lunii celei mai calde este de 21,7gC, iar a luni celei mai reci de -3,5g C. Precipitatiile atmosferice inregistreaza cantitati medii lunare situate in jurul valorii de 500 mm. Vanturile dominante sunt cele din directia nord-est si nord, inregistrand viteze medii mai mari.

 
     
 
 
 
     
 
 
 
     
Eurotrip