Stiri Targu Mures | Stiri Locale Targu Mures | Stiri mondene

Stiri de ultima ora Targu Mures | Stiri Mondene Targu Mures | Stiri Romania - Targu Mures
Cazare Romania > Transilvania > Judetul Mures > Cazare Targu Mures > Stiri Targu Mures


 
 

Stiri Targu Mures

Oferte Targu Mures 2023 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii

 
     
 
 

Lista unitatilor de cazare din Targu Mures

Nota 9.1 din 10 pe baza a 6 de recenzii atribuite unitatilor de cazare din Targu Mures

 
     
 
 
 
     
 
 

Targ de Turism la Targu Mures

Primul targ international de turism de la Targu Mures promoveaza turismul local, implicit comorile balenoclimaterice ale Transilvaniei.

Transilvania Tourism Legacy Tg Mures este denumirea unui targ inedit de turism care se deruleaza cu ocazia Zilelor Targumuresene in intervalul 25-27 iunie la Grand Europa Center din incinta Hotelului Grand din Tg Mures.

Organizat in colaborare cu Ministerul Turismului si a Organizatiei Patronale a Zonelor Balneoclimaterice din Romania, manifestarea isi propune sa valorizeze obiective turistice locale precum Statiunea balneoclimaterica Sovata, Salina de la Praid si Complexul de la Lapusna alaturi de produse specifice din inima Transilvaniei cum ar fi apele minerale de la Sancraieni, produsele ecologice de la Saschiz si ceramica de la Corund.

Potrivit organizatorilor, tema targului, Natura si Sanatate are o motivatie bine definita. Zona Transilvaniei este una extremn de bogata in resurse naturale, reprezentand circa o treime din resursele balneoclimaterice ale Europei de care nimeni beneficiaza pentru ca sunt utilizate intr-o foarte mica masura.


Alina Ceusan este noua Miss Targu Mures

10 fete au concurat pentru titlul Miss Targu Mures 2009. Ele au putut fi descoperite si votate si prin Internet.
Alina se declara o persoana locvace, comunicativa, cu simtul umorului.

A terminat clasa a X-a, la profilul Filologie bilingv-engleza. A participat la Olimpiada Nationala de Limba si Literatura Romana in ambii ani de liceu, precum si la numeroase concursuri de poezie, retorica sau psihologie.

Sursa: adevarul.ro