Cazare Bicaz | Cazare Hoteluri Pensiuni Vile Bicaz | Accommodation Bicaz

Cazare Bicaz | Vile Pensiuni Hoteluri Bicaz | Bicaz Accommodation | Obiective turistice judetul Neamt
Cazare Romania > Cheile Bicazului > Judetul Neamt > Cazare Bicaz


 
 

Cazare Bicaz

Oferte Bicaz 2024 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii


Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Bicaz, Str. Apusului, nr. 26-28

Complex Adora este alegerea potrivita pentru toti cei care isi doresc sa fie inconjurati de natura. Situat la poalele Muntelui Ceahlau, complexul nostru ofera posibilitatea de a vizita Lacul Bicaz (5km), Cheile Bicazului (25km), Lacul Rosu (27km), orasul Piatra Neamt (28 km) si manastirile Moldovei. Confortul pe care il asigura prin dotarile sale, fac...

Informatii

Cazare Bicaz, Strada Barajului, nr. 39

Pensiunea Ceahlău Bicaz oferă o recepţie cu program nonstop, un restaurant, o grădină cu terasă şi WiFi gratuit Sunt disponibile locuri de parcare gratuite. Camerele de la Pensiunea Ceahlău au TV prin cablu şi podea cu parchet. În plus camerele au baie proprie sau baie comună. Printre...

Informatii

Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Bicaz, Strada Barajului

Situat în Bicaz, la 1,5 km de Barajul Bicaz, Complex Ancora ofera un restaurant, un bar, o gradina și parcare privata gratuita. Oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit, loc de joaca pentru copii și recepție cu program nonstop.

Informatii

Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Bicaz, Str. Izvorul Muntelui, Nr. 123

Situata la la 6 km de lacul Bicaz, intr-o locatie linistita, Vila Ceahlau ofera o terasa în aer liber cu sezlonguri si centru de fitness. Toate camerele au balcon cu vedere la munti, TV LCD cu canale prin cablu si baie privata. Oaspetii au acces la facilitati de gratar, la bucataria complet echipata si la sala de mic dejun.

Informatii

Unitate turistica clasificata la 2 stele Vezi pe Harta

Cazare Bicaz, Str. Barajului, Nr.91, DN 15 Km7

Motelul Cristina este situat intr-o zona linistita, aproape de padure, la 400 de metri de Barajul Bicaz si ofera turistilor un restaurant, precum si o terasa de vara cu facilitati de gratar. Toate camerele Motelului Cristina au televizor, balcon si baie privata. Motelul Cristina dispune de parcare privata gratuita.  

Informatii
 
     
 
 

Orasul Bicaz este una dintre multele localitati devenite, in anii comunismului, oras muncitoresc. Aceasta datorita lucrarilor la amenajarea hidroenergetica de la Izvorul Muntelui si a centralei electrice V.I. Lenin de la Stejaru ,cum se numea atunci. Miile de oameni adusi sub diverse forme de regimul comunist in zona au dat nastere coloniei si, ulterior, orasului Bicaz. Mica asezare avea sa ajunga, in vremurile sale de glorie, la circa 15.000 de locuitori. Caile de acces catre orasul Bicaz sunt DN 15 dinspre Piatra-Neamt -26 km, DN 17B si DN 15 dinspre Vatra Dornei -131 km si Toplita -112 km.

Cu o populatie sub 9.000 de locuitori, orasul Bicaz ,525 m altitudine; 46055" lat. nord, 26004" long. est, reprezinta principalul punct de acces spre Masivului Ceahlau sau spre celelalte obiective turistice din zona: Pestera Tosorog la 24 km, Pestera Munticelu -26 km, Cheile Bicazului si Cheile Sugaului la 25 km, Poiana Teiului si Valea Tarcaului, ruinele Palatului Cnejilor sau Manastirea Buhalnitactitorita in 1627, statiunile Durau sau Borsec. Si sa nu uitam barajul si lacul de acumulare Izvorul Muntelui.

Orasul Bicaz se intinde pe 144 de kmp, avand patru sate componente: Izvorul Alb, Izvorul Muntelui, Potoci si Secu.
Ca obiective ce merita a fi vizitate, mentionam Muzeul de Istorie si Etnografie.

Ziua orasului se serbeaza la 25 iunie (Sarbatoarea Montana).
Bicazul este singura localitate de munte unde se sarbatoreste Ziua marinei.
Patronul spiritual a orasului este Sf. Dumitru.
Primarul actual al orasului Bicaz este dl. Constantin Catrinoiu.