Cazare Sannicolau Mare | Oferte cazare Sannicolau Mare | Cazare Hoteluri Pensiuni Sannicolau Mare

Cazare Sannicolau Mare | Oferte Cazare Sannicolau Mare | Orasul Sannicolau Mare | Sannicolau Mare Accommodation
Cazare Romania > Banat > Judetul Timis > Cazare Sannicolau Mare


 
 

Cazare Sannicolau Mare

Oferte Sannicolau Mare 2021 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii


Unitate turistica clasificata la 2 stele Vezi pe Harta

Cazare Sannicolau Mare, Strada Republicii, nr. 18

Hotelul Malvina este situat in orasul Sannicolau-Mare din judetul Timis , localitate aflata la 60 km nord-vest de Timisoara . Sannicolau-Mare , oras de frontiera, este situat la 8 km de granita dintre Romania si Ungaria, cu trecere prin punctul vamal Cenad. Infiintat in decembrie 2006, Hotel Malvina vine in intampinarea cerintelor...

Informatii

Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Sannicolau Mare, Str. Drumul Cenadului, nr. 31-37

Hotelul Zoppas Inn din Sânnicolau Mare are un bar, grădină și terasă. Acest hotel de 3 stele oferă un restaurant și camere cu aer condiționat, WiFi gratuit și baie privată. Se poate asigura parcare privată, la un cost suplimentar. Toate camerele includ un dulap. Fiecare cameră de la...

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Sannicolau Mare, Strada Andrei Saguna, nr. 51

Informatii

Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Sannicolau Mare, Piata 1 Mai nr. 6

Hotelul Timisoara ofera turistilor ce-i calca pragul servicii de cazare ce cu siguranta ii vor satisface datorita confortului, camerelor modernizate si serviciilor ireprosabile. Competitiv in raport cu alte hoteluri din localitate, Hotel Timisoara pune la dispozitia clientilor 45 de camere de hotel cochet amenajate cu grup sanitar inclus....

Informatii
 
     
 
 

Localitatea Sannicolau Mare este cel mai vestic oras al Romaniei si al judetului Timis, fiind al treilea oras ca marime dupa Timisoara si Lugos. Orasul Sannicolau Mare este atestata documentar in anul 1247, dar existenta lui vine din timpuri multa mai indepartate. Sannicolu Mare este un oras de granita, avand 6 km de frontiera cu Ungaria, pe cursul neregularizat al raului Mures.

Sannicolaul Mare incorporeaza fosta localitate Sannicolau German. Aici s-a nascut in anul 1881 compozitorul Bela Bartok, tatal sau fiind director al scolii agricole din localitate, iar mama invatatoare.

In 1799 a fost descoperit la Sannicolau Mare un tezaur medieval timpuriu, compus din 23 de obiecte din aur, expus in prezent la Viena.

Economia orasului Sannicolau Mare a cunoscut in ultimii ani o inversiune de tendinta, datorata pozitiei strategice la limita vestica tarii, fapt care a atras o serie de investitori importanti. Cele mai mari companii sunt Delphi Packard Electric (cablaje electrice pentru componentele auto ale masinilor fabricate de General Motors ), cu peste 1.300 de angajati, si compania italiana Zoppas Industries (rezistente electrice) cu peste 800 de angajati. Datorita cererii mari de forta de munca, polul industrial astfel creat, asigura locuri de munca si localitatilor inconjuratoare.

In centrul orasului Sannicolau Mare se gaseste Castelul Nako, construit in 1864 de Contele Nacu, Biserica Sarbeasca Adormirea Maicii Domnului (1783-1787) si Scoala de Agricultura. La aproximativ 10 km nord-est de Sannicolau Mare se gasesc ruinele manastirii cisterciene de la Igris.