Cazare Crasna Gorj

Cazare Crasna Gorj
Cazare Romania > Oltenia > Judetul Gorj > Cazare Crasna Gorj


 
 

Cazare Crasna Gorj

Oferte Crasna Gorj 2024 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii

  • Filtreaza:
  • Categorie
  • Clasificare

Vezi pe Harta

Cazare Crasna Gorj, Sat Carpinis, Strada Principala, nr. 74

Pensiunea Codruța se află în localitatea Cărpinişu din judeţul Gorj, la 31 km de staţiunea Straja, oferind facilităţi de grătar şi vedere la munte. Parcarea privată este gratuită. Unitățile au TV cu ecran plat cu canale prin cablu şi CD player. Pentru un plus de...

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Crasna Gorj, Str. Carpinis, nr. 1, DJ665C

Pensiunea Alexandru este amplasata la poalele muntilor Parang , in comuna Crasna , sat Carpinis , la 8 km de Novaci si 20 km de statiunea Ranca . Pensiunea Alexandru  ofera 6 camere cu pat matrimonial, televizor, internet, baie proprie, sala mese.

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Crasna Gorj, Str. Carpinis, FN

Pensiunea Alex si Maria este amplasata langa Primaria comunei Crasna (Gorj) la aproximativ 10 km de Baile Sacelu si 25 km de statiunea montana Ranca . Amplasamentul obiectivului se incadreaza intr-o zona montana de mare interes turistic avand numeroase puncte de atractie. Comuna Crasna prin pozitia sa geografica se situeaza in imediata apropiere...

Informatii
 
     
 
 

Comuna Crasna este pozitionata in partea de sud-vest a Romaniei, in vecinatatea Sudica a Masivului Parang din Carpatii Meridionali, respective nordul judetului Gorj.

Vecinii comunei Crasna sunt: la Nord, Masivul Parang; la Sud comunele Sacelu si Bengesti-Ciocadia; la Est, orasul Novaci, iar la Vest, comuna Musetesti.

Asezarea geografica in vasta depresiune subcarpatica olteana,cu un topoclimat favorizat de adapostul oferit de culmile nordice, au creat conditii favorabile asezarii sub forma de sate rasfirate.

Continuitatea populatiei in aceasta regiune este atestata de descoperirea unor monede romane, fapt ce demonstreaza ca si in timpul stapanirii romane in Dacia exista o populatie pe aceste meleaguri si ca aceast a continuat sa existe pana in zilele noastre.

In comuna Crasna se afla Manastirea Crasna, care a fost intemeiata Ón 1636 de marele Pitar Dumitru Filisanu, aceasta constituind un obiectiv turistic important al zonei alaturi de Manastirea Icoana.