Cazare Barsana | Oferte cazare Barsana | Cazare Pensiuni Vile Barsana

Cazare Barsana | Oferte Cazare Barsana | Barsana obiectiv turistic | Accommodation Barsana
Cazare Romania > Maramures > Judetul Maramures > Cazare Barsana


 
 

Cazare Barsana

Oferte Barsana 2024 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii

  • Filtreaza:
  • Categorie
  • Clasificare

Vezi pe Harta

Cazare Barsana, Str. Principala, nr. 1211

Amplasata in Maramuresul Istoric, localitatea Barsana , in una dintre cele mai faimoase si frumoase zone turistice din nordul tarii, oferind confort si dotari moderne, dar in acelasi timp pastrand si traditiile maramuresene, Pensiunea Malinul este locul ideal pentru un sejur rural. Pensiunea Malinul va ofera conditii deosebite de cazare, in stil...

Informatii

Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Barsana, Str. Valeni, nr. 426

Pensiunea Denisa oferă o grădină cu facilități de grătar, o zonă comună cu televizor, precum și acces Wi-Fi gratuit. Toate camerele au vedere la grădină și includ o baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite.  

Informatii

Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Barsana, Sat Nanesti, Str. Principala, nr. 107A

Pensiunea Valea Branzei este situat a în Nanesti . Acces gratuit la WiFi este disponibil . Fiecare cameră este dotata cu un balcon și o terasă . La Pensiunea Valea Branzei veți mai găsi o grădină și facilități de grătar . Alte...

Informatii
 
     
 
 

Barsana este o asezare veche, situata pe malul drept al raului Iza, la o distanta de 20 km de municipiul Sighetul Marmatiei. Sapaturile arheologice au scos la iveala relicve care arata ca aici au existat asezari omenesti inca din epoca hallstattiana, in izvoarele scrise.

Localitatea Barsana a fost atestata documentar in 1326 cand, la 26 septembrie, regele Carol Robert emite o diploma prin care sunt intarite drepturile de posesiune asupra mosiei Barsana, pentru cneazul Stanislau Barsan, care avea aceasta mosie cu drept de mostenire.

La Barsana au existat doua vetre monahale: una in partea sud-estica a hotarului, in locul numit Valea Slatinei, iar alta in partea sud-vestica a hotarului, pe dealul Humana, la izvoarele vaii, care astazi se numeste Valea Hotarului, iar in documentele secolului al XIV - lea e amintita cu numele Valea Manastirii.