Cazare Baicoi | Oferte cazare Baicoi | Hoteluri pensiuni vile Baicoi | Accommodation Baicoi

Cazare Baicoi | Hoteluri Pensiuni Vile Baicoi | Oferte de cazare in Baicoi | Accommodation Baicoi
Cazare Romania > Muntenia > Judetul Prahova > Cazare Baicoi


 
 

Cazare Baicoi

Oferte Baicoi 2024 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii


Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Baicoi, D.N.1, KM.80

Situat pe drumul naţional DN1, Complexul Turistic Paralela'45 oferă restaurant care serveşte preparate internaţionale şi are terasă spaţioasă de vară. Sunt disponibile, de asemenea, un loc de joacă pentru copii şi facilităţi de grătar. Camerele sunt mobilate simplu şi...

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Baicoi, Strada Infratirii, nr. 115B

Informatii
 
     
 
 

Orasul Baicoi este situat in mijlocul judetului Prahova pe urmatoarele coordonate: 45,02 grade latitudine nordica si 25,52 grade longitudine sudica la o distanta de 20 km nord de Ploiesti, respectiv 16 km sud de Campina, la un nivel mediu de 250 m deasupra marii.

Inaltimea maxima de 406 metri, raportata la nivelul marii, se atinge in cadrul orasului Dealul Tintea. Orasul Baicoi se intinde pe o lungime de 17 km de la intrarea in Tufeni dinspre Mislea pana la iesirea spre Gageni-Canton.

Este dezvoltat practic de-a lungul arterei principale, din care pleaca mai multe strazi, acestea nedepasind insa ca lungime 2-3 km decat foarte rar.

Clima orasului Baicoi este continentala de deal, cu o temperatura medie anuala de 9-10 grade C, media precipitatiilor fiind de aproximativ 600 mm anual.