Stadionul Cetate Victoria

Stadionul Cetate Victoria
Cazare Romania > Transilvania > Judetul Alba > Cazare Alba Iulia > Stadionul Cetate Victoria


 
 

Stadionul Cetate Victoria

Oferte Alba Iulia 2024 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii

 
     
 
 

Lista unitatilor de cazare din Alba Iulia

Nota 6.6 din 10 pe baza a 3 de recenzii atribuite unitatilor de cazare din Alba Iulia

 
     
 
 
 
     
 
 
Stadionul Cetate Victoria din Alba Iulia are o capacitate de 18.000 mii de locuri, dintre care 7238 pe scaune. Stadionul a fost inaugurat in anul 1982. Stadionul dispune de o pista de atletism si de un mini-hotel la care sunt cazati jucatorii echipei Unirea Alba Iulia.

Initial, toate locurile de pe stadion erau pe banci de lemn. Acestea au fost date jos intre anii 1997-1999 pentru a fi inlocuite cu scaune alb negru, exceptie facand tribuna oficiala unde deja existau scaune.

Datorita unor neintelegeri administrative acest lucru nu s-a mai facut, si stadionul a ramas in acest stadiu pana in anul 2002 cand au inceput lucrarile de renovare a stadionului.

In 2002 au fost puse in jur de 100 de scaune, iar restul de pana la 7238 au fost puse in 2004 , atunci cand echipa activa in prima liga, si stadionul trebuia sa corespunda standardelor impuse de aceasta. In 2008 ambele tribune fiind complet dotate cu scaune, alb-albastre, peluzele continua sa ramana fara scaune.

In prezent stadionul va fi supus unor modificari: se va mari tribuna oficiala si se va schimba terenul de joc. In viitor sunt planuri pentru o instalatie de nocturna si adaugarea de scaune pe tot stadionul.

 
     
 
 
 
     
 
 
 
     

Super Oferte

Pensiunea Terra Mythica Alba Iulia

Cazare Pensiunea Terra Mythica Alba Iulia | Prezentare Alba Iulia Terra Mythica Pensiunea | Poze Alba Iulia Pensiunea Terra Mythica
Clasificare Pensiunea Terra Mythica - 3 stele
120 LEI