Cazare Soveja | Oferte cazare Soveja | Cazare Hoteluri Pensiuni Vile Soveja

Cazare Orasul Soveja | Accommodation Soveja | Oferte Cazare Soveja | Orasul Soveja Pensiuni Vile
Cazare Romania > Moldova > Judetul Vrancea > Cazare Soveja


 
 

Cazare Soveja

Oferte Soveja 2021 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii


Unitate turistica clasificata la 5 stele Vezi pe Harta

Cazare Soveja, Sat Dragosloveni, Soveja

Înconjurat de Munţii Vrancei, Perla Vrancei se află lângă o pădure în staţiunea montană Soveja, oferind acces gratuit la sala de fitness, tenis de masă, un teren de fotbal şi de tenis şi o piscină de vară. Toate camerele hotelului Perla sunt prevăzute cu balcon, aer...

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Soveja, Soveja Rucareni

Pensiunea Eva este situat în Soveja . Accesul gratuit la Wi-Fi este disponibil . Fiecare cameră este dotata cu o zonă de relaxare si baie privata. La Pensiunea Eva , veți mai găsi o grădină , facilități de grătar și o terasă .

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Soveja, DN2L, nr. 25

Pensiunea Colt De Rai , situata in Soveja judetul Vrancea va asteapta pentru a petrece clipe de neuitat alaturi de cei dragi voua intr-un ambient clasic-modern.

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Soveja, Poiana Punga

Informatii
 
     
 
 

Statiunea climaterica si de odihna Soveja se afla in judetul Vrancea la 81 km de Focsani, pe valea raului Susita, in depresiunea Soveja. Localitatea dateaza din secolul XVII prin stabilirea in aceste locuri a unor oieri veniti din satele argesene Rucar si Dragoslavele.

Are un climat benefic, tonifiant, si izvoare de ape minerale. Temperatura medie anuala nu depaseste 8g C iar precipitatiile sunt in jurul valorii de 700 mm/an. In statiune exista ape minerale sulfuroase, clorurate, hipertone si sodice care sunt utilizate in combinatie cu climatul sedativ pentru tratarea unor nevroze astenice si a starilor de surmenaj fizic si intelectual.

Localitatea Soveja este accesibila pe drumul judetean 205F, 57 km din punctul Tisita intersectia DN 2 - DN 24, sau 14 km din satul Lepsa situat pe DN 2D.

Indicatii terapeutice: stari de debilitate, nevroze, surmenaj fizic si intelectual, afectiuni profesionale, afectiuni ginecologice.
Resursele de tratament: instalatii si aparatura medicala adecvate pentru tratarea afectiunilor indicate, izvoare cu ape minerale, climat natural tonifiant,
Proceduri: bai cu ape minerale, hidroterapie, masoterapie, electroterapie, terapie pentru imbunatatirea respiratiei.